7 Haziran 2011 Salı

SİNEKLİK VE KOLYE

Uzun süredir oturup birşeyler yapmaya vaktim olmadı .Cumaya kadar bitirmem lazım .Nonim geliyor o gün Pazar günü de dönüyorlar Moscowaya onlar gitmeden görsünler istiyorum ama bakalım bitirebilecekmiyim.Bitince istediğim hayal ettiğim gibi olacakmı bilemiyoruminşallah hayal kırıklığı yaşamam.
Bugün bunları yaptım bayağı rahatlattı beni gerçekten özlemişim birşeyler yapmayı.

Teyzem  bunu al bana kolye yap dedi bende bu şekilde yaptım boncuk koymak stemedim .

Bu taşı da anahtarlık yaptım kendime sim ve boncuk koydum oyuk göz gibi olan yere ağır değil çok hafif bir taş


Mumlu ip Antalyadan topladığım midyeler ve fosforlu boncuk .Boncuk beyaz gibi ama güneş ışığında rengarenk ışık saçıyor.Allahın izniyle bitince sineklik olacak.Yukarıya kapı üstüne koç taştan uygun bir şey bulup bağlayacağım .


Midyeleri eşit böldüm minik kaselere koydum.Kapının genişliğini böldüm 9veya 10 ip yüksekliği de ölçtüm :((  biraz yoracak gibi haydi hayırlısı diyorum.
Aralara torunların oyuncaklarından alıp  kelebekler  ve balık, yengeç koydum onlar büyüdü artık onlarla oynamazlar bari benim işime yarasın.
 .

7 yorum:

  1. Hiç durmak yok değil mi Mevdoş Teyze'cim :)

    YanıtlaSil
  2. Sinekliği çok merak ettim ama hayal edebiliyorum. Çok güzel olacağına eminim.
    Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. merhaba hasta yatağımda blogunuzu baştan sona okudum söyleyecek çok şey var ama ben tek kelimeyle ifade edeyim çok mutlu oldum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Mevdoşcum sineklik seni çok uğraştıracağa benziyor ama eminim çok güzel birşey olacak. Şimdiden ellerine sağlık diyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Seni takdir ediyorum.Ne güzel şeyler yapıyorsun.Ali beye ve size sevgi ve saygılar.

    YanıtlaSil
  6. Annişim kendi gözlerimle gördüm ve hala inanamıyorum bu midyeleri tek tek delip yaptığına, ellerine sağlık hamarat annem benimmmmmmmm! Kapıya asınca mutlaka resmini çek annişkom çok merak ediyorum bitmiş halini!!!

    YanıtlaSil