15 Aralık 2013 Pazar

HİÇ ŞAŞIRMADIM DESEM

 Facebook,Twitter,Blog evet sanal alemde birbirimize sevgi sözcükleri ,canımlar cicimler dost arkadaşmış ,mış ,mış gibi yazışmalar bla bla blaa çok komik yaaa yaşadıklarımız ne kadar yalan  bu hafta sonu onu anladım.Haaa bana sen yenimi anladın oyun bu sanal öyle birileri yok .Aptal kadın anla bunu artık oyuna sende katıl .Yok ya ben almayayım alana da mani olmayayım desem.
Birbirimizi hiç önemsemez olduk nasıl bu hale geldik hiç anlamış değilim.Uzun yıllar  o kadar çok arkadaşım çevrem oldu ki birisinin bana bakışından ne demek veya ne düşündüğünü anında söyleyebilir oldum .
Onun içinde bu hafta sonu yaptığım kısa az ve öz sergi etkinliğimde karşılaştığım durum beni hiç şaşırtmadı .
Sakın beni yanlış anlamayın sitem etmiyorum allahtan öz güvenim çok fazla yaptıklarım çevremdekilere güzel mesaj veriyor .Bazılarına iyi örnek olduğumu biliyorum benim için önemli olan bu .
Benim yolum insanlara bakışım çok doğru en azından ben oynamıyorum .Beni bu sanal oyunun içine çekmeyin  girmem gerçek olanlar gelsin buraya oyuncular değil .Bu yüzden okadar çok insanı hayatımdan çıkardım ki avucumun içinde kalanlar bana yetiyor.
Bütün bunlara rağmen ben kendimle konuşayım şimdi Amannn Mevdoş kimse kimseyi sevmek zorunda değil empati kur iş güç hayat gaylesi ay doğrumu yazdım gız acaba  öğretmen arkadaşlarım hemen yazar bana doğrusu bu diye  başladım .
Günün sonunda mutlu ayrıldım .Kendimi sınamış bundan sonra hangi işime daha yoğun asılacağımı anladım kafamda yeni projeler uçuşmaya başladı bile .
Haftanız güzel başlasın sanal arkadaşlarım.



7 yorum:

  1. Mevdoşçum iyisiyle kötüsüyle bu senin için iyi bir tecrübe olmuştur arkadaşım. Dediğin gibi, kendini sınamış oldun bak... Ama sen de Noni'de iyi kalaylamışsınız haa. İyi ki İzmir'deyim :)

    YanıtlaSil
  2. Mevdoş hanım çok üzüldüm. Keşke beklediğiniz şekilde olsaydı..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan her durumda mutlu olmayı bilmeli dedim ve günün sonunda bir baktım gülüyorum sevgiler.

      Sil
  3. abla dediklerinden birilerin kırıldığını yada kızdığını anlıyorum tabi olayları birebir anlatman gerekmez ama insanların riyakarlıklarını bir iki kez görmezden gel sonuncusunda yüzlerine vur belki kendilerini düzeltmek için bir şans bulmuş olurlar ama seni de kaybetmiş olurlar.. dünya böyle, yalan ve boş... kimse seni üzmesin, eğlenmene ve üretmene bak.. selam ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. insanların çok da önemsenecek kimseler olmadıklarını kafamıza kafamıza vursa da hayat, içinde insan gülen bir çift göz arıyoruz her defasında... blogumda kurduğum yeni işimi anlattığımda "hayırlı olsun" diyen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez mevdoşcum... üstelik yerlerinden kımıldamadan, parmaklarının tuşlara dokunması kadarcık bir eforla yapacaklardı bu işi... blog arkadaşlarına bir hayırlı olsunu çok görecek kadar ruhlarını kaybetmişlerdi demek ki!... hamdım... piştim... elhamdülillah...

    YanıtlaSil
  5. Nekadar güzel özetlemişsin arkadaşım ya insanlar farkında değil ama bazı değerleri yavaş yavaş galiba kaybediyoruz .öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  6. sizleri türkiyenin çok çeşitli yerlerinden takip edenler var ayrıca o gün gelmek isteyip de gelemeyenler de çoktur eminim.hiç moralinizi bozmayın bence.el emeğiniz her zaman saygıyı hakkediyor.yolunuz açık olsun herzaman.sevgilerimle...

    YanıtlaSil