4 Mayıs 2012 Cuma

YİNE RULOLAR VE ELESERİ

Bugün ne gündü  allahım .Ben'mi bu kadar koşturuyorum herkes'mi böyle anlamadım.Sabah kahvaltımı  bile yapamadan attım kendimi sokaklara .Yarın yine yolculuk var.Ayvalı,Çeşme,Marmaris ve Kuşadası.10 günlük hızlı bir tur atacağız .Bu yüzdendir ki hiç oturmadım bu arada bir de rulolardan çelenk yaptım . Eleseri mağazama yeni ürünlerimden koydum.Satıştaki bütün ürünlerimi BURADAN görebilirsiniz.
Şimdi ben kaçayım sabah çok erken kalkacağım.Sizlere güzel bir hafta sonu diliyorum.

Biber fidelerimi ektim suluklarını da hazırladım susuz kalmasınlar .




ÇELENK

Hediye yaptım daha fazla çiçek koymam lazımdı ama  :((

Eleserindeki bileklik



Midyelerim

5 yorum:

  1. Nerdeyse 2010'dan beri takip ediyorum sizi, yaşam enerjinize hayranım.:)

    Bu arada sanırım blog kayıtlarınızda tekrarlanma sorunu var. Blogunuzun HTML'yi düzenle kısmını açıp önce

    CTRL + G ye basın daha sonra sağ üstte arama kutusu gibi bir şey çıkacak. Oraya blog kayıtları yazdığınızda HTML bölümünde tekrarlanan kodlar, belirgin olacak. Yani şu kod



    Bende 1 tane, siz de 2 tane olması gerekiyor şu anda. Birini silip, kayıt ederseniz sorun ortadan kalkacaktır. Farkettiğim için söylemek istedim, yanlış anlamazsınız umarım. Aynı sorunu önceki blogumda yaşamıştım ve kimse yardım etmemişti, internetten araştırıp buldum belki işinize yarar düşüncesiyle yazdım.

    Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  2. Sana iyi yolcuklar Mevdoş'um,hayat koşuşturmakla geçiyor galiba benim anladığım da bu... Şimdi biraz dinlen ama Noni doğum yapınca asıl o zaman yorulacaksın :)

    YanıtlaSil
  3. Suluklar çok şirin. İyi yolculuklar.

    YanıtlaSil
  4. Mevdoşcum gecikme için özür diliyorum arkadaşım. Mutlaka ama mutlaka gmail hesabına bak ;)

    YanıtlaSil
  5. Mevdoş teyzecim işte o enerjin yüzünden seninle birlikteyken arkadaşımın annesi değil bir arkadaşımız yanımızda gibi geliyor. Enerjin, üretkenliğin hiç eksilmesin, sevgiler...

    YanıtlaSil