10 Şubat 2011 Perşembe

Rain-life

Yukarıdakinin sopası yok o kadar gezermisin al dedi 2 gün kapan eve gör gününü.Tamam çok gezdim şu ara ama böylede olmazki bana yapılmazki. Evde olmakta çok güzel yaaa.
Epeydir kafama takılmıştı şu su arıtma cihazı geçenlerde cem bey rainbow süpürgeme 6 aylık bakıma geldiğinde nasıl diye sordum .Okadar güzel anlatı  ki onunla yetinmedim internette baktım ve sonunda aldım.
İçtiğimiz su nereden geliyor kimler dolduruyor kimin eli değiyor bilemiyoruz.Ha diyeceksiniz musluktan akan suyu biliyormusun diye doğru onuda bilmiyorum ama erenköyün suyu çok güzel evin karşısındabelediyenin yaptığı  çeşme var hergün tıklım tıklım sabah akşam insanlar su doldurur oradan ayrıca su parası  vermek te canıma tak etti .Haftada 2 bidon su alıyoruz yemeğe ,çaya bazen oda yetmiyor kalitesi desen eh işte goncama bu işi toptan halledelim gel dedim.Dün bu yüzden evde  kaldım sonunda takıldı .Çayı harika oluyor ,içimi güzel herkese tavsiye ederim.



İçme suyu şebekesine bağlanarak kullanılan Rain-life Su İyileştirme Makinesi özellikle; obezite, kalp ve damar rahatsızlıkları, diyabet, kemik erimesi, böbrek rahatsızlıkları ve kabızlık gibi kronik pek çok rahatsızlığın önüne geçilmesine yardımcı oluyor.




rain-laife su arıtıcı

 RAIN-LIFE sudaki pH değerini yükselterek ve negatif ORP değeri sayesinde Oksidasyonu önleyerek, vücudun asiditeye karşı korumasına destek oluyor.


Neden
Alkali Antioksidan Su İçmeliyiz?
Alkaline
Alkali Hidrojene Suyun Yararları

Dr Susan Lark, M.D, Stanford Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi (2002) ve Başarının Kimyası’nın yazarı:

Vücudunuz alkali bir çevrede sağlık kazanır, çünkü alkali ortamda asidik ortamdan daha verimli bir detoks mümkündür. Alkalin bir çevrede dokularınız daha verimli bir şekilde kirliliklerden kurtulur. Kanserli hastalar beslenme tedavisine başlamak için ofisime geldiğinde bedenleri neredeyse her zaman daha asidik ve toksiktir. İlk işim alkalin su ile asidik olmuş dokularını temizlemektir…”
Kanserin Gerçek Sebebi

DR. Herman Ahira’nın ‘’Asit & Alkali Dengesi’’ adlı kitabında belirttiği üzere; ‘’ Hücrenin su kaybettiği durumlarda özellikle kan asidik hale gelir. İlk belirtiler yorgunluk, bıkkınlık, soğuk algınlığına eğimli olmak ve benzerleridir. Keiichi Morishata’nın ‘’Kanserin Gizli Gerçeği’’ adlı kitabına göre eğer kandaki asidik oluşumda aşırı artış olursa, kan alkali koşullarını korumak için bu aşırı asidik maddeleri kaçınılmaz olarak vücuttaki bazı bölgelere depolayacaktır.

Sağlıklı günlere inşallah.

10 yorum:

  1. dışrıya çıkmasanda paylaşım yap mevdoş,yazacaklarını dört gözle bekliyorum annemle..iyi geceler.......

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın Mevdoşcum. Fotoda görülen filtrelerin belli zamanlarda değiştirilmesi gerekiyor mu acaba?

    YanıtlaSil
  3. BUKETÇİĞİM SAĞOL BENİ İZLEDİĞİN İÇİN PAYLAŞMAYI VE ÖĞRENMEYİ SEVDİĞİM İÇİN ZAMAN ZAMAN ÖĞRENDİĞİM BİLGİLERİ PAYLAŞIYORUM CANIM ANENE VE SANA SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM.

    DEPRESİFÇİĞİM EVET 6 AYDA BİR 1.TÜP DEĞİŞİYOR ÇOK PRATİT DEĞİŞTİRMEK ZATEN ÖPTÜM CANIM GÜNEŞLİ GÜNLER DİLİYORUM SANA

    YanıtlaSil
  4. http://pembemissbone.blogspot.com/2011/02/izledigim-tum-bloglar-mimlendiniz.html
    bende miminiz mevcut :)

    YanıtlaSil
  5. çok maaliyetli birşey mi acaba...

    YanıtlaSil
  6. Aynen,bizde yenilediğimiz rainbow süpürgemizle birlikte su arıtma cihazını promosyon olarak aldık.Ancak ben aldatıldığımızı düşünüyorum ,tadı hiç güzel değil suyun ve çok sert.....ayrıca da rainbow marka arıtma cihazı varken neden bu cihaz veriliyor.Tamamen kandırmaca yazıklar olsun rainbow'a.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CANIM BENİM KEŞKE ADINI YAZMA ZAHMETİNDE BULUNSAYDIN BEN ORTAK DEĞİLİM RAİNBOWA CEBİME GİREN ÇIKANDA YOK AYRICA ÇOKTA MEMNUNUM BEN MEMNUNUM SİZİ BİLEMEM .SEVGİLER

      Sil
  7. Tabii olumsuz yorumlar onaylanmayacağından gözükmeyecektir.Dürüstseniz tamamını yayınlayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BAK YAZDIM OLUMSUZU DA SIKIYORSA SEN ADINI YAZ ÖYLE ORALARDAN ATMAYLA OLMUYOR BEN HER ZAMAN DÜRÜSTÜM DÜRÜST OLMAYAN SENSİN .

      Sil