15 Eylül 2010 Çarşamba

Nefes almak ve aldırmak

Ben şimdi tatildeyim yaa  herkes öyle biliyor aslında bu bir tatil değil insanların birbirlerine birazcık nefes aldırması gerekir diye düşündüğüm için ufak bir kaçış karşındakine nefes aldırma aynı zamanda nefes alma kaçamağı.
Haa şimdi kafalarda değişik düşünceler oluşabilir yok yok kızgınlık kavga  ve öfke yok bu kaçışta sakın yanlış anlaşılmasın.
Eğer uzun bir evlilik isteniyorsa  senede 1 defa bu kısa   tatlı kaçışlar olmalı diye düşünüyorum.Bu benim düşüncem tabi. Katılan olur eleştiren olur saygı duyarım.Ama çok heyecanlı olduğu kesin .
Birbiririnizi özlüyorsunuz birdefa.Çalan her telefonda kalbiniz deli gibi atıyor.Sonra sonra mesajlaşmalar başlıyor.
Mailleşmeler de bonus gibi  yani bizim gibi 38 seneyi devirenler için biraz heyecan şart diyorum.Oltamı atmişim gözüm oltanın ucunda güneş yakıcımı yakıcı bir denize girip oh diyorsunuz akşam tutuğunuz balığı yiyorsunuz  ama o kadar sevdiğiniz yanınızda olmayınca boş.Bol köpüklü kahveyi içerken dertleşmeli  insan konuşmalı .Ay bak nasıl döktürüyorum değilmi 18 aşıklar gibi işte kısa kaçamaklar insanı böyle aşık yapıyor. Sevdiklerinizle kalın mutlu kalın ama arada da birazcık nefes alın  aldırın.

3 yorum:

  1. 38 yilin sirri diye ben buna derim.
    bir de en icteninden masallah derim.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Tecrübe..içtenlik ve samimiyet kısaca mevdoş sultan ..Nice 38 yıllara sağlık ve mutlulukla sevgilerimle nur

    YanıtlaSil
  3. hiya cilginmevdos.blogspot.com admin discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer update pagerank seo org backlink service backlink service Take care. John

    YanıtlaSil