16 Aralık 2011 Cuma

UNUTTUĞUMUZ DUYGULAR

Buradan çok sevdiğim bir arkadaşıma teşekkür etmek istedim.Leylak Dalı arkadaşım bir süre önce kart etkinliği başlattı .
Bende seve seve katıldım bu etkinliğe dün de ilk kartımı aldım.Bana unuttuğum bu duyguyu yaşattığı için ona çok ama çok teşekkür ediyorum .Blog dünyasını bu yüzden de daha bir sever oldum.Mim olayı dışında bu tür paylaşımları çok ama çok seviyorum .
Yeni arkadaşlar yeni paylaşımlar bu yaşımda bana daha bir enerji ve yaşama azmi veriyor.
Üzüldüğüm tek nokta beni takip eden çok sevdiğim arkadaşlarımın bu etkinliğe katılmamış olması keşke onlarda katılsaydı diyorum.



Leylak dalı arkadaşımdan gelen kartım ve içinden çıkan sürpiriz uğurum.Çantamdaki yerini almış bulunuyor .Bana uğur çantama bereket getireceğine inanıyorum.Seni seviyorum canım arkadaşım.


Uğurum benim.

Bende hemen kafayı çalıştırdım gece hemen neredeolduğunu bile hatırlamadığım  iplerimi aradım buldum.

Taşlarımı çıkardım .Uzun süredir ayrı kalmıştım.

Gece oturdum bugüne yetiştirmek için kanaviçe işledim taşa yapıştırdım arkasına da kolye paratı koydum.

Bazılarını da uğur böcüğü boyadım :) gözümü kapatıp koyacağım zarfa şansa kime ne gidecek bilemiyorum.

17 yorum:

  1. çok çok ama çok güzel olmu o taşllar bayıldımm...

    kart etkinliğini ben bundan 2 sene çnce yaptım harikaydı herkese kart gönderdim o pullulardan millet bayıldı eskiden herşey daha güzeldi mevdoş abla:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ne kadar azimlisiniz. gece bir çırpıda yapmak...

    YanıtlaSil
  3. Allahım o uğurböcekleri ne şeker olmuş.:))

    YanıtlaSil
  4. Sağ salim ulaştığına çok sevindim, geçen yıl postada hayli kaybolan oldu çünkü.
    Ah Mevdoş gerçekten çılgınsın, sabaha kadar onları mı işledin, severim seni:)
    Tekrar mutlu yıllar diliyor sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
  5. taşların çok şeker olmuş mevdoşcum ellerine, gönlüne sağlık...
    kart etkinliğine katılmak, hele hele belli bi yaşın üstündeki bizler için postacıdan kart dolu zarf almak harika bi duygu... ancak geçen yıl katıldığım etkinlikten dilim yandı, bu yıl katılmadım o yüzden... benim yolladığım kişi epeyce bi süre kartın eine geçmediğini vb. iddia etti... ben de Allahtan kargo numarasını vb. almıştım, hem internetten takip ederek hem de bizzatihi kargo şirketine giderek duruma açıklık getirmek istedim... sonuçta kartı çoktan almışlar... durumu kendisine internetteki bilgi ile iletince, annem almış, unutmuş gibi bi hava esti... ne bi teşekkür ne bir pardon açıklaması vb... hani diyeceğim o ki, ben kartın eline geçtiğini ispatlamamış olsa idim o kart gönderilmemiş gibi bi ortam oluşmuştu... fazlasıyla canım sıkıldı. en güzeli yollayacağın kişiyi bilmek... ya da değer bilen kişilerce birarada olmak... onu da bilemiyorsun tabii. :(

    YanıtlaSil
  6. Ben de bu sene katılamadım Mevdoş'cuğum. İstediğim kadar güzel şeyler çıkaramıyorum zorla ilham çağırınca gelmiyor:))Bu arada güzel kızının ve arkadaşlarının kitabını kutluyorum. Çok güzel ve anlamlı bir iş yapmışlar.
    Minicik işlerin süper olmuş. Alanlar çok sevinecekler:))

    YanıtlaSil
  7. Taşlarınız harika olmuş. Ne kadar zarif ve güzel çalışmalar. Ellerinize sağlık.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  8. Tüh,keşke katılsaymışıım.Belki taşlardan biri bana gelirdi :(

    YanıtlaSil
  9. Bende isterim...Biraz yüzsüzlük oldu ama:)))) dayanamadım işte....Sevgilerimle...

    oznur guler

    YanıtlaSil
  10. Yok artık, Mevdoşcuğum taşlar süper olmuşlar. Kart konusun gelince daha yeni okudum yazını, bahane gibi gelmesin ama, bu yıl bir florance Nightingale modundayım. Hazirandan beri (allah beterinden saklasın) önce annem, şimdi de eşimin hastane bakımı....

    YanıtlaSil
  11. nasıl boyuyorsunuz taşları mevdoş. çok güzel olmuş uğur böcekleri. elinize sağlık

    YanıtlaSil
  12. 10marifetteyken kartpostal etkinlikleri yapıyorduk, aslında bu sene yeni yıl kartları yapacaktım ama geç kaldım, bu aralar herşeye geç kalıyorum zaten :(

    YanıtlaSil
  13. mevdoş enerjine hayranım:)
    o kanaviçeli olanlara bayıldım ben...
    ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  14. Harika olmuş Mevdoşcuğum, ellerine sağlık ve güzel hediyelerini iyi günlerde kullan. Bu yıl ben de 2 etkinliğe katıldım, gerçekten zevkli oluyor hazırlık aşamaları. İnşallah bir dahakine hep beraber oluruz,2 tane olunca 3. yetiştiremem diye çekince oluşuyor bende ama yaparmışım yaa keşke katılsaydım dedim....

    YanıtlaSil
  15. yıllardır sakladığım kart ve mektuplar var. hatıra kutusu dediğim ve bir sürü ıvır zıvırı yıllardır sakladığım kutudan arada çıkarır okurum. önümüzdeki günlerde posta kutunu kontrol et arkadaşım ;)

    YanıtlaSil
  16. harika olmuş bu tastan ugur boceklerı elıne saglık :))

    http://moda-kulisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil