19 Haziran 2012 Salı

CEP AYNASI ARKADAŞIMA SEVGİLERİMLE





Bilmiyorum hesaplamadım öyle sıkıntım ve acım varki zamanı kaçırdım gibi  herhalde 1 hafta falan oldu  burada yokum.
Bu sürede yokluğumu tek hisseden  kişi CEP AYNASI arkadaşım oldu .Ona sevgilerimi vefasından dolayı saygılarımı  yolluyorum .
Evet arkadaşım  yokum çünkü  ayak problemim var,bel problemim var o kdar canım yanıyor ki sana anlatamam .Şimdi bu ağrının hiç sırası değil benim güçlü olmama ayakta dik durmam lazım.Bebişimiz gelecek .Torunlarım gelecek onlarla oyunlar oynayacağım hoplayıp zıplayacağım.Bana verilen en büyük ceza gibi bu ağrılar.
Bunun için önce  evimin yanındaki Fizik tedavi hastahanesine gittim filimler çekildi ilaçlar verildi.Filimlerin sonunda bel kayması ve kireçlenme teşhisi konuldu.
İçim rahat etmedi kalktım  başka bir doktora gittim oda emar istedi onuda çektirdim teşhis aynı  nasıl becerdiysem beli kaydırmışız  .
Çok yürümek yasak ,çok oturmak yasak,ağır kaldırmak yasak,yasak olmayan tek şey yüzmek.Bol bol yüz  iyi gelir rahatlarsın dedi.Şu an da ayak bileğim ve kemiğimde  çok ağrım var .
Sonuç bu yazı geçir  sonra gel seni bir güzel  ameliyat edelim dedi.
Bende yüzmeyi duydum ya hemen Saroza 1 haftalığına geldim.Acım belki geçer .
Durum bu CEP AYNAM  .
Sanal alemde beni hiç görmeden karşılıklı bir kahve içmeden merak edip önemsediğin bana değer verdiğin için çok ama çok teşekkür ederim.




15 yorum:

  1. CEP AYNASINDA GÖRDÜM SENİ AMA SENDE BANA HİÇ UĞRAMADINKİİİ. GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM AYAĞIN İYİLEŞİNCE YAZ YAĞMURLARINADA GEL DİYORUM. SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  2. Aman sevgili Mevdoş çok geçmiş olsun, sizi merak etmez olur muyuz hiç. Sanal alem kardeşleri olduk biz. Benim de bu aralar çok telaşım var, gelen-giden çok fazla duramıyorum bilgisayar başında, gözümden kaçmış yokluğunuz. Bir de doğum, ameliyat telaşları yüzündendir diye düşünmüş olabilir takipçileriniz. Her ne ise umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ki eminim siz çabucak halledersiniz denizle, güneşle. Nil Bebek de gelince toptan unutursunuz:))
    Sevgiyle, sağlıklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. Çook geçmiş olsun, Allah şifa versin....

    YanıtlaSil
  4. Mevdoşcuğum,
    çok geçmiş olsun diyeyim öncelikle...
    senin gibi canı tez biri için yasaklar zor...
    zor ama...daha kötü bir şey olmaması sevindirici...yakın zamanda babam da böyle bir durum oldu,ayağının üzerine basamıyordu,üstelik 80 yaşında babam...10 günde toparladı,dinlenerek...
    sen de yasaklara dikkat et,yüzme senin için ödül sayılır bence...doğuma tparlarsın umarım...

    senin çok sevenin vardır eminim,
    sadece hayat gailesi içinde,özellikle yazın biraz dağılıyoruz...
    bu yazı için teşekkür ederim,ben de seni seviyorum arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun Mevdoş'cuğum. Seni hep ayakta süper hareketli gördüğümüz için aklımıza gelmedi hastalık. Bir yerlerdesin zannettik. Tez zamanda geçer ağrıların inşallah. Yeni Bebiş üzülür sonra...

    YanıtlaSil
  6. Ah Mevdoş ablam çok geçmiş olsun, biz de toplu olarak blog yazılarını düzeltme, seo ayarlarına gömüldük, kimseye doğru düzgün yorum bırakamıyoruz, çok utandım.Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin ablacım.

    YanıtlaSil
  7. Ben de Noniyle bebek alışverişi için gezip duruyorsunuz yada Saroza falan gittiniz diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun arkadaşım. Bu arada sıkı laf sokmuşsun takdir ettim :))

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda kavusursunuz sağlıgınıza.

    YanıtlaSil
  9. Mevdoşcum merak etmezmiyim ama noninin yazısını görünce her şey yolunda gibi geldi. Geçmişler olsun. Sağ ayak bileğim ve dizim benimde zaman zaman ağrıyor bu belden mi kaynaklanıyor yoksa..

    YanıtlaSil
  10. Açıkası ben de Saroz'da bahçeyle uğraşmaya veya balık tutmaya gitmişsinizdir zaman bulamıyorsunuzdur diye düşünmüştüm. Sakın merak edilmediğinizi ya da önemsenmediğinizi düşünmeyin. Çok geçmiş olsun.
    Yeri geliyor herkesin bir koşturması veya bir derdi oluyor istediği gibi dolaşmıyor blogları ya da gözden kaçıyor. Ben bile son bir kaç aya bir aile büyüğümüzün acı kaybını, ailede iki kişinin ciddi hastalık teşhisini, geçici taşınmayı sığdırdıysam düşünün artık.
    Benim ada bağlantım kısıtlı ve sorunlu olduğundan bir de bu sıkıntım eklendi.
    Sağlığınıza bir an önce kavuşmanızı gönülden diliyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. çok çok geçmiş olsun mevdoş. üzüldüm doğrusu , bel kayması oldukça zor bir durum. fıtıktan beterdir, annemde de var , onunda çok ağrıları oluyor. onada ameliyat dediler ama istemiyor. ne yapsın acılar çekiyor devamlı. çok dikkat etmen lazım. dr anneme namazı bile oturarak kılmasını söyledi ama hiç dikkat etmiyor. annem bir kaç yağı ( badem, kantoran vb. ) birleştirerek babama masaj yaptırıyor. iyi geldiğini söylüyor..

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun Mevdoş hanım, inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Canım Mevdoş'um biz seni merak etmez olur muyuz? Sen bizim Mevdoş'umuzsun!Sana çok geçmiş olsun canım,bel ağrıları bizim kaderimiz galiba:( Canım içten doğum günü kutlama mesajın için de çok teşekkür ederim ! Sevgiler,sağlıklı günler...

    YanıtlaSil
  14. Oy... alındım şimdi yaaa....
    Ben seni gene biryerlere gitmişsindir diye düşünüyordum, naapim, zıp zıp bi hatunsun, aklına esmiştir gene biryerlere gitmiştir diyorum yazı yazmayınca:(
    Geçmişler olsun Mevdoşum, ah bu bel bacak ağrıları, doktor bana "eh...normaldir" dediği için, ben de normaldir diye aldırmamaya çalışıyorum :))

    YanıtlaSil
  15. yaz geldi dağıldık iyice... hastalıklar da cabası... :(
    çok geçmiş olsun mevdoşcum... ağrıların tez zamanda geçsin gitsin.
    sevgiler.

    YanıtlaSil