14 Nisan 2010 Çarşamba

HOLLYWOOD HILELERI

Bugun evde temizlik ver .Bende yarin yolcu oldugum icin biraz askim askima yemek yapayim dedim.

Bu yillardir hep boyle oldu herkes beni gezmeye gidiyor zannetti, asllinda bakinca oyle gorunuyor gezmeye gitmeden once geride kalanlara hep 4-5 cesit yemek yapildi duzenleri hazirlandi bir yorgunluk bir yorgunluk sormayin.

Ama birseye kalkisinca arkasini getirmek lazim .Mesela bahcem var diye kasim kasim kasiliyorum ya bahcem var demekle olmuyor o bahceye sevgi vermek bakmak gerek kim yapacak bunu babamiz calistigi icin mecburen bu is cilgin mevdosa dusuyor . Buradaki isleri hallettim yoluna koydum simdi bir kahve yapip dinlenecegim.

Asil is yarindan sonra bahce ilaclanacak temizlenecek , cicekler ekilecek sonra baba hafta sonu temizve guzel bir bahceye gelip keyif yapacak .

Ha simdi bu yaziyla bu basligin ne lakasi var diyeceksiniz islerimi bitirdikten sonra bugunku yazim ne olsun dedim filimlere bakarken HOLLYWOOD daki cektigim filimleri koyayim dedim sizinle paylasmak istedim .

1.film Amerikan filmlerinde havada ucan arabalarin nasil uctugunu gosteriyor.

2. filmde jurasilparktan sel sahnesi ve inanmiyacaksiniz film burada cekilmis daha cok film var .Mesela JAVS filmi de ayni yerde minicik bir su birikintisinde cekilmis gorunce gozlerime inanamadin o film bulursam da buraya koyacagim.Ben o gun bu gun hic bir amerikan filmine inanmiyorum.Kisacasi bircok filmin buyuk bir alanda bolum bolum alanlarda cekildigini gormek biraz hayal kirkligi oldu .Akilli Amerikalilar bunlari gostermek icin de ucret karsiligi tur duzenliyorlar bizi kotu kandirmislar.

2 yorum:

  1. Ne şansısın Mevdoş teyzecim ben okula sen evde valla emekli olasımm geldi..

    YanıtlaSil
  2. ŞU YANDAKİ ÇOCUK VİDEOSU SÜPERMİŞ:)
    AYNUR

    YanıtlaSil