24 Mayıs 2010 Pazartesi

bugun nikahimiz vardi

Canim kizim bugun kanatlandi ve yeni bir hayata uctu .Onlarin  adina oyle mutluyum ki .





Eveeettttttt yanlis duymadiniz canim minik kizimin bugun nikahi vardi .Hepimiz o mutlu diye cok mutluyuz darisi evlenmek isteyen mutlu olmak isteyen butun genclerin basina insallah.Dugunumuze daha var nedenmi ?ablamizi bekliyoruz minik  torunlarim gelecek noninin nedimesi olacaklar .Bu yuzdendir ki dugun daha sonra.

gunesten mayisan kedicikleri sevdikKargalar serceler ,sigirciklara ekmek verdik onlari seyrettik terapi gibi .Kargaya dikkat sol ayagiyla simidi tutup gagasiyla yiyor.
 
Hafta ici oldugu icin nikahtan sonra herkes isinegorevinin basina gitti.Bende evlere sigamadim heyecan ve mutluluktan fenerbahce parkina gittim doga ve deniz bayagi iyi geldi bana.Tebrik telefonlarina cevap verdim bugun.


Kahvalti varmis ama biz tercihimizi sicak pogca ve simitten yana kullandik.


Sabah oldugu icin cay cok tazeydi simit ve pogacayi yazmayayim artik onemli olan yuzumdeki bu siritik ifade  .Kendi kendime guldum durdum bugun.

7 yorum:

  1. hayırlı olsun, allah mutluluklarını/mutlulugunuzu bozmasın..

    YanıtlaSil
  2. tebrikler, omur boyu mutluluklar diliyorum

    YanıtlaSil
  3. tebrikler
    çok sevindiim:))
    aynur

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı uğurlu olsun..Allah nazarlardan korusun.Bir ömür boyu mutlu olsunlar inşallahhh

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı uğurlu olsun mevdoş ablacım...mutluluğunuz mutluluk veriyor daim olsun tüm mutluluklar...tüm isteyenler böylesi neşe ve mutlulukla birleşşin işallah ...nice güzel haberleri bu sayfada okuyup mutluluklara gülücüklere ortak olmak ümidi ile sevgiler nur

    YanıtlaSil