23 Ocak 2013 Çarşamba

Zayıflama hüsranı

Buralardayım bir yere gittiğim yok ama hani kendi derdime düştüm derler ya öyle bir durum benimki .

Uzun oturmak yasak ,yol yürümek yasak ,gitmediğim doktor kalmadı biri dizlerinden ameliyat ol diyor öbürü ne  ameliyatı delimisin olma diyor.

Tabi benim bu  en son söylenen söz daha çok aklıma yatıyor. Yataktan çok yavaş kalkıyorum ağrım yoksa allahım ne güzel bir gün diye güne güzel başlıyorum .İyiyim denemediğim hiçbir şey kalmadı tek ortak nokta kilo vermem lazım.
Haaaaa kilo demişken sizleri de  uyarmam için bunu paylaşmam lazım .Yukarıda resmi görünen Saba Tümerle de videoları yayınlanan 1 kutu alan 49 tl  ben kampanya diye 2 kutu aldım:(((((
Reklamları boy boy internet ortamında dolaşıyor .
Eğer kilo veremezseniz paranız 15 günde iade edilir deniyor .
Deniliyor da bir kutu zaten 1 ayda bitiyor ben 3 defa telefon ettim .Her defasında aynı sorular soruldu bende  ne zaman aldığımı nasıl kullandığımı  bir bir açıkladım 15 günde zaten kilo vermediğimi  bana en  azından bir kutuyu bitirmek lazım bekleyin dendi .
Ben o bir kutuyu da bitirdim yine telefon ettim sil baştan aynı açıklamaları yaptım zaten 2 kutu almıştım 2. kutuya geçtim yine tık yok .3.Aramamda benim ya paramı iade edin ya tekrar 2 kutu gönderin dedim eğer bunu yapmazsanız sizi blogumda yayınlayacağım reklamınızı yapacağım diye de söyledim onlarda bu şikayetimin kayda alındığını  bunun üzerine ben biliyorum yetkililere sesleniyorum o zaman ben madurum sizin reklamınıza kandım beni yanılttınız dedim . 
Biz size sonra döneceğiz dediler ve tam 1 ay geçmesine rağmen bana geri dönen yok .
Bizler  öyle eskisi gibi aptal tüketici değiliz sanal alemde herşey  çok çabuk yayılıyor bana geri dönüp derdimi dinleseler en azından cevap verseydiler ben yine bu yazıyı yazmayacaktım ama telefonun öbür tarafı sattıktan sonra kapı duvar oluyor nedense. Benimde doğal ot maceram hüsranla sonuçlandı .Fayda gören vardır onu bilemem ama kullanıcıya  bu ürünü satarken açıklama ve  verdikleri garanti yanlış.Haaa bu arada yediğime de okadar dikkat ediyorum ki anlatamam  çayı içtim istediğim kadar yiyeyim diye bir olay yok .Hergün dizlerime rağmen yarım saat yürüyorum .Keşke sattım bitti durumları olmasaydı bende bu yazıyı yazmak yerine onlara teşekkür yazısı yazsaydım mutlu bir tüketici olsaydım .Allahım biz neden böyleyiz yaaa biri bozdumu bu gidişatı da benim haberim yok biz neden böyleyiz diye feryat ediyorum.

HAYIRLI KANDİLLER ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN CANLARIM
Sevgiyle kalın .

28 yorum:

  1. Sevgili Mevdoş,
    Benim de iki yerden menüsküs yırtıklı, ayrıca kist oluşmuş bir dizim var. 2 yıl evvel beni süründüren bir ağrı sonucu çıktı ortaya. Dr. ameliyat olmamı ama aciliyeti olmadığını kilo vermenin işe yarayacağını söyledi. Tam o sırada Mevsimlerden Roma blogunun sahibi Dr Mehtap Hanım bir diyet programı başlattı. Yılmadan özenle takip ettim, Kasım ayından Nisan sonuna kadar 17 kilo verdim. Şu an 5 kilosunu geri aldım ama dikkat ediyorum bu sıralar eminim onu da veririm tekrar. Mehtap hanım tekrar bir diyet programı başlattı birkaç gün önce. Herşeyi önermem ama ben ciddi anlamda faydasını gördüğüm için linkini gönderiyorum (ki ben çok or kilo verebilen biriydim). Belki denemek ve uygulamak istersin. Geçmiş olsun diyor, kolaylıklar diliyorum...
    http://mevsimlerdenroma.blogspot.com/2013/01/start-up.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AKŞAM GİRİP BAKTIM BLOGA KIZLARIMA DA SÖYLEDİM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.

