21 Mayıs 2012 Pazartesi

ADIM ADIM GÜNEŞİN DOĞUŞU
































Karabatak gibiyim ayne baharla birlikte bir çıkıyor bir kaybolur oldum.
Bütün kızlar toplandık yapıp teyzem,annem,yengem,kızkardeşim ve bendeniz cennet kuşu Saroza geldik.Buranın havasından'mı suyundan'mı?bilemiyorum .Gece 12 de yatmama rağmen sabah uykumu almış olarak   4.30 da uyandım .Benden başka uyananlarda vardı evde aşağıdan teyzoşun ayak sesleri geliyordu beni de görünce hemen bitki çayımız yaptı evin terasına çıktık.
Allahım adım adım güneşin doğuşunu  izlemek harika bir olay  .Üşenmeyim hayatınızda bir sabah kalkın ve bu mucizeye lütfen tanık olun .Bir bebeğin doğuşu gibi resmen.Sevgiyle kalın.

13 yorum:

  1. Ablacığım günaydın;ne güzel fotolar bunlar...sabahın o saatleri muhteşem oluyor gerçekten de...erken kalkınca güne doyum olmuyor ama sen şimdi öğleden sonra güzellik uykusuna yatarsın ne güzel olur...sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Harika fotoğraflar.Bizde erkenci turlar geleceği zaman bu saatlerde işyerimizi açıyoruz.o zaman seyrediyorum güneşin doğuşunu ve o sessizliğin içinde yankılanan kuş seslerini.Anlatmaya kelimeler yetmez.Sevgiler Mevdoşcum..

    YanıtlaSil
  3. sizi erkenciler! ne güzel bir an yaşamışınız...

    YanıtlaSil
  4. Sabah sabah güneşi doğdurdunuz günüme...
    Çok güzeldi fotoğraflar...

    YanıtlaSil
  5. 6 haziran 2012 venüs geçişi;venüs 6 haziranda güneşin önünen geçeçek.bu olayı ilginç kılan 105 yıl sonrasında tekrarlayacak olması unutmayın güneşin üzerinde venüs ü bir leke gibi görebilecegiz:)
    DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN GÜNEŞE ÇIPLAK GÖZLE BAKMAMAK ,hem güneş çok parlak olacagından görüntü kaliteli olmaz.bilgileri edindigim bilim çocuk dergisi bu iş için bir gözlük vermiş:)

    YanıtlaSil
  6. yeniden hoş geldin mevdoşcum... (orhan'ın yerinin karşısındaki) papatya ve gelinciklere yetişebilmişsindir umarım... güneşin doğuş kareleri harika... daimi bir erkenci olarak ben de izlerim çoğunlukla... denizden doğuşu ise bambaşka.
    iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  7. İş hayatımda gece çalıştığımda sabaha karşı o güzelliği, şehrin sessizliği çok güzel olurdu ama bir yandan da bütün gece uykusuz çalışmaya isyanım olurdu.Eve gidip hemen uyumak isterdim..

    YanıtlaSil
  8. günaydınnn mevdoşşşş!!!! emeklerine sağlık valla adım adım çektin ya bize o anı yaşattın ya helal olsun sana !!!!

    YanıtlaSil
  9. Güneşin doğuşu çok güzel huzur dolu bir an.Evimden bu anı görüp yaşamak imkanı yok. Ama bir kaç kez görmesem bile bu doğuş anını balkonda hissettim. O huzur dolu sessizlik bambaşka.

    YanıtlaSil
  10. Hello dear,
    maybe you would like to follow each other's blogs with GFC or via bloglovin? or even both?

    wolffashion.blogspot.com

    have a nice day!
    gV

    YanıtlaSil
  11. Mevdoş harikasın. Fotoğraflar o kadar güzel ki orada gibi hissettim kendimi. Gün doğumu ve batımına bayılırım zaten. Ben de bu saatlerde hep foto çekmeye çalışırım.

    YanıtlaSil
  12. mevdoşcuğum,
    fotoğraflar şahane,bayıldım...
    doğanın mucizelerine tanık olmak büyülüyor insanı...
    teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  13. tabi erken kalkıp izlemek isterimde İstanbul'da ağartman katında nasıl olacak bu? :))

    YanıtlaSil