1 Mart 2010 Pazartesi

gitme hazirligi




Bugun pazartesi is gunu isleri bitirdikten sonra , cok yoruldugum icin oglene kadar dinlendim biraz utuden sonra kalkip kuafore gittim sacimi boyattim .
Heyecan basladi vallaaa valizler hemen hemen hazir birkac eksigin disinda .Seyehate gitmek birsey degil gitmeden once yapilacak o kadar is oluyor ki ama seyehat sonundaki kavusma icin herseye deger bidiklarim gozumde tutuyor cok ozledim onlari gitmeden ayrilmayi dusunmeye basladim nasil birakip gelecegim onlari bilemiyorum ama simdiden bunu dusunmeyeyim yaaaa tadini cikarmaya bakayim degilmi.Nasilsa yaza da onlarda gelecek .

3 yorum:

  1. zaten çok güzeldiniz daha da bir güzellik gelmiş güzelliğinize...sağ salim gidip bizim içinde güzel aileye sarılıp sağsalim dönün işallah mevdoş ablacım ...evet haklısınız gurbette canları olanlar hepimiz için aynı daha kavuşmadan ayrılma seneryoları yapmaktan anı yaşayamıyoruz...teyzem ,canım kuzenim biri almanya biri amerika da geldiklerinde inan herşey çorba oluyor...ama kavuşmak çook güzel ..allahım tüm sevenleri sağlıkla ve mutlulukla kucaklaştırsın işallah ...sevgiler nur

    YanıtlaSil
  2. Cok daha genclesmisin ;)
    Her yolculugun sonu cok guzel, sekerlere kavusmak var, mutluluk ustune mutluluk var ;)
    Moskova'dan kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Canım annem çok güzel olmuşsun!!! Daha önceden de yorum yazdım buraya ama çıkmadı :(

    YanıtlaSil