27 Kasım 2011 Pazar

MİSAFİR İÇİN

Sizin ev kışın nasıl ısınıyor bilemiyorum ama bizim ev felaket sıcak bu yıl. Güney cephesi olması sebebiyle zaten sıcak olurdu bir de mantolama olunca evde resmen tarzan gibi dolaşıyoruz anadan üryan vaziyetleri.
Sabah 7 oldumu sıcaktanmı nedir biri dürtüyor resmen .
Mutfak camından bakınca gri bir gök yüzü .Kışın bu halini  sevmiyorum ben Kar yağsa canıma minnet ama güneş benim enerji kaynağım .Resmen içime kapandım yaaa.Evden dışarı sadece eksik almak için  markete gitmek  oluyor şu ara .



Ilık bir duştan sonra beni kendime getiren tek şey bol köpüklü kahve.Ohhh mis kendime geldim giyindim ve sokağa attım keni  kendimi .Onlar kalkana kadar ben ekmeği alır dönerim.

Öğleden sonra nonimin arkadaşı gelecek diye hemen mutfağa girdim.Uzun süredir kısır yapmamıştım gençler için  ve tabiki kendim için ilk aklıma gelen bu oldu.Fena da olmamış yaaa .

Ardından  erikli tart yaptım biz bunları yemeyeli yapmayalı uzun bir zaman oluyor.Hep pratik şeyler yapıyorum iyi de oldu.Bir pazar günü de böyle geçti gitti.Güzel bir hafta bizi bekliyor inşallah üretken bir hafta olur .

3 yorum:

  1. Kısır da tart da çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık:)
    Güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  2. İzmirde de pencereden bakınca yaz geldi sanırsın, hava nasıl güneşli ama dışarı çıkınca soğuk. Gerçi yarından itibaren 17-18 derece olacakmış sanırım (itiraf ediyorum bunları kıskandırmak için yazdım :)

    Kısıra bayılırım Mevdoşcum. Yanında bol turşu, marul, roka falan olacak ama. Tart olsun turta olsun pek severim. Ben de bugün çikolatalı turta yaptım hatta. Hepimize afiyet olsunnn.

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsun.Ben de güneş görmeyince depresif olanlardanım :(

    YanıtlaSil