9 Temmuz 2012 Pazartesi

Nihal arkadaşıma sevgilerimle

Blog  yapmaya başladığımdan beri öyle güzel insanlarla tanıştım onları görmeme rağmen sanki yıllardır görüşüyoruz ,birbirimize gidip geliyoruz oturup bol köpüklü kahve eşliğinde sohbetler ediyoruz .
Nihalciğim de öyle arkadaşalrımdan biri .Kendisi polimer kilden harika takılar yapıyor ve yaptığı bu güzel çalışmalarını  YouTube 'de paylaşıyor .Sizlerde polimer kil çalışıyorsanız bu arkadaşımı yakından takip edebilirsiniz .
Onun gibi güzel   çalışmalar üretebilirsiniz bir ziyaret edin derim bir tıkla ne kaybedersiniz hadi kızlar .


7 yorum:

  1. Bugün bloglarda hep blogger arkadaşlıklarından, derinleşen dostluklardan söz ediliyor. Ne güzel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen gidemesekte bazı arkadaşların yeri çok ayrı gidemedik yorum yazamadık diye gönül koymayın ben hepinizi çok seviyorum .

      Sil
  2. renk cümbüşü olmuş bu boncuklar...
    yapanın ellerine sağlık,
    buraya taşıyana teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  3. Mevdoş'cuğum, ne kadar naziksin. Hem yazdığın çok güzel sözler, hem paylaşımın beni çok duygulandırdı gerçekten. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap yazabiliyorum gerçekten şu ara başımı kaşıyacak zamanım yok derlerya aynen öyleyim canım.Ayrıca birşey değil ben gerçekleri yazdım sevgili arkadaşım.

      Sil
  4. Merhaba ziyaretinize geldim Nihal hanım benimde severek takip ettiğim biri,sizin blogunuzda çok güzel.Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle sevgiler..

    YanıtlaSil