evde yaptiginiz tursuyu ince dograyip biraz soguk suda bekletin eksili olsun istiyorsaniz sadece soguk suda yikayin
sogani piyazlik dograyin domates veya lahana veya biber tursusunu ince kiyin biraz pirincle atese koyup pisirin
yiyemediginiz buzluga attiginiz durumleri ani misafiriniz geldigi zaman eger kenarda yufkaniz yoksa markete gidecek zamaninizda yoksa borek yapabilirsiniz
sut yag ve yumurta karisimini cirpin her bir durumu icine batirip islatin tepsiye bir durum gibi doseyin aralarina yine sutlu karisimdan kasikla yaydirin 3 durumden sonra harcini koyun yine 3 durum ve en uste kalan sutlu karisimi dokun firina koymadan once bicakla karelere kesin
arasina bende pazi kavurmasi vardi ve peynir karisimi katip dosedim
firina koyup pisirin harika oluyor ve durum ekmegi oldugu anlasilmiyor ta ki siz soyleyene ve borek hapur hupur yenene kadar (: afiyet olsun
HAYIRLI KANDILLER
oncelikle kandilizi kutlar
YanıtlaSilsonra da su enfes boregi canimin nasil cektigini tarif bile edemem :)
Ellerinize saglik
Super fikir annis yaaaaa! Uff!
YanıtlaSilSiz hakikaten çılgınsınız mevdoş teyzecim...harikaaa ,şahaneee,...çook güzel olmuş...vallahi süper fikir ellerinizden öperim nur
YanıtlaSilAy ablam duymasın ama o börekten ben yedim şahaneydi gerçekten ellerine sağlık annişim!
YanıtlaSil