1 bardak limon suyu
yarım fincan şeker ve
3 çay kaşığı bal
2kutu karpuz (ya da herhangi bir tür kırmızı renk) jöle
1 bardak votka
1 su bardağı kaynar su (Jöle için)
Yapılışı:Limon veya portakalları 2ye kesin ,sıkın,içini temizleyin 1bardak limon suyu .sıcak su ve votka veya likor(olmasa da olur) karıştırıp içlerine doldurun .Buzdolabına koyun .Afiyet olsun
yarım fincan şeker ve
3 çay kaşığı bal
2kutu karpuz (ya da herhangi bir tür kırmızı renk) jöle
1 bardak votka
1 su bardağı kaynar su (Jöle için)
Yapılışı:Limon veya portakalları 2ye kesin ,sıkın,içini temizleyin 1bardak limon suyu .sıcak su ve votka veya likor(olmasa da olur) karıştırıp içlerine doldurun .Buzdolabına koyun .Afiyet olsun
Yeşil sarı limon farketmez portakal da olabilir yarıdan 2ye kesin sıkın sonra temizleyin limonu pütürlü olmasın. |
Bir ölçü kullanarak jöle karışımı dökün. Gece boyunca buzdolabında bekletin. |
Dikkatlice (temkinli) çeyreğinde keskin bir bıçak ile yarı yarıya kesin. |
Benim gibi değişik sunumu sevenlere. |
Afiyet olsun |
selamlar,
YanıtlaSilçok renkli ve güzel
gözüküyor elinize sağlık :))
Ne güzel görünüyor..
YanıtlaSilne kadar güzel görünüyorlar:)
YanıtlaSilsunum muhteşem, eminim tatda öyledir, afiyet olsun.
YanıtlaSilSüpeerr bir fikir:) Mutlaka deneyeceğim.
YanıtlaSilteşekkür ederim.
Çok sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
YanıtlaSilo nasıl güzel görüntü öyle.ellerinize sağlık.en kısa zamanda denemek gerek:)
YanıtlaSilsunuma bayıldım... kırmızı kırmızı ne hoş... şeker yerine bal olması da ayrıca güzel...
YanıtlaSilellerine sağlık mevdoşcum... müthiş görünüyorlar.
görüntü muhteşem...
YanıtlaSildeneyeceğim ama,
yazın sıcağında mevdoşcuğum:)
sunum çokkk güzelll ,ellerine saglık mevdoş ablam ,karpuzcuk gibi olmuşlar
YanıtlaSilMevdoş ablacığım jöle ile limon suyunu karıştırıp öyle mi dolduruyoruz kabukların içine?
YanıtlaSil