      Sil
  2. ıNasıl kandın da aldın o ürünleri be Mevdoş'um? 5 ayda 19 kilo vermeyi başarmış biri olarak yazıyorum sana. Kağıdı kalemi al. Her yediğinin kalorisini sabah, öğle, akşam yaz. Herşeyi uzun uzun çiğneyerek öğününü 20 dakikada yeki doyma sinyali beyine 20 dak. da gidiyormuş. Yemeğin ortasında 5 dak. kalk başka şeyle oyalan. Yarın saat yetmez, en az 40 dak. gidebildiğin hızlı tempoyla yürü. İlk günler çok yorulacaksın bacakların ayakların ağrıyacak ama bir hafta sonra kuş gibi uçacaksın. Yürürken ağzına bir sakız al ve ara sıra karnını içine çekip bırak. Bugünden yarın yiyeceklerini kalori hesabını yaparak hazırla. Listenin dışına çıkma. Her gıdanın paketinde 100 gr daki kalori yazar. Bilmediklerini netteki listelerden öğren. Ayrıca yakınında varsa haftada iki gün cimnastik ve step gibi bir aktiviteye katıl. Önce 15-20 gün kilon oynamayacak. Ama sonra yemek düzenine alışınca istesende kilo vermeyi durduramayacaksın. Her yere yürüyerek git.Sen hafifledikçe diz ağrıların geçecek. Spor yaparken hocaya diz problemini söyle ona göre hareketler yaptırır. Sen istedikten sonra oluyor. İnanamıyorsun. Çok mutlu oluyor insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORMA ARKADAŞIM AMAN YAAA SABA TÜMER DE REKLAMINI YAPINCA TV DE DOĞAL OT DİYE ALDIM İŞTE. TAVSİYENİ UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM HERGÜN OLMASADA HAFTANIN 4 GÜNÜ SOKAKTAYIM YÜRÜYORUM AMA :((( SEN ORADA SAHİLDE OHH BENDE UZUN SÜRELİĞİNE GELİNCE DİYE HAYAL EDİYORUM İNŞALLAH

      Sil
  3. zayıflamak istiyorsanız mevsimlerden roma adlı
    sitesi takip etmenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Mevdoşcuğum,ağrılarının en kısa sürede bitmesini diliyorum,bitkisel ilaç konusu bana hiç sağlıklı gelmiyor ,hertürlüsünden sakınmak gerekirmiş gibi düşünüyorum,birde sebin gibi deniz kıyısındaki kırık cama hayat veren kadının eninde sonunda(tabiki doğru yöntemle)hedefine ulaşacağını düşünüyorum ve çooooook öpüyorum:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SAĞOLASIN MİNİKÇİĞİM İNŞALLAH ŞU ARALAR RAHATIM .Fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum o zaman iyiyim .Sevgiler

      Sil
  5. Bu tarz ürünlerin satışında çalışmıştım.O yüzden kimseye güvenmiyorum.İade diye bişi asla olmaz.Böyle ürünler birine yara birine yaramaz.Bünye meselesi.Ayrıca benim anneminde sizin gibi sorunları var.Dizleri ağrır kilolu.Bir ara baya kilo vermişti sebze meyve sularıyla.Allahtan sağlıklı günler dilerim.hayırlı kandiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EVET YA İADEYE GELİNCE KIRK TAKLA ATIYORLAR .AMAN NE BİLEYİM İŞTE OLDU BİR DEFA.

