7 Aralık 2011 Çarşamba

HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN












Benim gibi gördüğü herşeyi bunda ne var ya ohhooo bunu ben yaparım diyenler bugün yeni yıl için christmas wreathsht  yapma zamanı .Çok değişik kolay sadece biraz zaman lazım.

10 yorum:

  1. nasıl da güzeller:)
    teşekkürler paylaşıma...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Cok güzeller, galiba mantarli olani deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  3. harika! biriktirdigim mantar tipalarla post-it panosu yapmayi planliyordum ama öncelik sanirim ilk resimde gördügüm celengin olucak :) nasilsa daha cok sarap icilir,pano beklesin..:))

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel ama ilki tam benim aradığım kapı süsü, bir sürü mantarım vardı ne yapayım diyordum.

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım hepsi birbirinden güzel ah biraz da yetenekli olaydım:)

    YanıtlaSil
  6. Mevdoş şimdi nereden çıkardın bunları ? Elimde yarım bir dolun iş var şimdi ben bunları da yapmaya kalkarım ya beceririm ya da kafayı yerim :) Şaka bir yana teşekkürler arkadaşım,hamarat hatunlar yaparlar hemen...

    YanıtlaSil
  7. hepsi birbirinden güzel de , vakit lazım yapmak için ..

    YanıtlaSil
  8. Ay sen olmaz mısın hiç benim listemde:)) Listenin ortasındaki iki virgül var ya, o sensin işte. Blogumun sağında alt alta dizili izlediklerime bakarsan da kendini iki nokta olarak görürsün:))

    YanıtlaSil
  9. Herkesin blog başlığında imleci gezdirince tıklamak için el işareti çıkar ya, sende o çıkmıyor. Blog başlığını yeniden düzenlemelisin bence. Gülün bana yaptığı banner ı yerleştirirken bende de el kayolmuştu. Farkındaysan banner ımın sol üst köşesinde minicik bir zarifce yazıyor. blog başlığım ancak o yazı olduğu için görünüyor..

    YanıtlaSil
  10. Hepsi de birbirinden ilginç. Kurutulmuş portakal ile yapılan çok değişikmiş. Sondan ikincideki gül yapma tekniği çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil