26 Mart 2014 Çarşamba

DÜĞMELERİM AMERİKADA DERGİDE ÇIKMIŞ

Uzun bir süredir doğayla ilgili değişik çalışmalarım vardı .Bunları ara ara kermeslerde ,kendi çabamla sergiliyorum satışa sunuyorum .Bloger etkinliğine katıldım .
Kısacası bu yaptıklarımı cmtasarım blogspot.com paylaştım.
Bu yaptıklarımı gösterdiğim çoğu kişinin eline alıp hiç bakmadan masaya bırakıp alay edercesine bıyık altından güldüğüne bile şahit oldum ama hiç yılmadım geri dönüşüm çalışmalarımı yapmaya devam ettim edeceğimde .
Dün Canım kızımdan aldığım en güzel mailde ürünlerimin Amerikada SOMERSET LİFE dergisinde 3 sayfa bana ayrıldığı ve ürünlerimin yaylandığı haberiydi .



Evet nihayet bende varım diyorum 


Düğmelerim  beğenilmiş de dergilere mi çıkmış .

EVET ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM
Ben bu işi seviyorum ruhumu katıyorum ve önemsiyorum .



13 yorum:

  1. tebrik ediyorum gerçekten çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  2. Kutlarım sevgili arkadaşım!
    Bizim ülkemizde sıradan iş yapmayan herkes küçümsenir zaten. Sen en güzelini ve en doğrusunu yapıyorsun. Seni anlayan anlamış zaten ... Ben çok sevindim ve seninle gurur duydum inan... Başarıların daim olsun . Bu arada seni facede gördümişahane kilo vermişsin. Ne olur bu işi nasıl başardın bana da bi anlat .
    Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bizde alışık olmayan bir çalışma yapıyorum ama mutluyum tabii .yola devam durmak yok diyorum :)))
    kiloya gelince geçen Sene nişantaşında Selehattin Dönmez'gittim internete gir bak Farketmeden diet diye .o zamandan beri 20 kilo verdim yaşam tarzım oldu dikkat ediyorum tabii bu arada daha bir 5 kilo fazlam var inşallah onuda bu yaz koştutrurken halledeceğim .sevgiler .

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim. Çalışmalarınız çok güzel. Cam düğmelere bayıldım. Hepsi harika.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir duygudur kim bilir, tebrik ederim sizi :)

    YanıtlaSil
  6. Yabancı biri yapsaydı yere göğe sığdırılmazdı, çok sevindim, tebrik ederim. Başarılarınızın katlanarak devamını dilerim:)

    YanıtlaSil
  7. Mevdoşcum senin bu uğraşının kıymetini bilmek, değerini anlamak herkesin harcı değil, bunu en iyi sen biliyorsun ya :)
    Böylesine güzel bir şekilde değerinin bilinmesi, konu edilmesi ne kadar gurur verici, mutlu edici bir olay.... Ben de seninle gurur duyuyorum, gönülden.... Öpüyorum tatlı yanaklarından :)

    YanıtlaSil
  8. mevdoş ablam nasıl hoşuna gitmiştir... çok güzel bir duygudur.emeklerine saygı duyulması.kutlarım seni.en baştan beri farkındaydım emeklerinin .seviyorum seni:)bu arada bayagı bir süre bloguna giremiydum sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Sevgiyle ve doğal malzemelerle ortaya çıkmış bu el emeği ürünlerin yabancı piyasalarda ve basında yer bulması çok güzel haber. Tebrikler!

    YanıtlaSil
  10. Ablacım tebrik ederim,çok güzeller ve seninle gurur duydum...

    YanıtlaSil
  11. hahayt. bunlara burun çeviren dönsün de ...
    neyse. çizgimden çıkmayacağım.

    her birisi bir sanat eseri bunların. enfesler. ben bile gömleklerime dikerim bunları ya.

    YanıtlaSil
  12. Canım annemmmm seninle gurur duyuyorum, elinin değdiği herşeyi güzelleştiren birisin sen, bunu göremeyen gözler utansın bence, sen benim birtanemsin, seni çok seviyorum!

    YanıtlaSil
  13. Harika çalışmalar bence, doğal olan herşey takdir bilen güzel gözlerde ve sanatsal kabiliyet ve bakış açısı olan sizin gibi ellerde böylesi güzel şekil alır! Bunu bazı hassasiyeti olmayan insanlardan beklemek yanlış belki de ! Sizi tebrik ediyorum, ben de burçtaşınızım, bilirim elimize aldığımız her neyse birşeyler katmamak bizler için zordur. Böylesi güzel çalışmalardan ötürü sizi tebrik ederim, ellerinize eğmeğinize sağlık. Dergi ise çok güzel ve doğru bir tercih yapmış;). Sevgiler.

    YanıtlaSil