28 Mayıs 2013 Salı

MERAK MI ETMİŞTİNİZ

Sevgili arkadaşlarım artık dayanamadı mail atmaya başladı .
Sizleri bende çok özledim   2013 yılı bana biraz telaşlı geldi.Geçen seneden beri zamana hayata yetişemez oldum.Trafik acip yoğun .

Hayatımıza bu güzellik girdiğinden beri hepimiz yoldan çıktık.Bir geldi pir geldi.

Kışın evi sel bastı diye bir koşu gittik evi toparladık geldik zaten bunları biliyorsunuz .Sonra Saroza baharda ve sonbaharda her gittiğimizde üşüyen ve durmadan söylenen goncam tutturdu mantolama ,kalorifer diye tabi birde bunlar olunca badana boya bu arada oda girdimi piyangodan çıkan  amorti gibi .

Saroza gidildi
EV BU HALDEYDİ.:((((((
                                                                     
Evde ne var ne yok dolaplardan çıkartıldı .Tek tek yıkandı dolaplar silindi yerleştirildi.

Danteler yıkandı ütülendi.

-Marmaris
-SAROZ
-MARMARİS
-İSTANBUL HATTI
 ARASI gidip geldim anlayacağınız ha işler bittimi yoooo .Şimdi haftaya Saroza son rötüşları yapmak için  cilalar bitecek ev yaza hazırlanacak sonra gel keyfim gel.Görürsem söylerim:)))))
Haziran ortası Marmarise gidilecek .Selden kabaran mutfağın alt dolapları yenilendiği için bütün mutfak içi salonda keyif yapıyor onlar yıkanacak dolaplarda yerini alacak .Bu arada tozlanan ev tekrar bir  elden geçecek .Temmuzun  7sinde canlarım geliyor evimizin kızlarımıza hazır olması lazım .
Bir MEVDOS  ne yapsın:))))



MARMARİS gidildi

İş arası taş toplandı


Yüzüldü

Yolculuğun diğer yarısı KUŞADASInda  devam edildi.

 Otelde  İTÜ arkadaşlarıyla buluşuldu çok keyifli 4 gün geçirildi.  4 gün sonra seneye buluşmak üzere denilip vedalaşıldı .Ama kim bilebilirdi ki 2 hafta sonra aramızdan birinin aniden ayrılacağını:(((( Gömleğinde mavi kalp resmi olan arkadaşımız.

Hep böyle gülebilsek ama hayat acımasız.
                                                               
Bütün güzelliklere  koşturmacalara .

11 yorum:

  1. Canım ablacığım hoşgeldin sefalar getirdin,işler güçler yorulmuşsun gel bir kahve yapayım sana,karşılıklı içelim sohbet edelim...Aile kurmak anne olmak ne zor şeymiş Mevdoş ablacığım...eskiden yeni evlendiğimde annem hep koştururdu bizlerin beklentisi çok olurdu...şimdi ben aynı durumdayım 1 taneyim ama 3 e bölünüyorum her çocuğum beni sadece kendi annesi sanıyor ve öyle davranmamı istiyor,işler koşturmalar çok zor...emekli olunca da dinlenebileceğimi sanmıyorum...tabiri caiz ise biz kadınlar ahtapot gibiyiz,her yere yetişmeye çalışan uzun kollarımız var...Herşey evlatlarımız için değil mi?
    her iş yerine gelir yeterki sağlık olsun...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AHHH NE GÜZEL OLURDU CANIM İNSANLAR YAŞLANDIKÇA SAKİN HAYAT YAŞAR BENDE TAM TERSİ OLDU.:))) BEN ANNE ,ANANE OLMAYI ÇOK SEVİYORUM BU KOŞTURMACALAR OLMASA ZATEN HAYAT BİTER .ELİNE BELİNE KUVVET CANIM SENDE BAYAĞI BECERİKLİSİN MAŞALLAH.SEVGİLER

      Sil
  2. gerçekten özlemiştik,alıştırdınız ne yapalım:)
    bayağı bir yorulmuşsunuz gerçekten,yazıyı okurken şöyle bir gözümün önüne geldi de...ama sonuç güzel olacak ozaman güle güle sağlıkla oturun inş.
    Arkadaşınız için başınız sağolsun,ani kayıplar şok yaratıyor bizlere :((
    Arayı çok açmayın,özleniyorsunuz...
    Gül Saim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM GÜL'CÜĞÜM BURALARDAYIM ARTIK SEVGİLER

      Sil
  3. Arkadaşın için çok üzüldüm mevdoşum.

    YanıtlaSil
  4. Mevdoşum ben okurken yoruldum, senin halini düşünemiyorum. Artık otur dinlen diyeceğim ama sen yapamazsın ki zaten, kendine bir iş bulup uğraşırsın.

    Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  5. Yeter ki tatlı telaşlar olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Mevdoşcuuum... Hepinizin sağlığı yerinde ya, diğer dertler zamanla halledilecek şeyler... Yeter ki sen iyi ol, gez, dolaş, ne yaparsan yap...amaaaaa... arasıra ses ver de merakta kalmayalım :)
    Çoook öptüm :)

    YanıtlaSil
  7. Amman ne nankör işler yaaa, yine de en güzel o parmaklarından tutan tatlı kızın varlığı değil mi Sevgili Mevdoşcuğum, bütün yorgunluğu alır o güzellik...

    YanıtlaSil
  8. Hoş geldiniz,iyi olmanıza çok sevindim.İşler ise kolayca bitsin inşallah,siz de torunlarınız ve çocuklarınızla sefasını sürün yenilenen evlerinizin:))).Kendinize iyi bakın,özletmeyin:)

    YanıtlaSil
  9. sevgili mevdoş hanım 2013 çok hızlı geçmiş yazılarınızı okudumda..ne mutlu size yogun ama tatlı bir yorgunluk olmuş..ağzınızın tadı hıç bozulmasın ve mutlu yıllar canım..sevgilerle

    YanıtlaSil