6 Temmuz 2012 Cuma

YAZ REHAVETİ

Yaz geldi böyle oldu sıcaklar havanın değişkenliği beni  pelte gibiyim  nemden  elimi kolumu kaldırasım yok. Duşa gir çık 5 dakikada yine başa dönüyorsun.  Yazı denize girersem seviyorum .Ama yok evdeysem  sıcağı sevmiyorum benim mevsimim sonbahar ,ilkbahar arkadaş.
Bu sıcakalarda bir haftadır post yapmadığım için esra hanıma baka baka bir hal kaldınız .
Bu kadar tatlı huzur reklamı yeter .Geçenlerde facebooktan birisi reklama ne aldın dedi. Ben kızılaya çalışıyorum ne parası dedim.
Ben paradan vazgeçtim hoşgeldin partisi için bile bir hareket yok bekliyorum hala .Tatile çıkmadan önce dönünce sizi arayacağız  demişlerdi  içimdeki ses arayacaklar   diyor:)))).
Bugün temizlik sonrası bloglar arası gezmeden duygularımı bir yazayım belki açılırım.Siz bakmayın ağlandığıma .Bu hafta durmadım tabi arkadaşımın beyinve sinir cerrahı olan damadına  bel emarımı göstermek ve muayene olmak için taaaaaa İzmitlere araştırma hastahanesine kadar gittim .
Oraya gitmişken Balabanda yazlığı olan arkadaşıma uğradım.Bütün hafta yaptığım sadece bu anlayın artık havalndırmanın karşısından bir türlü kalkamıyorum .Sadece hafta sonları çocukalarımızı da alıp biryerlere kaçıyoruz .Geçen hafta sonu da öyle oldu cumartesi çocuklarımla Fenerbahçeye pazar  günü de Polenezköye  kadar  gittik  bir denize girmiyoruz okadar.
Bu hafta sonu  nereye gideriz bilemiyorum.
.Ahhh şimdi soğuk sularda sırtüstü yüzmek vardı .Yüzü koyun yasak ta :))))))))
Çelik Gülersoyun Kadıköylülere armağanı harika park.

Biraz yürüyüş hepimize iyi geldi

Ahhhh  bu mevsimde   ben sana böyle uzaktanmı bakacaktım .

Polenez köyde her evin ve tesisin önünde delirmiş gibi çiçek açan ortancaları çok kıskndım benimkiler neden böyle olmuyorrr.

Polinanın papağanı her yer tıklım tıklımdı yer bulmak mümkün değil.

Çocukluğum aklıma geldi .Bir zamanlar ben çocukken babam bizi pikniğe götürürdü yanımızda top ve kalın halat  muhakak olur bulduğumuz ilk ağaca salıncak kurar gün boyu benden başka kimse oturup sallanamazdı.Geriye bakınca nekadar uzakta kalmış o günler .

GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLİYORUM HEPİNİZE.

13 yorum:

  1. Bu sene Haziran çok sıcak geçti. Yaz erken bastırdı. Allah kızına kolaylık versin. Bu sıcaklarda zor. Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Müveddet hn. Merhaba. Ben sizi uzun zamandır yazmıyor zannediyorum. Şimdi Noni'nin sayfasının yanında gördüm linkinizi bakayım, ara mı verdiniz acaba diye girdim. Noni buraya gelince herhalde yoğunlaşıp, yazmaya ara verdiğinizi düşündüm. Blog listemde güncellemeler arasına çıkmıyorsunuz. Şimdi kontrol edicem en baştan... bir ara blogum virusluydu. acaba o zaman mı listeme bırsey oldu.... ben sımdı sayfanızdayım ama bugun kı yazınız ıkı tane gozukuyor. oncekı kayıtta da 6 temmuz yazısı var. cok ılgınc dı mı...

    YanıtlaSil
  3. izleyenler arasında da yoktum.. :( şimdi tekrar ekledim kendimi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAY ALLAH YAAA BENDE BENİ UNUTTUN ZANNETMİŞTİM.YAZMAYA ARA VERMEDİM AMA HERGÜNDE AĞRILARIMDAN GİREMİYORUM BURALARDAYIM YANİ. BENİMDE BİLGİSAYRADA BİR GARİPLİK VAR İNTERNETE GİREMİYORUM ANLAMADIM GİTTİ. KENDİNE İYİ BAK SEVGİLER .28 TEMMUZDA BURALARDAMISIN.HOŞGELDİN BEBEK PARTİMİZ VARDA .

      Sil
    2. aa tabii gelirim, bir aksilik olmazsa, şimdilik burada gözüküyorum .

      Sil
  4. Güzel günlerin olsun inşallah, geçecek bunlar üzülme o deniz seni bekliyor nasılsa.Umarım dr dan güzel haberler almışsındır tez zamanda iyileşirsin. Şu havuz olayını(kapalı havuz) 1 aylık olsa da düzenli dene inan Mevdoşcuğum çok faydasını göreceksin. Dikkat sırt üstü yüzerken başın dönebilir, mide bulantısı çekebilirsin:)) Son günlerde gerçekten sıcaklar çekilmez oldu kolum kalkmıyor. Nasılsa işler bir yere kaçmıyor sonunda yapacak olan ben değil miyim deyip oturuyoruz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CANIM YAAA NELER GEÇİRİYOR İNSANLAR BU DA GEÇECEK CUMARTESİ GİDİYORUM ZATEN 5 GÜNDE OLSA DENİZİME KAVUŞACAĞIM.SIRT ÜSTÜ TAVSİYENİ DİKKATE ALACAĞIM .SENDE KENDİNE DİKKAT ET.SEVGİLER

      Sil
  5. Ohhh ! Ses ver Mevdoş'um.Ben neşeli canlı Mevdoşu özledim. Allah sağlık versin arkadaşım,biliyorsun koca kış fizik tedaviye gittim ben de ,ne olacak bu ağrılarımız bizim ? Bir de yalnız sıcaklar değil ülkenin gündemi de bizim canımızı sıkıyor değil mi ? Benim de kolumu kaldırasım yok. Neyse bunlar gelip geçici olsun diyelim ve şahane fotoğraflarına bakıp avunayım ben de... Sevgiler canım sana ve Noni'ye selamlar,çok az zamanı kalmış galiba. Allah bir avazda kurtarsın onu da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla nazar mı desem bedeni hor kullanmamı yılların birikimi dedi doktor kaydırmışız beli birde fıtık var .Şimdilik masaj falan idare ediyorum .Bende kendimi özledim ama torunlar geliyor onlar bana enerji verir canım .Ozon tedavisni tavsiye ettiler bir araştır istersen.NONİM İÇİN GÜZEL DİLEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM .ÖPTÜM SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM.

      Sil
  6. İnsanlar sıcaktan mayıştıkları için bir yere gitmeye falan üşeniyordur da ondan aramıyordur Mevdoş. İnşalla gönlünüze göre bir parti verirsiniz.

    Sen sıcaklardan nefret ediyorsun ama bu havalar tam bana göre. Deli miyim neyim :)))

    Mevdoşcum ortancalara saçı kıbrıs ver. Hem gelişmeleri hızlı ve iyi oluyor, hem de çiçeklerin rengini falan değiştiriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ben almayayım sıcaklar benden uzak dursun.ortancalar için yazdığını anlayamadım saçı kıbrıs ne demek açarsan sevinirim canım.

      Sil
    2. ay yazmana gerek yok arkadaşım internette baktım gübre çeşidiymiş sağol hene en kısa zamanda alıp uygulayacağım.

      Sil