8 Nisan 2010 Perşembe

laptopla basim belada

Allahim tam bir saattir laptopun basindayim elektrik aksamindami? bir bozukluk var yoksa artik 10 senelik laptopum beni degistir sinyalimi veriyor bilemiyorum.
Seyahat yorgunlugu valiz bosaltma butun isler bitti.Bugun misafir agirladim guzel bir gundu dolu dolu.Fikir alisverisleri ,bilgi paylasimi dedikodular derken vakit nasil gecti anlamadim.
Aslinda sabahlari cok erkenciyim sporumu yaptim dusumu aldim cici kiz oldum kahvemi yapip benim emektarin basina oturdum tam ilham gelmis dokturecegim yok anacigim bunda bir gariplik var oldur allah benimle ugrasip durdu bende senlemi ugrasicam deyip ara verdim .
Bana siniri gecmistir diye tekrar oturdum bugun aslinda canim kizim benden annecigim beni okudugun bildigin ogrendigin konularda bilgilendir ricasinda bulundugu icin sabah yazacagim bu metabolizma ve selilut derdi konusunu simdi yazacagim.
Canikosu yaparmisin bilemiyorum ama metabolizmamizi hizlandiracak su basit receteyi yazayim sana .
MALZEMEMIZ;
PAPATYA,REZENE,ANASON,SINAMEKI,BIBERIYE,FUNDA YAPRAGI VEEEEE
KUSBURNU Bir zamanlar eski kadin basbakanimizin cokkk cookkk ictigi.
Hepsini karistirip bir kavanoza koy.
her sabah tok karina bu karisimdan bir tutam al yarim litre kaynamis suya at 15 dakika demlendir.
Ve bir bardak ic .
Bunu yapamadin diyelim.1SALATALIK,1LIMON,YARIM DEMET MAYDANOZ,YARIM DEMET DEROTU BIRAZ BUGDAY CIMINI Blendirdan gecir ve ic afiyt olsun


Bu karisimlar metebolizma ve selulitler icin harikaymis bende Bugun Haber Turk gazetesinde yazan suna Dumankayanin yalancisiyim deneyip gorecegiz afiyet olsun.

1 yorum: