20 Nisan 2011 Çarşamba

MİDYE KABUKLARI

Sahil şehirlerine gittiğimde ilk işim eğer hava güzelse deniz kenarına muhakkak inerim oltalarımda yanımdaysa o bölgede ne balık tutuluyor onu araştırırım.Balığın cinsini öğrendikten sonra sıra yeme gelir her balığın yemi farklı olur yemi de ayarlar oltalarımı denize atarım.

Sahile inip ilk işim sağ köşedeki gibi resim çekmek değil

Oltamı denize atmak ve hemen taş ve midye aramaya başlamak



Bu yüzden evin içi midyeden geçilmiyor bende ne yapyım ne yapayım diye düşündüm sonra bir balıkçının evinin kapısına midye sineklik yakışır deyip.
Bauhausun yolunu tuttum midyeleri delmem gerek çünkü.





Hemen bauhasuseden kendime makkap aldım .Ama benim amacıma cevap vermedi mallesef geri götürdüm ertesi gün.



Onu geri verince bu hobi makkabını aldım birçok işe yarıyor harika birşey.Hobiyle uğraşan herkese tavsiye ediyorum 199 TL



Sarozdaki evin dış kapısına  sineklik yapmayı yapmayı düşünüyorum.Bu çok sade ama ben bir iki nazar boncuğu da dizebilir aralara.




Evet çalışmalara başladım bile

Birazdan hemen giyinip dışarı çıkıyorum.Deniz otobüsüyle karşıya bakırköye oradan da taksiyle ataköye gideceğim malum ayda bir akraba günümüzvar da .






10 yorum:

  1. işte ben bu sahil fotograflarınzı bekliyorduum ve balık tuttuğunuz günleriii :)ayrıca kargo için teşekkür ederiim

    YanıtlaSil
  2. Bende isterdim balık tutmayı ama malesef bilmiyorum :( makkabınızıda güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Mevdoş sen harikasın !Becerikli hatun seni...Ellerine aklına sağlık.Benim de bu gün öğretmen arkadaşlarım gelecekler ,çok az zamanım var ama yine de seni ziyarete geldim ama evde yoksun !Şaka şaka...Hafta sonu bizim buralara geleceğini yazmışsın zamanın olursa ben buradayım uğra beklerim.Hafta sonu G.bahçe'ye gideceğiz orada internet arıza yapmış haberleşemeyiz gelecek olursan sana cebimi veririm.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Aaa o hobi matkaplarına pek heves etmiştim bir zamanlar. Çeşitli deniz kabuklarıyla duvar süsü yapmıştım. Ama işimi silikonla halledince almamıştım matkap. Esasında her evde olması lazım. Yumurta kabuklarıyla faberge yumurtası yapmak istiyorum çünkü.

    YanıtlaSil
  5. ay ben bayıldım :) bu fikre hemen ben de yapayım kızkardeşe o topladıklarımdan :) ben nikah şekeri yapıcaktım ablam onlardan oda abla bosver o kadar nasıl yapacaksın yorulacaksın dedi olmadı bende bundan yaparım aralarda boncuklar kurdele falan eklerım :) harıka olur teşekkürler fikrini çaldım sevgiler iyi gezmeler:))

    YanıtlaSil
  6. Ayyy canım annem zor bir işe kalkışmışsın ama sen bu hamaratlıkla kolayca halledersin, bitince fotoğrafını çek merak ederim ben ;)

    YanıtlaSil
  7. benimde ilk işim paçalarımı sıvayıp ayakkabılarımı elime almak olur :) midye kabukları toplayarak yürürüm yarı ıslanarak, yaz gelsin artık ya çok özledim...sineklik harika olmuş benimde midye kabuklarıyla süslenmiş kapı süsüm var ekleyeyim bloguma fikir olur belki sana çok daha güzelini yaparsın eminim. Sevgiler dostçakal

    YanıtlaSil
  8. mevdoş kesin çok güzel olacak, merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  9. darbeli matkap almış ayol.
    hiç mi kimse demedi bununla duvar delersin diye?
    alemsin.
    xoxo

    YanıtlaSil
  10. Aynurcuğum ne demek birşey değil canım iyi günlerde kullan yaz geliyor dua et balık tutayım.

    Sevtapçığım gel ben sana öğretirim balık tutmayı.
    colleteciğim nazik davetine çok teşekkür ederim ama arkadaşlar olacak yanımızda ben tek başıma yazın geçeceğim oradan kesin uğrayacağım bir kahveni içmeye öptüm seni.

    Depresifim valla çok kullanışlı bir alet tavsiye ederim gerçi bazı sivri zekalılar deliciyle hobi olanı ayırt edememiş ama sen hobi diye belirt canım sevgiler benden sana kucak dolusu.

    Burcu ben yapmadım daha blogdaki internetten bir resim benimki daha güzel olacak inanıyorum. malzemeleri hazırlama aşamasındayım bitince koyacağım bloguma.

    Canım nonim zor işler bana ne derki bitanem yaparım ben öpüyorum seni canımın içi.

    Nesliciğim ne güzel oluyor değilmi çıplak ayakla yürümek resmen enerji yüklemesi oluyor bakalım inşallah güzel olur benim sinekliğim de .
    Buketçiğim cumartesi 10 günlük bir ege seyehatim var dönünce bitirip koyacağım bloguma .

    x-coach merhaba arkadaşım bloguma ilk defa yorum bırakıyorsun önce sana kibar bir ev sahibi olarak hoşgeldin diyeyim sonra da belli ki delicilerden iyi anlıyrsun ama bu sefer yanıldın bu hobi makkabı senin anladığın anlamda darbeli değil belli ki sen darbeliler konusunda bayağı tecrübelisin ama bu onlardan değil gayet şık kibar bir bayan hobi makkabı bir bayan olarak seninde almanı tavsiye ederim bayağı iyi darbeliler gibi sert delmiyor gayet kibar nazik delikler yapıyor belki hoşuna gider ama zannetmiyorum sen darbeli seviyorsun sevgiler .

    YanıtlaSil