24 Ekim 2010 Pazar

RİVA GEZİSİ

İkimizin de ağzını bıçak açmıyor bizi dişarıdan seyredenler bunlar kavga etmiş diyebilirler.Yok bu böyle olmaz dedim.Hemen devreye girip bol köpüklü kahve yaptım .Kendi elceğizlerimle yaptığım vişne liköründen koydum .Biraz olsun hava değişti ikimizi de daral basıyor önce goncam hadi gel kendimizi dişarı atalım dedi.Orayamı burayamı gitsek kapalı yer sıkar bizi bugün benim çok sevdiğim yere Rivaya gitmeye karar verdik bu suskunluk orada da devam eder biliyorum yanımızda dostlarımız olsun deyip eşimin amıca kızını ve eşini de davet ettik .Ay bayağı iyi oldu sohbet etmek temiz hava deniz bayağı iyi geldi.
Vaz geçemeyeceğim  3lü
Evin yanındakı parkta manzara harikaydı allah mutlu etsin .Yok noniyi hatirlayıp ağlamadım canım aksine bunu işaret olarak aldım ve neşem yerine geldi .
Naaaannaaanammmm evet Rivaya geldik

Kaldığımız yerden taş toplamaya devam
Herkes mutlu   kum deniz ve güneşten

Oltamı almadığıma pişman oldum yaaaaaaaaaaa

Terapiye ihtiyacı olanların dalga sesi dinlemesini tavsiye ederim harika yaaaa

Benim hemşeriler dayanamadım yanlarına gittim kefal tutacaklar ama kanal öyle kötü kokuyordu ki kefali tutsa kesin yiyemiyecek eminim

Riva köprüsü

Burayı niye çektim meraklısı vardır belki eski arabalar daha doğrusu cipler  bayır, tepe yarışıyorlardı o sporun bir de adı vardı bilen varsa yazar belki  seyretmek güzeldi.Bir an yüreğim ağzıma geldi ha devrildi ha devrilecek diye ama korkulan olmadı.

Bu günkü hasılatım Riva  sahilinden topladığım taş ve midye kabukları bunlar için birşeyler düşünmem lazım.


5 yorum:

  1. biz de kizlarla bir yaz kutusu boyuyoruz... bu yaz topladiklari midye kabuklari ve taslar icin... ikinizi de cok seviyorum annis... lutfen iyi olun... opucuk!

    YanıtlaSil
  2. Ohhh mis gibi temiz hava, ne iyi yapmışsınız annişim, ayrıca o taşlardan ne gibi harikalar çıkacak merakla beklemekteyim ;)

    YanıtlaSil
  3. Ne harika bir insansınız siz. Şu yaşam enerjinizden, keyfinizden, pozitifliğinizden birazık bana da lütfeeennn...

    Sevgilerimle.

    Eda

    YanıtlaSil
  4. Edacığım kapa gözlerini bak şimdi sana enerji gönderiyorum püüfffffff.öptüm seni

    YanıtlaSil