4 Ocak 2012 Çarşamba

KENDİMİ HATIRLADIM

MUTLUYUM, MUTLUSUN ,MUTLU Ahhh güneşli bir güne uyanmak harika .Hava güneş olmasına rağmen hafiften ısırıyor ama yinede güzel bir gün.
Bende bu güzel günü kendime ayırmak istedim.Hastalığı çok sevmem hastalık konuşmayı ilaç kullanmayı da sevmem .Kim severki  ama değilmi keşke hep sağlıklı olabilsek. 
Allaha çok şükür guatrım dışında hiçbir hastalığım yok.Tek derdim dişlerim belli bir yaştan sonra ne yaparsak yapalım eksilmeler oluyor .
Doktorum film istedi beni meşhur yapacakmış .Bende kendisi çekemediği için film çektircek bir yer Yeşilçam değil canım Dentistanbulu buldum .
Oraya gitmeden önce acaba Sağlık ocağınd reçetemi onaylata bilirmiyim diye düşündüm.Ama olmuyormuş mallesef .Gelmişken guatr ilacımı yazdırayım dedim aile doktoruma çıktım .
Zeliha hanım aile doktorum bilgisayara baktı hayırdır buralara pek gelmiyorsunuz Müveddet hanım dedi, bende senede bir iyi dedim bu arada hemen sabahları gacırdıyan  bacaklarım ve belim aklıma geldi.
Hazır gelmişken fırsat bu fırsat hadi buna da ver bakalım bir merhem diye söyledim .AAAA olurmu buda benden olsun birde ağrı kesici almazmıydınız şirketten dedi kısacası ilaçlarımı yazdı.
Bende Dentistanbul nirde gardaş bi deyin hele diye sora sora Bağdatı aşar gibi buldum .Telefonla bana adresi tarif eden kız adres özürlü olduğu için kulağımı ters gösterdim tabi ama buldum .Kapıda ellerim havada buldum buldum naralarıyla içeri girip meşhur olmak üzere filmimi çektirdim 10 dakika bekleyip CDyi aldım geldim .Çok asortik olmuşuz çookkk.
Adama gül diyorlar siz gülerken filminizi çekiyorlar :))Anam bacım ne pahallı olmuş yaa.Bayağıdır bu piyasaya düşmediğim  için  film sonunda gülüşümün yerini acı bir tebessüm aldı.

Bacaklarım iflas edince oturdum bir çay içtim dinlendim yok börek falan yemedim sek çay içitim .

Eczaneden ilaçlarımı aldım.

Şimdilerde moda galiba eczanelerde birde cilt uzmanı bulunuyor belkide bizimkinde vardır sadece yüzüme bakıp çok üzülmüş olacak ki bana bunları verdi denemem için kırışık çizgi kalmayacakmış yüzümde valla ben onun yalancısıyım .Ahhh birde inanabilsem.

13 yorum:

  1. Geçmiş olsun Mevdoşcum. Neden Betaserc içiyorsun? Baş dönmesi sorunun mu oluyor acaba?

    YanıtlaSil
  2. Keyfiniz daim olsun. Dilerim dişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.

    Bakmayın siz o güzellik!!! uzmanlarına. Çoğuna bakınca, ''kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş'' atasözü geliyor aklıma. Gayet hoşsunuz. Sağlık ve güzellikler sizinle olsun Mevdoş..

    YanıtlaSil
  3. Depresif:Sağol canım ya arada başımda bir dengesizlik var ondan verdi

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun mevdoş'cum betaserc soracaktım ki benden önce sorulmuş. bugünlerde betasercle duygusal bağımız çok artı. her gün sabah akşam içiyorum. ilaç içmeyi doktara gitmeyi sevmiyorum ama direk acilden girdiğim bir kaç olay bana ders oldu. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun öncelikle sonra bayıldım yine her zamanki gibi muhteşem anlatımıza. Cilt uzmanına bakmayın siz her halinizle güzelsiniz sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun ablacım, acı tebessüm lafına çok güldüm:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili çılgın
    Dilerim Hiçbir hastalık yanından bile geçmesin Diş probleminde kolaylıklar diliyorum Selam ve sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun. Anlatımınız öyle güzel ki.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. gecmis olsun.
    kartiniz ulasti elime, beni cok mutlu ettiniz cok tesekkurler :) hele zarftan cikan ugur bocegine bayildim :)))

    YanıtlaSil
  10. aa nedir bu betasercle çılgınlığı, benim kızımda kullanıyor.

    Geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  11. Maşallahınız var, onlar fazla sorun değil, tahtaya vurun tahtaya. Allah dermansız dert vermesin.

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun, geç farkettim ama.

    YanıtlaSil
  13. Begonvilli ev
    Hülya
    Tombul tarifler
    Bahar006
    Serap
    Okuyan
    A-H
    Lalenin bahçesi
    Harikalar Atölyesi
    Annemahsustan

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM HEPİNİZ SAĞOLUN GELDİĞİNİZ ARAYIP HATIRIMI SORDUĞUNUZ İÇİN ÇOKTEŞEKKÜR EDERİM

    YanıtlaSil