6 Mart 2011 Pazar

AGUBUGU

Ben yanlızlıktan mıdır nedir hafta içi sabahları  pek öyle uzun uzun kahvaltı sofraları hazırlamıyorum .Sabah goncamı doyurup işe gönderiyorum ama o satte canım ağzımı açmak istemiyor sadece bir kahve içiyorum o kadar pek birşey yiyemiyorum.
Benim gibi kalabalık sofraları seven birisi için kötü bir ceza yukarıdaki böyle uygun gördü demekki yapacak birşey yok mallesef.
Hafta sonu harika bir kahvaltı hazırlıyorum o yüzden gazeteleri de yanımıza alıyoruz tv de 447 den zone yoga veya 438 smooht jazz açıp kahvaltımızı yapıyoruz .
Dünde tam böyle hazırlanmışken  DANKKK etti kafamda birşey .
  SELİN KOCATOPÇU YÜKSEL fotoğraf sanatçısıdır kendisi internetten bakabilirsiniz . Bugün kızlarım çıkacaktı tv ye nasıl unuturum ben hemen kanal değiştirdim tabi.Benim manevi kızım dediğim ben onu öyle görüyorum çok seviyorum kızlarımın arkadaşı .Kızlarım   uzakta ama o beni herzaman arar  gelir onların yokluğunu hissettirmemeye çalışır .Selinciğim hafta içi arayıp show tv de AGUBUGU çocuk programına çıkacağım Mevdoşum dedi.
Bütün anne adaylarına ve bebeği olan anneler cumartesi 12.45 te başlayan bu programı izlemeli.

önce uzman pedegog çıkıyor

Selin K.Yüksel bebek fotoğrafları ve özel günleri de çekiyor bu arada

Selinimi birden görünce çok mutlu oldum

Aaaa derinimde burada

Cimcimelere bakarmısınız geleceğin dansçıları bence .Onları seyredince dans etmek istedim  valla.güzel bir pazar diyorum ama mutfak camımdan dışarı bakınca  ıstanbulda hava berbat  sizin oralar güneşlidir umarım.

9 yorum:

  1. Çok tatlı bu cimcimeleeeer, maşallah. Mevdoş'um buralarda da hava kapalı, yağmurlu =(

    YanıtlaSil
  2. Ben de senin gibi kalabalık kahvaltı sofralarını aslında her daim kalabalığı seven birisiyim.Hep beraber yenilsin , içilsin muhabbetler yapılsın hanımlar kaynatsın erkekler tavla oynasın maç seyretsin vs.vs. ama bazen hayatın karışıklığı ve karmaşası yalnızlığı da beraberinde getiriyor.
    Dün haberim olsaydı seyrederdim Mevdoşum üzüldüm ama tebrik ederim insanın kızı gibi sevdiği birisinin başarılarına ortak olması çok güzel olsa gerek.
    İzmir'de çok bulutlu o kadar kasvetli bir hava var ki bugün parmağımı kaldırasım yok.

    İyi pazarlar canım:))

    YanıtlaSil
  3. Aynı dertlerle muzdaribiz. Zamanında kalabalık sofralarda büyüyen bizler bir iki kişilik sofralarda tad bulamıyoruz.
    Blogunuza Nedret hanımdan geçtim.
    Herşey gönlünüzce olsun.
    <:))

    YanıtlaSil
  4. mekilacığım o cimcimelerden en çok oynayan benim fıstığım.kar yağacak diyorlar yağsa da rahatlasak.

    ikiz Annesi hiç sorma ev okadar sessiz ve sevimsiz ki valla doğurma yaşımı geçmeseydim bir tane daha doğururdum yeminle :)))ne güzelmiş o bağrış çağrış .eş dost akraba da ayda yılda bir sesleri çıkıyor ufff sıkıcı bu durum insanlar içine mi kapandı ne .
    izmiri çok severim 2 yıl yaşadım nergizde şimdi marmarise giderken uğruyoruz sadece.


    mayrı hoşgeldin canım herzaman beklerim gel misafirm ol
    hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Uğradığın zamanlarda beklerim bir kahveye :) bizim evin şamatası bol kızlardan dolayı.Marmariste de teyzemler var bu yaz bizde uğrayacağız sanırım.
    Yakın yerlerde olsak yalnız bırakmazdım sizi:)

    YanıtlaSil
  6. buralarda soğuk Mevdoş ablacığım :) daha da soğuk olacakmış istanbul...ayrıca senin torunlarına bayılıyorum ben :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Mevdoşcum, yalnızken bile neler neler hazırlarım kendime. Gerçi benden belli oluyor zaten dimi :)

    Bu hafta İzmir'e bile kar yağacakmış. Salı ve çarşamba kar ve karla karışık yağmur olacakmış. Bu mevsimde İzmir için kıyamet alameti gibi birşey bu. Şimdiden tasası tuttu beni :((

    YanıtlaSil
  8. Programdan bugün haberim oldu...Ama sayenizde zaten az çok tanıyor çalışmalarını görüyordum...

    Şu sıralar haberleşemiyoruz.Umarım iyisinizdir.Bana yolladıklarınızı evimin en güzel yerlerine koydum :) Tekrar teşekkür ederim..

    Güzel bir hafta diliyorum

    YanıtlaSil
  9. Neööyyyy bir tane daha mı doğururdun annişim ohhhh mondüüüüü ınga mınganın üstüne nasıl başka gül koklarsınız siz aslaaaa ben varken hayatta izin vermem buna kihh kihhh :)

    Bu arada Selinimi ben de izledim, sanki ben yayındaymışım gibi heyecanlandım ve gurur duydum, güzel arkadaşımın başarıları hep daim olsun!

    YanıtlaSil