23 Şubat 2011 Çarşamba

DURMADAN DEĞİŞEN BAŞLIK

Gecenin 3ü olmuş  blogumu sabaha hazırlamışım  bayağıda gırgır olmuştu.Çünkü kardeşim rusyadan gelmiş bütün aile biraraya toplanmış,  güzel bir yemek yemişim,dertleşmişiz  bu yüzden keyfim yerinde .O enerjiyle oturup blogumu hazırladım.Sabah arkadaşlarım güne başlamadan keyifleneceklerdi anacığım nasıl yaptım nereye bastım .
Blogda 2 resim ve alt yazıları kalmış eee ne oldu hani çok akıllıydı bu makine nereye gitti o keyifle yazdıklarım .Kalktım yattım tabi.Aslında yazımdan  aklımda kalanlar şöyleydi galiba dur bakayım hatırlıyorum evet evet 50 den sonra benim beynim bir garip oldu eskiden on defada okuduğum numaralar şimdi sadece bakınca pıt alıyor hafızaya.Akıl deyince hatırladım.

KIZLAR KAPLUMBAĞA TEFTİŞİNDE



ARKADAŞLARIMLA OYNARKEN
Ay bunu yazmadan duramıyacağım  biz torunlarımla 3 iyi arkadaşız çok güzel muhabbet ederiz.Yazın birşey oldu hah hatırladım yazlık evin bahçesinde  oturmuşuz kızımla  keyif yapıyoruz onlarda oynuyor  daha çok böcek peşindeler o ara kaplumbağa yavrusu çimlerin üzerinde geliyor  Selinim(büyük torunum)eline aldı geldi kaplumbağayı anane bu kaç yaşında biliyormusun dedi bende yoooo nereden bileyim dedim.
Dur ben sana şimdi söylerim dedi .Üzerindeki bölümleri saydı ve söyledi bende sen ne akıllısın selinim ya dedim .Annem söylemişti bana dedi.
Ama unutmamışsın dedim.Bana ne cevap verdi ? benim beynimde kaset var ben oraya kaydediyorum akşamları da uyurken şarj ediyorum demezmi.Ağzım açık kaldı 6 yaşında kendileri bu arada .Maşallah maşallah diyeyim.
Şimdi dünkü yazıdan nereye geldim bu da bir anıydı işte .
Dün sabah kalktım şu ara herkesi hallaç pamuğu gibi atan grip yoksa beni demi? alaşağı edecek yatsam yatarım.Ehhheyyyt be sen kimle dansediyorsun grip arkadaş yanlış yere tosladın deyip hemen duşa girdim .Önce sıcak sonra soğuk diye 3-4 defa tekrarlayıp çıktım .Kahvaltımı yaptım  bir kiwi.bir mandalin ve 3-4 dilim ayvadan oluşan meyve tabağımı bitirip vitaminimi aldım çıktım sokağa .

Evet iyiyim etrafı seyretmek kafamdaki hasta modunu attı gitti.Metro harika bir ulaşım aracı kadıköyden cenet mahallasine  arabamla 2 saatte giderken 45 dakika da gittim.

Cennet  mahallesinin bir sokağı trafiğe kapatılmıştır sırf mağazalar vardır oradan gençlere alışveriş yaptım .Mağazalar bitti köşeyi döndüm karşımda inşaaat molozları.


Tam teşekküllü cevat kelle gibiyim makinem her zaman elimde

Gözlerim faltaşı gibi açıldı inşaat molozlarının olduğu yerde benim ilk okulum olacaktı yaaaaaaaaaaaa
naptınız siz dedim. İşçilere  nasıl benim çocukluk anılarımı  yıkarsınız bir moloz haline getirirsiniz dedim  .Abula emir büyük yerden biz ne yapalım bu okul depreme dayanıklı degildi de yerine yenisini yapacağız dedi.

Siz demirden çimentodan çalmadan nasıl olacak o iş diyemedim tabiiiii .

ALDIĞIM KAZAK TA  PEK YAKIŞTI KARDEŞÇEĞİZİME

ÇALIŞIN KIZLAR

KIZÇEME CİCİ ALDIM

Bende oturup onlar nasıl çalışıyor diye baktım diyeceğimi zannettiniz ama yanıldınız .Ninenin seçtikleri blogunda örgü takı vardı onu yapma peşindeyim biraz bulmaca gibi de boş oturmadım yani.
Anneme gittim kardeşim bir kahve yaptı oturdum kahvemi içerken siz beni görmeliydiniz  görmediğiniz daha iyi bence:)
Terapiye başladım yani elimin işini aldım.Ne yaptığımı bugünmü yazayım diye düşündüm ama yok burası çok kelime kalabalığı olacak yarına kalsın değişik bir çalışma bu ara elimdeki de biter hazırlar onu da kaoyarım.bugün Çekiliş arkadaşlarımın hediyelerine yoğunlanacağım onlara hediyenin yanında ek bir çalışmamı da yollayacağım hafta sonu alırlar inşallah.


