14 Eylül 2012 Cuma

ANNEANNE OLMANIN KEYFİ

Geçenlerde arkadaşımın biri Mevdoş Noni'mi doğurdu sen'mi diye bir soru sormuş bana okuyunca çok güldüm.Evet aynen arkadaşım ben doğurmuş gibiyim 3. ye anneanne oldum eteklerim zil çalıyor çalan zillerin bir ucunu belime taktım daha rahat koşturayım diye:))))

Oradan bakınca öyle gibi duruyor  ama anneanne ve babaanne olmak böyle bir şey .Ben'ki ilk defa  torun sahibi olmuyorum bu konuda tecrübeliyim.

Bu iş tabiki tecrübeyle de ilgili ama zamanla daha çok ilgili.40 gündür mesaideyim resmen. Bebişimin babası da Moscowaya gittiği için anne kız yalnız kaldılar.Bu durmda  olunca bende onlara yardım için bazen evde bazen orada birşeyler hazırlayıp ona gidiyorum.

Gonca işten eve gelmeden eve gelip yarım kalan işlerimi yapıyorum.Uffff sanki dert yanma gibi oldu değil valla hani buralara neden gelemiyorum sizleri neden ziyaret edemiyorum hergün 1-2 arkadaşıma misafir gelsemde neden yorum yazamayışımın bir özetini yazmaya çalışıyorum.Arkadaşlarım yavaş yavaş kaçıyor bakıyorum ama arkadaşlar kaçmayın nereye gidiyorsunuz bu  çevreye verdiğim geçici bir rahatsızlık .
Herşey yoluna girecek ama galiba biraz zaman alacak.Anne ve Anane olmak kolay değil çocuklarımız hiçbir zaman büyümüyor büyüseler bile her zaman kendimizi arka plana atıp önce onlara koşuyoruz.
Anne karnında nasılsa şimdid de aynen öyle yüzünü göstermiyor.



Gazını çıkartınca çok rahatlıyor hemen uykuya dalıyor meleğim.

Cin gibi cin canımıza okuyor .

Bir ara okadar sıkıldım ki aynadaki görüntümden  kuaför bile şaşırdı  kes şunları deyince.

Zamanında onlar içinde yollara dökülmüştüm  şimdi geriye bakınca ne zaman büyüdüler  şaşırıp kalıyor insan zaman hızla akıp geçiyor.Nilimde göz açıp kapayınca ablalarının yanında poz verecek.

13 yorum:

  1. Çok şükür Mevdoş'um,senden haber almak ne kadar güzel!Nil biraz büyüsün hele bol bol görüşürüz arkadaşım,biz buradayız bekleriz ama sen de arada sırada ses ver bir "cee !" deyiver :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı çok...
    nazar değmesin!
    sen bu güzel işine bak mevdoşum,
    buralardayız:)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah tüm güzellere ^-^

    YanıtlaSil
  4. Bunlar tatlı yorgunluklar dimi Mevdoşcum. Annem ve büyük ablamdan biliyorum, anneanne olmak apayrı bir duygu. Seni tabi ki eskisi gibi sürekli burada görmek istiyorum, ama durumunu da biliyorum arkadaşım. Bebişi benim için öp lütfen ;)

    YanıtlaSil
  5. Annem de benim cocuklar için aynı seyleri söylerizme hep der siz hiç büyümediniz ki;))

    Bu tatlı anların keyfini çıkarın, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Torunlarınızı Allah bağışlasın.Maaşallah çok tatlılar.Onlarla vakit geçirmek ne güzeldir.İnsan zamanı unutup gider.Bu zamanlar çabuk geçiyor tadını çıkartın.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Biryere kaçmadık Mevdoş'cuğum. Tabii ki torununla ilgileneceksin. Kızın acemilik çeker, yardım şart. Ne kadar lokum olmuş bebiş:) Kolay gelsin sana:))

    YanıtlaSil
  8. çok tatlılar allahım onları korusun sağlıklı sevgi dolu çocuklar olsun çok da şanslılar böylesine anneanneleri olduğu için sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. ayyy nil büyümüş rengi açılmışş :)) maşallah. valla anneanneyle babaanneye çok iş düşüyor. benim bebeğim 6 günlük, ben sadece emziriyorum, gerisini onlar yapıyor sağolsunlar :)

    YanıtlaSil
  10. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim acılarını göstermesin diğerleri gibi çabucak büyüsün inşallah.Bende torun sahibi olacağım günleri görürüm inşallah...
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  11. oy yo oy maşallah kuzuya ayy ne kadar ilginç ve güzel maşallah yatış şekli halen aynı =)

    YanıtlaSil
  12. Mevdoş ablacığım yeni saçlarınla pozlarını göremedik daha torun seni blogundan alıkoydu sanırım...ama o kadar tatlı ki şeker....Allah bağışlasın Noniye selamlar....

    YanıtlaSil