20 Kasım 2012 Salı

HANGİSİ SİZİN BEŞİĞİNİZ

Dün  arkadaşımla AVM ye gittik ay dur baştan anlatayım .Aslında  sabahtan yaptığım program İKEA ya gidip eve lazım olan 1-2 eksiği almaktı .Uzun süredir arabanın göstergesindeki lastik ikaz  lambası yanıp yanıp duruyordu .
Arkadaşımı da yanıma alıp arabayı servise götürüp lastik havasına baktıracak oradan da İKEA aya gidilecek .Ama herşeye kısmet diyeceksin .Bizim program servisteki tıfıl oğlanın abla lastikteki çiviyi görüyormusun diyene kadardı::))))) arabayı bıraktık taksiye atlayıp en yakın AVM de soluğu aldık.

Tam onların zmanı nem soğuk yağmur  bu yüzden harika görünüyorlar.

Vitrinler  noele hazırlanmaya başlamış .























Bebek arabası ve beşiği sergisi vardı.Çokkk eskilere götürdü beni.

5 yorum:

  1. Günaydın Mevdoşum.Harikasın canım.Benide götürdün eskilere.O körüklü bebek arabalarının olduğu döneme.Yaylana yaylana gidermiş çocuklar:))

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle çok geçmiş olsun.
    Bu arada bordo renkli olana talibim :))
    Çok güzeller.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. ikiz kardeşimle bebeklik arabamız en sondaki gibiydi... daha da kocaman... annem bizler 5-6 yaşına geldiğimizde bahçenin bi köşesinde çamaşırlık olarak kullanıyordu... oradan hatırlıyorum... :)
    kızımın bebeklik mama sandalyesi de ahşap mama sandalyesinin bi benzeri idi... yalnız ayakları bu kadar açık değil, daha dikti... 23 yıl önce piyasada pek bulunmuyordu, varsa da çok çok pahalıydılar...özel olarak yaptırmıştık...
    ben de gittim eskilere... hey gidi günler!

    YanıtlaSil
  4. BENİMKİSİ SONDAN DÖRDÜNCÜ İDİ. HATTA DEDEM VEFAT EDENE KADAR EVİNİN BİR KÖŞESİNDE SAKLIYORDU. KIYIP ATAMAMIŞLARDI. 1998 DE VEFAT ETTİ. 24 YAŞIMA KADAR DURUYORDU YANİ.. BU ZAMANDA KİMİN ARABASI, ANNEANNE-DEDE SİNİN YATAK ODASINDA BAŞ KÖŞEDE DURUYOR...

    YanıtlaSil
  5. AH NİHAYET ÇILGIN MEVDOŞŞŞ POST YAZMIŞŞŞŞ BİZLERİ UNUTMAMIŞŞŞ

    YanıtlaSil