16 yorum:

  1. keyifle okudum yazınızı,kardeşler buluşunca ne kadar güzel oluyor degil mi özlemler gidiyor ,torununa maaşaallah ,mevdoş evet sen her fotografı çek koy sitene ,kahve içerken fotolamamışsın ,aldıgın cicileri güle güle giysinler ,yaptıgın örgüyü merak ettim bak şimdi ,yarını bekleyecegim merakla sevgiler

    YanıtlaSil
  2. öncelikle çok geçmiş olsun,görünüşe göre geçmiş gitmiş bile :) çok zevkli alışveriş yapmışsınız bayıldım aldıklarınıza...sevgiler dostçakalın merakla bekliyorum yeni çalışmanızı...

    YanıtlaSil
  3. DİKİŞ DERSİ YARIN YAZACAĞIM CANIM BELKİ DE GÖRDÜN AMA BİLEMEM.KARDEŞLERİM BENİM HERŞEYİM EN İYİ ARKADAŞLARIM DİYEBİLİRİM KIZLARIMDAN SONRA

    YanıtlaSil
  4. Hadi gözün aydın Mevdoşcum, kardeşler doya doya hasret giderin artık. Bizimkiler de mayıs sonunda falan geleeklermiş. Şimdiden gün sayıyoruz.

    Kardeşinin kazağı çok hoşmuş. Zaten bence baklava desenli herşey çok güzeldir :))

    YanıtlaSil
  5. gözün aydın kardeşin gelmiş.yurtdışı olması çok kötü ya.ama daha kıyet biliniyor sanki.hasretlik zor.kazak güzel:)

    YanıtlaSil
  6. merhaba,

    ne güzel torunlarınızla eğleniyor, kardeşinizle hasret gideriyor, sevdiklerinize hediyeler alıyorsunuz...bayılırım kalabalık ailelere...bizde artık herkes bir yere dağıldı...bir araya gelmek de zor oluyor...

    YanıtlaSil
  7. nesliciğim yeni çalışmamı yayınlıyacağım ama yanlış ip seçiminden hayal kırıklığı yaşadım resmen.
    gözün aydın depresifim şunun şurasında mayısa ne kaldı ki .goncama da aldım aynı kazaktan bedenini söyle alayım sana da kaldıysa .
    evet ya serpilciğim çoğu dışarıdalar ama ne yapacaksın hayat işte sürüklüyor herkesi bir yerlere.

    francesca kız neden böyle bir lakap seçtin kendine yazarken on defa baktım dermişim mimim yazacağım en ksa zamanda.

    neselihallerciğim ah bend ebayılırım kalabalık aileye ama torunlar amerikada kardeş yeğen kızım rusyada çok zor çokkk hasretlik arada geliyorlar da hasret gideriyoruz canım .
    hepinize sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle çok geçmiş olsun terk etmiştir inşallah sizi.
    Seline bayıldım ne güzel bir anlatımdır o şarj ediyormuş demek 41 kere maşallah:)
    Kardeşinizin kazağı da çok şıkmış güle güle kullansın gurbette olmak , olanı da burada beklemek çok zor gerçekten de.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. şimdik çocuklar çok akıllı maşallah.bayılıyorum onlarla konuşmaya öyle güzel muhabbetleri oluyor ki aklım şaşıyor .kazaktan goncama da aldım çok severim o renklerin uyumunu.

    YanıtlaSil
  10. o okul yeşil yuva mı?

    YanıtlaSil
  11. adsız evet canım yeşil yuva ilk okuluydu

    YanıtlaSil
  12. Yaa Mevdoşum, sen ne kadar güzel gönüllü birisin. Düşünmen, dile getirmen bile çok güzel birşey. Sağolasın vallaha. Hem ben şişkoyum biliyorsun, bana kolay kolay olmaz her kazak :))))

    YanıtlaSil
  13. xxl olmazmı sana ne olacak ya doğum gününe erken gönderirim hediyeni dermişim :)))

    YanıtlaSil
  14. Doğum günüme daha çookkk var Mevdoşcum, terazi burcuyum ben. Sen düşün esas, ne kadar kaldı ki senin doğum gününe? Şunun şurası 2,5 ay :)))

    YanıtlaSil
  15. Canım annemmmm kendine dikkat et, hep cıbıldak çıkıyorsun kış vakti bile ayağına çorap giymediğin oluyor, kolla kendini güzel annem, sen bizim kıymetlimizsin!!!

    YanıtlaSil