18 Eylül 2011 Pazar

ŞAKANIN BÖYLESİ

Sabah sabah cep telefonum aşağıda nasıl çalıyor hiç sevmem gece geç sabah çok erken  çalan telefonları.
Ben aşağı inene kadar kapandı bu sefer annemim telefonu çalmaya başladı.

Açtım küçük kardeşimin sesi abla tarhanayı masadan çalmışlar neredesiniz siz diyor hayda buradan yak allah aşkına ne tarhanası burada bugüne kadar hiçbirşey çalınmamış şimdi benim tarhanaya kim göz dikti vay anasını diye kouşuyorum bir yandan da kapıyı açtım .

NANANAMMMMMM kardeşim karşımda  sevinsemmi koca bahçede neden haber vermedin diye kovalasammmı şaşırdım kaldım ama birgüzel sarmaş dolaş olduk   .

Hele annem delirdi. Küçük çocukların annellerde yeri farkli oluyor.Kıskanmadım canım.Çok sevindim.İki kardeşdertleştik çerçeveme resim taktık kahveler içip fal baktık.

Goncamın  seçtiği resmi boş çerçeveye kardeşceğizimle taktım.

Canım benim zamanında oturduğu yerden gözleriyle bizi idare ederdi .Biz onun ne demek istediğini hemen anlar el pençe divan durur yerine getirirdik.Ozaman okadar oturmanın hareketsizliğin sonucunun bu olacağını bilebilirmiydi anacığım acaba.Herzaman derim spor hareket.Şimdi annemi gördüğüm için atom karınca gibiyim uzun süre hiç oturamam .

 Anacığımızı yürüyemediği için Sitenin tekerlekli arabasıyla denizi görsün yüzsün diye denize götürdük.

12 yorum:

  1. güzel şakaymış.
    ne guzel süpriz yapmış.
    kadın işte sakası bile yemekle ilgili

    YanıtlaSil
  2. Gözün aydın, kardeş gibisi var mı :) Ben de küçük kardeşim, daha şımarık oluyoruz sanırım. Ama ablam da en kıymetlimdir :)

    YanıtlaSil
  3. güzel bir sürpriz olmuş... keyifle, mutlulukla tadını çıkarmanız dileğiyle...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Kardeşin hoşgelmiş Mevdoşcuğum. Güzel sürpriz olmuş, annen ile sana. E tarhana yapmak zor zanaat ben hala denemedim. Ellerine sağlık. Sağlıkla yeyin.

    YanıtlaSil
  5. Gözünüz aydın ne güzel süpriz. denize giden yolunuzda ağaç manzaralı çok sevdim:)

    YanıtlaSil
  6. ne hoş bir sürpriz olmuş, ben de kardeşlerimden çoook uzağım, biraraya geldiğimizde vaktin nasıl geçtiğini anlamam, gözünüz aydın:)))

    YanıtlaSil
  7. altın degerinde tarhana tabisi emek var okadar :DD şakaya geçmiş olsun diyelim harika bir süpriz gercekten yaaa :D

    YanıtlaSil
  8. bayılırım böyle süprizlere:)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir surpriz yapmış kardeşim hem de çok komik olmuş beni bile buradan tarhanaların çalınması güldürdü. Bazen annemin de benim de hiç oturamadığımız için söyleniyorum Sevgili Mevdoş lakin dediğin doğru benim annem 80 yaşında geçen hafta dr daydık, dr a da şikayet ettim ayaklarını hiç oturmuyor ki diye o da dedi ki ondan böyle iyi zaten, oturtmayın:) sanırım sen de söylediklerinde çok haklısın mutlaka bir şeyler vesile olmalı hareket için.

    YanıtlaSil
  10. gözün aydın mevdoşcum... böyle şaka hepimizin başına. :)
    anneciğine, kardeşine, kısacası tüm aile efradına sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  11. pek güzel olmuş.. böyle hem uzaktan hem de habersiz gelinince pek güzel, pek bir sıcak olur kucaklaşmalar..

    YanıtlaSil
  12. Ay ne güzel yapmış Lebişim ama facebook'ta her gün yazdıklarıyla beni kıskançlıktan çatlatıyor, inşallah ben gelince de hava güzel olur da denize girerim bu sefer çatlatma sırası bana gelir hıh ;)

    YanıtlaSil