22 Ekim 2010 Cuma

PALADYUMA GİTTİK

Bugün nonimin son eksiklerini almak için paladyuma gittik.

Amerikada torunları götürmüştük çocuk kuaförüne bizde neden yok diye üzülmüştüm bugün görünce çok sevindim.

Dondurmam gaymak noni fena yakaladı beni .

Şu güzelliğe bakarmısınız tam yarım saat onu ve üst katındaki arkaaşını izledik.Goncam izin verse alacağım eve ama çok titiz .

Yerdeki kağıdı ağzıyla ne yaptı ne etti kenara çekti belli ki çok sıkılmış.Alt kattaki arkadaşı görmek istiyor.

Evet ikisi de muradına erdi ve başladılar konuşmaya şaka değil gerçekten görmeniz lazımdı .Yazın bizim yazlığın bahçesindeki horozu incelemiştim ve inanamamıştım  .kapının önündeki horoz  üüüürüüü üüüüüü diye bağırıyor uzaktaki de aynen ona ses veriyor tam 5 dakika sonra uzaktaki horoz bizim yanımızdakinin yanına geldi ve benim attığım bulgurları yedi. Siz şimdi mevdoş hafiften  tırlattı mı diyebilirsiniz ama gerçek bu .Daha önceki yazılarımda sincabın musluktan su içmesini resimleyip koymuştum .Hayvanlar alemi çok ilginç çookkkkkk.

Alttaki delirdi

Zıplarsa yukarıya çıkabilirim düşüncesiyle helak etti kendini garip içim acıyor bu hayvanları daracık kafeslerde görünce inşallah yakında birileri alır onları .Onları alsa yerine yenileri gelecek biliyorum ama yine de dua ediyorum işte .

karnı mı acıktı ne yemek kabını bir türlü bırakmadı.Ama altkattakine gösterdi belki. Belkide alttaki eaman dişi gel yemeğe çıkalım mesajı vermiş te olabilir.
 



Sonra D&R gittik içeri girdiğimizde bu CD çalıyordu okadar  beğendim ki hemen aldım.




 Benim gibi caj severlere naçizane tavsiyemdir harika bir CD

3 yorum:

  1. Ne kadar keyifli bir gunnmus. kopekler harika ama eve alma sakin. Ben kac sene baktim cok zor oluyor bi de insan fena baglaniyor.

    YanıtlaSil
  2. CD harika annişim sayende ben de bu güzel grubu tanıma/dinleme fırsatı buldum seni çok seviyorum, şimdiden çok özledimmmm :(

    YanıtlaSil
  3. bende çok özledim anım seni CDyi beğenmene sevindim bende hergün dinliyorum .öptüm

    YanıtlaSil