11 Ağustos 2011 Perşembe

KALDI 2 GÜN




ŞİRİNLER 3D seyrettik  oldum olası Çizgi roman çizgi film çocuk filimleri kısacası sinemaya hastayım .Filmi seyrederken fotoğraf makinesiyle filim çektim yani film içinde film oldu .Uzun süredir sinemaya gidemediğim için bugün harika bir gün oldu .




Bizim için geri sayım başladı .Onun için  fırsat buldukça her anın tadın çıkarmaya değerlendirmeye bakıyoruz duygusala bağlamıyorum canım .
Hayatın içinde ayrılıklar, kavuşmalar yokluk varlık olmasa hayat tekdüze olur  değilmi ama kavuşmanın heyecanı nerede kalır.
Onun için biraz zırlayacağız sonra yerlerine vardıklarını duyunca bir ohhhh çekip şükür  allaha diyeceğiz mutlu olacağız  biz şimdi şu anı değerlendirmek için neler yaparız onu düşünmeliyiz  değilmi ama.
Kızlar öbür tarafta gün içinde buluşuyoruz onlarla .Sabah kalkıp toparlanıp  gelene kadar öğleden sonrayı buluyor.Bizde Nonimle  sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonrasında   dışarı çıktık.
 Kozyatağına yürüdük vitrin baktık takılara baktık .Sonra canlarımla KOZZY de buluştuk  sinemaya Şirinler filmine  gittik.
Yarın yine yoğun bir gün benim için veda gecesi var.Herkes bizde toplanacak .
Ama kim gelirse gelsin beni yarın kızlarımla perşembe pazarına gitmekten hiçbir kuvvet  alıkoyamaz ayyy çok büyük konuştum gibi .Yarın olsun allah kerim bekleyip göreceğiz.
Aksiyon çok olunca slide show hazırladım.Gittike kendimi aşıyormuyum ne PEHHH PEHH PEHHH


6 yorum:

  1. Aşkın Mevdoş ablam bende deneyecegim de beceremem gibi noni resimlerini çok güzel oynatıyorda hayran hayran bakıyorum ,eh nede olsa marifetli annenin marifetli kızları

    YanıtlaSil
  2. Ben de çizgi film hastasıyımdır. Jojo ve Cartoon Network'ü çok seyrederim :)

    Şirinler'i beğendin mi Mevdoş? Napsam gitsem mi acep?

    YanıtlaSil
  3. Çılgınım Mevdoşum, bloğunuzu izlemekten inanılmaz keyif alıyorum. Bugünde yine o günlerden, resimlerinize bakarken gülümsedim. Allah ayırmasın ve hepinize sağlık versin. Evet ayrılıklar zor biz üç kardeşiz. Ben Ankarada yaşıyorum. Bir kardeşim Giresunda diğeri ise Fransada, bilmezmiyim ne zor olur o ayrılıklar bir araya gelindiğinde. Ama allah sağlık versin ve herkes yerinde mutlu ve sağlıklı olsun değil mi. Öptüm sizi.

    YanıtlaSil
  4. Şirinler 3D'ye ben de gitmek istiyorum! :)

    http://sevisgenketcap.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Şirinleri bende merak ediyorum ama oğlum sıkılır diye gidemiyorum...
    Çocukken hep uslu dururdum ,uslu durursak şirinleri görebilirsiniz diye başlardı ya şirinler..hatırımda kalan anısı bu olsa gerek :)))

    YanıtlaSil
  6. bizde evde cd sini seyrederz artık :)

    YanıtlaSil