      Sil
  6. Bu tür zayıflama haplarına çaylarına inanmayın gerçekten para tuzağı...ben de geçen sene İSTANBUL KORSE MERKEZİ diye bir yerden netten yapışkan bantlar aldım..güya hergün iki bant yapıştıracaksın vücüduna o senin iştahını kesecek zayıflayacaksın...Yalannnnnn kocamannn yalannnn....1 gr bile vermedim 1 ay kullandım 90.-Tl yi de çöpe attım....
    Umarım kısa zamanda iyileşir dizlerin,geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O BANTLARI SİGARA İÇERKEN DENEMİŞTİM SONRASINDA 15 SENE DAHA İÇTİM 7 AY ÖNCE KENDİM BIRAKTIM.BENDE 100 TL VERİP 2 KUTU ALDIM VERMEK ŞÖYLE OLSUN KİLO ALDIM DİYEBİLİRİM .SEVGİLER

      Sil
  7. sevgili çılgın mevdoş :)
    ben eczacıyım, evet zayıflamaya yardım eden bitkisel preparatlar vardır, ama ölçüsü çok önemlidir. hangi bitkinin ne zaman toplandığı nasıl kurutulduğu önemlidir etkisi için. lütfen böyle şeylere inanmayın zaten sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığı onaylı lüzumsuz şeyler. benim de dizim sorunlu, ortopedicim bana yüzmek en iyi senn için demişti. tabi yüzmeye de çok zaman gidiyor ve suyun temizliği ayrı dert...geçmiş olsun çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DEFNECİĞİM ÇOK HAKLISIN UZMAN BİRİ OLARAK ÇOK DOĞRU YAZMIŞSIN TEŞEKKÜR EDERİM.

      Sil
  8. Aman Mevdoşcum bu şarlatanların hepsi aynı. İşyerindeki kızlardan biliyorum. Onlar her çeşit zayıflama ürününü deneme eğilimindeler. Daha bir tanesinin bile sonuç verdiğini görmedim. Bu dolandırıcılara zırnık koklatmamak lazım esasında. Bunu bloğunda paylaşman iyi olmuş, bilen bilmeyen görsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EVET CEBİMİZDEKİ PARAYI ALMAK İÇİN YAPILMAYACAK ŞEY YOK GİBİ.

      Sil
  9. Mevdoşcum ben ilaçla zayıflamalara karşıyım. Çünkü geçmişte çok kötü bir olay yaşadım. 1 ayda çok güzel kilo verdim ama arkasından yemek yiyememe hastalığına tutuldum. o daha kötü bir durumdu ve sürekli kilo veriyor ve yemeklerin lezzetini alamıyordum. Çok zor toparladım kendimi. Aman aman uzak dur o tür ilaçlardan.. baktırmadıysan insülün direncine baktırmanı öneririm. Onun da kilolara etkisi oluyor. 2 sene önce kilo aldığımda insülin direncinden kaynaklandığını tespit edili. ilaçla düzene sokup eski normal kiloma döndüm. Şimdiki taktiğim her şeyden ye az ye biraz da yürüyüş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AY BAŞAKÇIĞIMM DEME YA VALLA BENDE DOĞAL DİYE BİR HATA YAPTIM AMA TÖVBELER TÖVBESİ BİRDHA MI SADECE KENDİ TOPLADIĞIM BİTKİYİ ÇAY YAPIP İÇERİM .GEÇMİŞ OLSUN SANA DA CANIM.

      Sil
  10. Annişim sen bitkisel diye çok fazla ilaç tüketiyorsun daha geçen gün bunu konuştuk senle sen de biliyorsun... bence birşey kutuya girdi mi, ambalajlandı mı, piyasaya sürüldü mü o ürün asla bitkisel, organik, doğal değildir bana göre, bence kullandığın diğer ilaçları da çöpe at lütfen, hani dedin ya kapsülün içindeki tamamen bitkisel bir hap diye, onu da çöpe at, içtiğin bir çay vardı onu da, lütfen kendini zehirleme daha fazla!!! sen bizim için kıymetlisin!!!

