8 Temmuz 2011 Cuma

S*KTİR ET


Evet kitabın başlığı böyle bugüne kadar benim gibi hayatı insanları çok ciddiye alıp değer veren sonrada yılların verdiği yorgunlukla  biraz kabalaşarak serseri vari bir kelime ama benim ruhum biraz serseri olduğu için ben bayılırım arada argo konuşmaya rahatlamaya ve bu kelimeyi çok sık olmasada kullanmaya bayılırım.

Çok sık olmaz bu ruhum böyle kaba ,serseri, huysuz, özgür  ve dışa vuramadığım çok taşkınlıklarımı gizlemem gem vurmam.Biraz hepimiz öyle değilmiyiz biraz çevre biraz aile baskısı terbiyesi ayıplar yasaklar utanmalar bizi bizden alır başka biri yapar .Ama içimizdeki o kıstırılmış ruh birgün gelir isyan eder ve bir volkanın patlaması gibi dışa vurur .
Bu kitabı da okuyunca bunları daha çok anladım .Ben gençliğimde de asiydim dik başlıydım hiç sakin olamadım kenarda durup beklemedim beklemeyi sevmedim .

S*ktir Et.Bu kelimeleri söyleyip duruyorum.Kafamın içindeler hep.Doğal dünyaya uyumumuzu kaybettiğimizde s*ktir et``deme ihtiyacı hissediyoruz,böylece kendimizi hayatın akışına bırakıyoruz. 
YHE OBSERVER

Bu sene kendinizde s*ktir et deme cesaretinizi toplayın. Ben topladım ve dedim.Daha sonra rahatladım ,boş verdim,gerçeği söyledim,beni ne mutlu ediyorsa onu yaptım ve herkesi olduğu gibi kabul ettim.....Kendimi hiç kötü hissetmedim,aksine çok eğlendim..
RED MAGAZINE

Kendi yolunda gitmek harika bir duygudur.
S*ktir et demek sizi iyi hissettirir.Mücadeleden vazgeçmek,ne hoşunuza gidiyorsa onu yapmak,çevrenizdekilerin sizin hakkınızda düşündüklerini umursamamak ve kendi yolunuzdan gitmek harika bir duygudur.
Önemli olduğunu düşündüğümüz şeyler canımızı yakmaya başladığında ,S*ktir et dediğimiz noktaya geliriz.Bu noktada bize acı veren şeyleri yapmayı bırakır,bunun yerine daha eğlenceli şeyleri yapmaya başlarız.

Evet kitap böyle akıp gidiyor .Boşuna sevmemişim ben başlığı yaa .

6 yorum:

  1. Benim ağzım buna değil ama boşverme anlamına gelen ''Şeyimden aşağıya Haydar Paşa'ya''ya alışıktır. Kısaca ''Amaan Haydi haydarpaşaya'' der geçerim. Bunlar aslında hep erkeksi küfürler, biz kadınsı olanlarını bulmalıyız:)))

    YanıtlaSil
  2. Evet ama küfürün kadıncası olurmu ki canım orada bile dışlanmışız anla ağzımıza biber mi sürmeli ne.

    YanıtlaSil
  3. Arada böyle küfürlü konuşan kadınlar çok sempatik geliyor bana ;)

    YanıtlaSil
  4. DEPRESİF HERZAMAN DEĞİL DE YERİ VE ZAMANI GELİNCE BAYAĞI İYİ OLUYOR.GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLİYORUM BİR ARA KONUŞALIM TELDEN .

    YanıtlaSil
  5. ben daha hıc kullanmadım bu kufuru :)
    hıc kufur kullanmıyorum desem yeridir. zamanı gelmedı galıba

    YanıtlaSil