28 Temmuz 2011 Perşembe

GEÇİYORDUM UĞRADIM

Hemen bir girip baktık ve çıktık.Sıcak bir yandan sürekli mızırdayan çocuklar bir yandan ben daha öncede gitmiştim .Aman aman bir özelliği yok bana göre ama piyasayı kızıştırıp iyi pirim yaptılar birileri.Zaten benden başka kaç kişi yazdı burada alaçatıyı değişik bir durum yok yani .Bende benim gözümden gördüklerimi yazıyorum ve  resimliyorum.
 
 
Bizim gibi yolu şaşırır meydana giriyorum diye sola dönerseniz .Sol tarafta bu antikacıyı görebilirsiniz .Antikacıya girince bende antika gurubuna girmişim onu anladım .Zamanında alıpta beğenmediğim ne varsa buradaydı.Kapı tokmağını beğendim 3milyar olduğunu duyunca emekli maaşımı kaç ay biriktirirsem alabilirim diye düşünmeye başladım:)))

Alaçatıyı dolaşmak için yanlış bir saat ama yolumuz uzun yemek saatinde Gökovada olmamız lazım bu yüzden sıcak bizE ne deR dedik ama her bulduğumuz gölgenin orada durduK bu dede toruN gibi.


 

Derinimin kedisi

Selinimin kolunda geziyor.


Tur bitti hemen arabaya atlayıp kılimayı açtık dünya varmış  allahım ne sıcak yaaaa.Saat 20 gibi gökovada Nadir ustaya vardık.


11 yorum:

  1. Tam ben burada seni okuyordum ki yorumun gelmiş:)) Kafanız kaynayacak, serin bir yerde durun artık:)))

    YanıtlaSil
  2. Buralara bence sonbaharda gitmeli sıcakta hiç bir şey çekilmiyor ...
    Klasik ege kasabası ben seviyorum ege nin her köşesini:))
    Kareler her zamanki gibi harika canım.
    Kocaman sevgiler........

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldim Mevdoş,

    Ne güzel yazılar.
    Ellerine sağlık. Alaçatı yı biz beğenmiştik, tesadüftür ki bizde çok sıcakta gezdik orayı ve habire denizkenarı aradık. meğer yokmuş :-)
    Bende çok hoş bir elbise beğenmiştim bir dükkan da 250 Tl diyince kaçarak uzaklaşmıştım.

    Ha aklımda kaldımı kaldı ama kaç emekli maaşı hesabı beni de gerdi o ayrı.

    yeni arkadaş bulmuş sevinmiş anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  4. Bende gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım. abartıldığı gibi değil:)

    YanıtlaSil
  5. Alaçatı akşam ve gece çok hoş oluyor bence Mevdoşcum. Ama birçok alışkın olduğumuz yere göre farklı olduğu da bir gerçek. Ben seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Nedret:Çok doğru diyorsun kafamızın kaynamasına az kala eve attık kendimizi şimdi havuz ve deniz çok iyi geldi canım.

    Yıldız:Evet ya en sevdiğim mevsim sonbahar zaten o mevsimde de torunların okulu nedeniyle çocuklarım gelemiyor bizde sıcakta dolaşıyoruz. Ben gezdiğim yerlerin arka sokaklarını daha çok merak ederim vitrin kısmı hep yaldızlı oluyor .

    Oğlak kızları:Bana gezdiğim heryer hep aynı gibi geliyor burası biraz daha renkli yada çok gezmekten doydum galiba .

    Hülya:nihayet benle aynı fikirde olan biri çıktı çok memnun oldum.

    YanıtlaSil
  7. Depresif:Kesin gece daha güzel ve daha kalabalıktır ama beni çok çekmedi sen kesin yeme ve içme yerleri renkli ya onu sevmişsindir iştahlı arkadaşım benim.

    YanıtlaSil
  8. Mevdoşcum beni çok iyi tanımışsın arkadaşım yaaaa :)))

    YanıtlaSil
  9. Yıllar önce gitmiştim gökovaya,hayran kalmıştım,muhtşem bir güzellik...iyi gezmeler sizlere ablacığım...sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Blog adınıza bayıldım. Bende çok şımarmayı, yaramazlık yapmayı ve çılgın olmayı çok seviyorum. Hayat sevinciniz hiç kaybolmasın. İyi tatiller.

    YanıtlaSil
  11. Depresif:Tanımaz mıyımben arkadaşımı bende senin gibiyim de ondan hemen yiyecek içecek kısımlarına bakıyorum keyifli bir yer görürsem hiç affetmem:)

    Tatasel:85 yılından beri bir ayağımız buralarda her seferinde yeni gelmiş gibi hayranlıkla gezerim her tarafı çok seviyorum buraları.

    Dilek:Yeğenimin ismide dilek sağol arkadaşım güzel yorumuna teşekkür ederim.

    YanıtlaSil