    YanıtlaSil
  11. Evet Mevdoş, Noni'yi dinle lütfennnnnnnnnnnnnnnnn :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hepicinizi dinliyorum canlarım benim sağolun .

      Sil
  12. Merhaba,lütfen böyle ilaçlar eczanede dahi satılsa alıp kullanmayınız.Birkaç gün önce Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı ölümcül ilaçlar bunlar diye.

    Eğer aldığınız ürün Tarım Bakanlığı onaylıysa elinize bile sürmeyin zira Sağlık Bakanlığı herkese izin vermiyor.O yüzden bu tarz ürünler hep Tarım bakanlığı onaylı oluyor.

    Kilo verip iyileşmek isterken içten içe kendinizi zehirliyor olabilirsiniz.

    Geçmiş olsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AHHHH CANIM BENİM BENDE BİLİYORUM DAAA BİTKİSEL OLUNCA SABA TÜMER OLUNCA YAPTIM BİR HATA :))))

      Sil
  13. Mevdüde Hanım çok üzüldüm. Saba Tümer ismini duyunca aklıma geldi. Saba Tümer kendi twitt hesabından yayınladı 'bu tarz hiç bir zayıflama çayı kullanmadım bu şekilde adımı kullananları da dava edicem' isterseniz bu konuda Saba Hn'a da ulaşabilirsiniz. Maksimum düzeyde tanıtım yapılıp bizi kandırmalarına izin vermemeliyiz.
    Ben kişisel olarak bu tarz hiç bir ürün kullanmıyorum. İlaç bile kullanmam desem yeri var. Sadece bitkisel kendi hazırladığım ürünleri tüketiyorum. kendi topladığım ısırgan otlarım, papatyalarım, kuşburnularım var ve kış boyu yetiyorlar bana. Eminim zayıflamak için bitkilerden faydalanabilirsiniz.
    Çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  14. Diz kapaklarınızda eğer sıvı azalması varsa;
    SOLGAR dan "Glucosamine chondroitin complex" eczaneden yoksa da getirterek temin edebilirsiniz. Günde 3 tane, yemeklerden sonra kullanın. Şikayetiniz nedir tam bilemiyorum ama eğer sıvı azalması ise bunu kullanarak kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Solgar ilaç değil, bitkisel takviyedir.
    araştırmak için www.solgar.com.tr den bakabilirsiniz.
    Geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  15. Sen yine 49 tl ile kurtulmuşsun ben tv den telefon kanpanyasından telefon getirttirdim 150 tl civarında kullanmak mümkün olmadı. defalarca telefon etmeme rağmen cevap veren de olmadı .Bi hafta süresi tamamlandıktan sonra ulaşabildim;geri iyade edin dediler yenisini gönderelim ben yine kandım tabi :) kargoya verdim gitti gidiş o gidiş.Aramakdan gına geldi bitürlü netiçe alamıyorum. Ne yapmalıyım bilen varsa yazarsanız teşekkürü borç bilirim.

    YanıtlaSil
  16. rahatsızlığınızla ilgili yazınızı okudum geçmiş olsun ben sizden daha yaşlıcana sağ dizindebütün hastahane k rahatsız iyileşmeden evvel yerde sürünen bir bayandım gitmediğim doktor prof kalmadı bir tanesi hariç hepsi ameliyat dedi o ise önce fizik tedavi dedi fizik tedavide bütün hastane kuş gibi bağırmamı duğuyordu tam üç ay bu acığı çektim ondan sonrada bir dostumun tavsiyesiyle glukozaminli bir ilaç alıyorum şükürler olsun şimdi iyiyim isterseniz bunu dotorunuza bir danışın belki faydası olur eminim doktorunuz bu ilacı biliyordur cevaplarsanız memnun olurum şifalar diliyorum kuwey ten hazan

    YanıtlaSil