21 Haziran 2012 Perşembe

SON ÇALIŞMALARIM FACEOBOOKTA

Beni biliyorsunuz geri dönüşüme gönül vermiş birisiyim bu yöndeki çalışmalarım da takı üzerine onları tekrar kullanır hale getirmek .
Bende bu yaptığım amatörce çalışmalarımı ELESERİ dene sanal mağazada  satışa sunmuştum .
Bana son günler gelen SERMİN  ve GULCE İSİMLİ takipçimin mail adreslerini bildirmelerine rağmen mesajı bana mail adreslerini silerek ilettikleri için bu arkadaşlarla iletişime giremedim.
 Bütün ısrarlarıma telefonlarıma rağmen  üstelik  gelen diğer 3. mesajımda bu yönde olduğu için silinmiştir .Kişilerle iletişimi denetliyorlar ve insanlar bana ulaşamadığı için  iletiş yapamıyorum ve karşı taraf hakkımda yanlış yorumlar yapıyor olabilir bu kişilik haklarıma bir tecavüzdür bende bu yüzden eve dönünce bütün ilişiğimi kesmeye karar verdim .
Sizleri de bu konuda uyarmayı bir görev biliyorum.Birçok arkadaşımın da orada ürünleri olduğunu biliyorum bu zihniyette olan kişilerle de çalışmak istemiyorum.
Bundan sonra yaptığım bütün çalışmalarımı  BLOGUM'dan  ETSY den ve Facebooktan yayınlayacağım almak isteyen arkadaşlarım direk  mevdos.sen@gmail .com mail adresimden bana ulaşabilirler .Artık insanlara inancımı kaybettim diyebilirim. Bu dünya   Gülse Birselin dizisine verdiği isim gibi yalan dünya.
Mutlu hafta sonları


iletişim adresim : mevdos.sen@gmail.com






8 yorum:

  1. Mevdoşcum Gerçekten Yalan Dünya Bu dünya.İnsanlık denen duygu da ölmüş.İnsan kime inanacağını şaşırıyor bazen.Bu kadarıyla geçmiş olsun canım:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SONRADAN ÖZÜR YAZISI GÖNDERDİLER AMA BEKLEYEK GÖREK DİYORUM BAKALIM NE OLACAK.

      Sil
  2. Ben de tereddüt etmiştim oraya girmekte. İyi ki girmemişim. Emeksensin gayet ciddi. Oraya aktar istersen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İYİ YAPMIŞSIN CANIM YA BENDE BUGÜN BİR ARA EMEKSİNSENE BİR BAKAYIM ORAYA AKTARMA YAPAYIM

      Sil
  3. ben geldim mevdoş:)umarım unutulmadım.kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. BENDE ÜZÜLDÜM KISMET MESELESİ BU BİR YERDEN ÇIKACAK AMA BAKALIM

      Sil