26 Ekim 2011 Çarşamba

KAÇAMAK

Dün sabah kahvemi içerken birden    uzun süredir arkadaşımla birşeyler yapmadığımı ona zaman ayırmadığımı düşünüp hemen telefona sarıldım .İyimisin  seni özledim vaktin varsa gel birşeyler yapalım diye .Oda aynı duygularla beni arayacağını söyledi ve öğleden sonra birlikte çıktık.
Önce arkadaşıma halı bakmaya gittik .Sonra da kozzy e gidip güzel bir gün geçirdik. Gördüklerimi beğendiklerimin bir bölümünü de sizlerle paylaşmak istedim.Mudoya girince zaten insan çıkmak istemiyor çok zevkli şeyler var.Buyrun hep beraber bakalım.


Arkadaşım halı bakıyor o baktı  hiç aklımda yokken ben aldım :))

Pelitte oturup sohbet edip çay içtik .

ESSE RENDE

ESSE YAĞDANLIK

ESSE TEPSİLER KAHVE FİNCANLARI

MUDO 

MUDO ÇERÇEVELER HARİKA


MUDO


Arkadaşım sen yaparsın çek dedi .Ben dikişle uğraşan arkadaşlarım için çektim .

MUDO Yastıklar


Rengarenk deniz kabukları

Şu zerafete bakarmısınız.
Bayıldım bu elbiseye yaaa.Günün sonunda kendimi çok iyi hissettim 2 ay ormanın içinde CEYN havasında yaşadıktan sonra bu kaçamak çok hoşuma gitti.En kısa zamanda bu kaçamağa birde sinema ekleyelim dileğiyle ayrıldık.

4 yorum:

  1. Ne güzel bir gün geçirmişsiniz. Sizin adınıza sevindim. Ayrıca bizler için fotoğrafladıklarınız da çok güzel. Teşekkürler.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. alemsin mevdoş, aklında yokken demek halı aldın :))

    YanıtlaSil
  3. Gününün güzel geçmesine sevindim ablacım.Mudo ürünlerine bende bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çılgın hn. Kozzy'ye yakın mı oturuyorsunuz. Orası çok güzel di mi. Çok sakin ve dinlendirici, hiç alışveriş merkezi gibi değil.

    YanıtlaSil