taze hamsiler alinir orta kilcigi cikarilir
pilavi zeytinyagli dolma ici gibi hazirlanir sogani daha az konur hazirlanir
payrex yaglanir alta hamsiler bu sekilde sirayla dizilir
ici konup uzerine bu sekilde kalan hamsi dizilir
kapatilir bir cay bardagi su konup firina atilir afiyet olsun
mevdoş hanımcım elinize sağlık...
YanıtlaSilsiz de benim gibi karadenizlisiniz sanırım, acaba hangi şehir merak ettim sevgiler :)
annissssssss... gene sanatin konusmus senin!!!!! eline saglik!
YanıtlaSilgizemcigim ben dogma buyume istanbulluyum esim giresunlu ama onun sevdigi karadeniz yemeklerini ogrendim
YanıtlaSilnilosum arada boyle geliyor dokturuyorum be yaaa
Balık (gözleri dışına çıkmış, ağzı sulanmış surat ifadesi ) :) süper görünüyorr Hamsiye bayılıyorummmmmmm
YanıtlaSil