21 Ekim 2009 Çarşamba

gunun yemegi hamsili pilav

taze hamsiler alinir orta kilcigi cikarilir
pilavi zeytinyagli dolma ici gibi hazirlanir sogani daha az konur hazirlanir

payrex yaglanir alta hamsiler bu sekilde sirayla dizilir


ici konup uzerine bu sekilde kalan hamsi dizilir

kapatilir bir cay bardagi su konup firina atilir afiyet olsun

4 yorum:

  1. mevdoş hanımcım elinize sağlık...
    siz de benim gibi karadenizlisiniz sanırım, acaba hangi şehir merak ettim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. annissssssss... gene sanatin konusmus senin!!!!! eline saglik!

    YanıtlaSil
  3. gizemcigim ben dogma buyume istanbulluyum esim giresunlu ama onun sevdigi karadeniz yemeklerini ogrendim
    nilosum arada boyle geliyor dokturuyorum be yaaa

    YanıtlaSil
  4. Balık (gözleri dışına çıkmış, ağzı sulanmış surat ifadesi ) :) süper görünüyorr Hamsiye bayılıyorummmmmmm

    YanıtlaSil