10 Ocak 2012 Salı

ÖNCE TERS SONRA YÜZ

Bugün yıldızlar benden yana değil galiba .Ters başlayan bir gün yani bir ters bir yüz gibi oldu .Sabah günaydın derdemez koca bardak portakal suyunu  mutfak masasına döktüm  yerler nasıl battı anlatamam .Kendime nasıl kızdım sinirlendim kelimelerle anlatamam.
Bırak yat aşağı sabah sabah saat 7 de ne işin olur portakalla  bırak içmek isteyen sıksın içsin .
Ama anacığım içim rahat etmiyor ki eee ne oldu her taraf portakal suyu oldu ben sinir oldum  temizle bakalım   ortalığı .Bendeki sinir sayısı had safhada .O sinirle kendimi mutfakta  hurmatatlısı yaparken buldum .Tatlıyı dolaba attım hızımı almadım çünkü kendimi sokağa attım alışveriş yaptım .Aman bir rahatladım bir rahatladım anlatamam .
Hurma tatlısı

Benim gonca hurma alma özürlü hurma çıktığından beri öldür allah iyisini bulamadı.Bende en son alınanları çok sert ve tatsız olduğundan .Onları soydum blendıra koydum .İçine 2 tane muz attım 2  kaşık bal koyup bir güzel ezdim.Sonra içine iri çekilmiş ceviz koyup kaselere koyup süsledim .Güzel lezzetli bir tatlı oldu . Denemeye değer.

Sonra alışverişe gittim ve bu çantayı aldım MUDODAN.

Çanta organizeri almıştım çok pratik bir şey .İçinde gözleri var benim gibi çok çanta deneyenlere hemen alıp pat diye öbürüne  aktarıyorsunuz .Çok rahat ve kolay .

İçindeki bölmeler boy boy.

Birde KOTON  mağazasından bu kolyeyi aldım.Kullanırmıyım yoksa sinirlenince tek tek sökermiyim bilemiyorum eğlenmek için harika gibi geldi de .

14 yorum:

  1. Merhaba bu duygu bana hiç yabancı gelmiyor galiba biz yaştakilerin ortak sıkıntısı geldilermi geliyorlar
    ama aldıkların çok şık iyi günlerde kullan
    Selam ve sevgiler

    YanıtlaSil
  2. gün gittikçe güzelleşmiş:)
    güle güle kullan aldıklarını !

    YanıtlaSil
  3. gün kötü başlasa da sonra iyi gitmiş gibi görünüyor :) bu arada o çanta organizatörü ne harika ve kullanisli bir şeymiş. Nerelerde satılıyor ki?

    YanıtlaSil
  4. blogunuzun ismi çok şeker:)
    çanta ve kolye de ayrıca güzel:)

    YanıtlaSil
  5. Hurmaya bayılırım. Ama çok ayarsız ölçülerde yediğim için pek sık almamaya çalışırım. Bir oturuşta 1 kiloya yakın yediğim çok olmuştur :)

    Tatlın çok görünüyor. Şimdi olsa birkaç kase yerdim sanırım. Mardinde hurmadan yapılan bir helva yemiştim. Hurmayı ezip tereyağda kısık ateşte iyice pişirip bol ceviz eklemişler. Harikaydı.

    Çantan çok hoş güle güle kullan. Leopar desenler bana hep çok seksi gelmiştir ;)

    YanıtlaSil
  6. sabahın o saatinde kalkıyormusun mevdoş.ah ah ben de sabah uykusunu çok sevenlerdenim. en azından 9 da kalkmak isterim ama malum okul erkenden :(

    YanıtlaSil
  7. Benimde geçenlerde yoğurt buzdolabından çıkartırken aynen yere attı kendini. o temizleme işinde sinirden ağlayacaktım. bazen böyle sakarlıklar olabiliyor.

    Alışveriş biz kadınlara iyi geliyor nedense. cicilerini güle güle kullan. çanta organizeri çok hoşuma gitti. burada hiç görmedim. nereden almıştın? Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. İnşallah yarın sabahınız bugünden daha iyi geçer.

    Aldıklarınızı da güle güle kullanın.

    Yeni yıl kartınızı ve Etamin işlemenizi de aldım. Teşekkür ederim. Umarım sizde benim kartımı almışsınızdır.

    Sevgiler
    <:))

    YanıtlaSil
  9. Serap:Hiç sorma valla elimizmi titriyor anlamadım gitti.

    cepaynası:teşekkür ederim canım sağol.

    Nerwen:Evet gün güzel bitti canım ben internetten aldım ama kardeşim Gratisten almış .

    MaceraperesT:Evet etrafımda beni izleyenler taktı bilog ismimi 60ında onlara böyle görünmüşüm canım .

    Depresif: Bu büyük yaş hurma o ramazanda yediğimizden değil arkadaşım .Uzun bir süredir leoparlı birşey almamıştım kafayı dağıtayım diye gittim ilk gördüğüm şeyi aldım.

    Buket:Evet kalkıyorum ya gün kısa olduğu için uzun uzun yaşamak güzel geliyor çok iş kaçırabiliyorsun canım.

    Hülya :Ben internetten aldım dur bakayım maili varsa yazyım size ama Gratiste varmış benim aldığım 2 parçaydı büyük ve küçük çantalar için çok kullanışlı.www.urunleritakipet.com
    adresine bak canım

    YanıtlaSil
  10. Oooh afiyet olsun hurmatatlısı pek çok duydum ama hala tatmak nasip olmadı :) O portakal suyu vakası şaşmaz yılda bir kesinlikle benide bulur :)

    YanıtlaSil
  11. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
    Durup duruken başıma iş açmak beni de hep sinirlendirir.

    Kolye tam bu sinir anlarına uygun.

    Komik anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  12. Sinirlenince alışverişe çıkmak tamam da, tatlı yapmak .... bu güzel işte :)) Mutlulukla kullan cicilerini, tatlıdan bana da ayır :)

    YanıtlaSil
  13. cantan cok guzelmişmevdoşgüle güle kullan

    YanıtlaSil
  14. Sabah sporu yaptın say:))) Olur öyle bazen.Yoğurt kaseleri filan elden uçuverir bazen. En çok çantanı beendim. Güle güle kullan. Sevgiler.

    YanıtlaSil