7 Eylül 2011 Çarşamba

İŞTEN KAÇMA YOLLARI

Benim balık köşem

Dün saat 17 den sonra tek bir balık yutabildim eve geldiğimde orman zifiri karanlıktı yusuf  yusufluk bir durum olmadı da .

Kibar çocuk beni iskeleye kadar bırakma nezaketi gösterdi.

Buda güzel eşi kışın İstanbulda yazları burada

Şöyle bir  doping yapayım kendime .Kendine gaz veren benden başka biri varsa şapka çıkarırım .

Bekle beni geliyorum bugün.

Sepetime bugün giren bu.Eti mangalda acaip güzel olur .

Kaç defa oturdum alındığından beri bilemiyorum.Galiba 1veya 2 .

Doğanın bana hediyesi bugün
Ne yaparsam yapayım kaçış yok bugün fena yakalandım işlerimi bitirmem lazım kesin çünkü yarın annem geliyor .Kırk takla atıyorum bir haftadır ama  yok bugün son ve ondan sonra gerçek anlamda rahatlıyacağım.
Biz kadınların makus kaderi ev temizliği ne illet birşeydir kısır döngü gibi birşey yap ortalıkta elle tutulur birşey yok .Bir daha bir daha uff ne sıkıcı şey yaa.
Dedim ya kaçışımız yok .
Sabah bir kahve içip hemen  sepetime bakmak için mayomu giyip denize gideyim dedim.Tam kanalın orada komşumuzun kaptanı haaa daha önce yazmayı unuttum burada sitenin hemen hemen 4te 2 sinin teknesi vardır benim gibi gariban fiber 4.5 gibi değil yani.Birde kendileri de belki farkında değil ama benim ki daha büyük  yaaa yanlış anlamayın o anlamda söylemedim kalbiniz ne fesat yaaa ben tekne den bahsediyordum .Bende lerden çok var kendi aralarında bende daha çoku göstermek için bir yariş vardır.Buda onlardan biri onun kaptanı eşiyle ekmek almış botuyla korsan gemisine giderken götüreyim mi abla dedi .Teyze dese hayatta binmem.:))
Benim garip teknem aküsü takılsın diye beni bekliyor bugün oda hallolacak inşallah annemi evde bırakıp nasıl çıkacaksam ama gönlünü alırım ben onun .
Eski tişörtümü makasla kestim paspas yapacağım.
Şimdi bukadar muhabbetten sonra üst kattan bir başlayayım sonrası allah kerim .Dur yoksa bir çay daha içeyim öyle başlarım yaaa battı fish yang going  doğrumu yazdım acaba yaaa.

2 yorum:

  1. Balık çok güzel görünüyor. rastgele. İşlerin için kolay gelsin. paspası merakla bekliyorum. belki onuda kopyalarım. kopyacıyım yaa:)

    YanıtlaSil
  2. Harika her zaman bence kendine gaz vermelisin çılgıncığım. Genelde böyle durumlar beni de mutlu eder. yani kendime gaz verme durumları, gerçekten kim tutar ki beni o zaman he he.
    Neyse anne gelecekmiş hoşgelir inşallah sağlıkla. Valla paspası da merakla beklemekteyim. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil