4 Ağustos 2011 Perşembe

BİR MACERAKİ SORMAYIN

Evet tatili şimdilik bitirdik 15 gün sonra tekrar yola döküleceğim.Neyse efendim lafı fazla uzatmayayım .Adım adım tatil gezimi paylaştım sizlerle.Sonunda Antalyaya ulaştık kızlarımı  babasına teslim ettik akşam yemeğimizi yedik animasyonu seyrettik .
Ayrılma zamanı geldi geldi de bu yazdığım kadar kolay olmadı .
Tam 1 saat  küçük emrah filimleri gibi Selinimle  zor ayrıldık.Allahım 7 yaşında bir çocuk ne yapar tamam der öpüşüşür  zıplaya zıplaya gider  oynar değilmi yok öyle olmadı tabi. Anane torun ayrılma sahnemiz çok kötüydü bir filim sahnesini andırıyordu ömrümden 10 yıl gitti.
Neyse asıl macera bundan sonra başladı benim çok bilen kocam otelde yer olmadığı için gecenin 11 inde Ağustos ayının antalyanın boğucu sıcağında beni de peşine takarak karanlık gecede gündüz bize ah ne güzel dediğimiz ormanların içinden tam bir korku filmi sahnesi gibi düştü yollara.Gitme yapma bana kıyma desemde adam karadenizli anacığım laz inadı var nuh diyor peygamber demiyor.Eh dedim 40 senenin hatrına kocamdır erimdir deyip takıldım peşine . Yer bulacağından çok emin olarak çıktık yollara.
Ben pansiyon istemem diye tutturunca gördüğümüz bütün otelere girdik .Bu sefer kahve içtim ben gidebildiğim kadar gider bir yerde durur yatarız dedi.Allahım bu yaşta başıma budamı gelecekti diye ağıt yakarken.Aha dedi bir otel girip bakacağım.
Sen gir bak ben bekliyorum dedim arabanın yanında bekledim.Orada beklerken karanlık bir tip abla sende gir içeri dedi .Anaaa ben bunu kafamda yazdım az önce ah evrene mesaj gönderme diyorum ama olmuyor gidiyor ben ne yapayım.
Yok ben iyiyim burada ama dur dedim bu otelin önünde hiç araba yok bu pek normal değil dedim.Allahım adam bana abla bu otel öyle bir otel demezmi.Ay şimdi bayılacağım saçıda mora boyamışız gözler mavi yok yok ben Rus değilim adımda mevdos dedim .
Abla siz gidin burası size göre değil derken benim gonca sırıtarak otel anahtarı elinde sallaya sallaya  ufukta göründü.
Adamı öldürsem kaç yıl yerim içerde kim bakar bana hızla geçiyor aklımdan .Adım hiç bir şeyi beğenmeze çıkmış yinemi beğenmedin diyecek diye sadece bu gece burayı polis basarsa seni ihbar edecğim beni kaçırdı diye dedim.
Ne yapsa korkum geçmiyor.Görevli tek çantam makyaj çantamı taşıyayım abla diye o çekiyor ben vermem diye çekiyorum bu çekişmeyle odaya geldik.
Nasıl yattım nasıl kalktım hiç uymadan sabahı ettim sabah ta  otelde kalanları görünce yaradanıma bizi koruduğu için şükranlarımı ilettim arkama bakmadan çıktık yolumuza devam ettik.

İçiniz şişti değilmi ama gerçek bu sonradan öğrendik türkiyenin birçok yerini yabancılara sattık ya bu oteli de Ruslara satmışlar gelenler bizim azgın tekeler ve rus  gacıları durum bu şimdi de var bu evlerden bu da oteli kısaca kibarcası pazarlama yeri yani.
Lakabım çılgın anladık ama böyle bir çılgınlığı kastetmemiştim ben .Yıllar sonra karısıyla otelde basıldı diye 3. sayfada yer almak istemiyorum doğrusu.Goncayı neden halletmek istediğimi anlatabildim mi?


Güral Premier Tekirova






Anfi tiyatroda gösteriyi seyrettik

Meşhur Otelimiz aman diyeyim yazın bir yere bu ismi olurya bizim gibi otel aramak zorunda kalırsınız sakın ola uğramayın .

19 yorum:

  1. :D ilahi ya,çok yaşayın siz
    Nur

    YanıtlaSil
  2. Yok artık ! dedirten bir macera olmuş gerçekten .Alacakaranlık kuşağı filmi gibi...

    YanıtlaSil
  3. COLETTE:HİÇ SORMA CANIM AYNEN KORKU FİLM GİBİYDİ.

    YanıtlaSil
  4. Torunlardan ayrılınca kötü oldunuz bunu anladık ama az kalsın kötü yola da düşüyormuşsunuz.(!)

    An itibari ile endişe verici ama sonrasında anlatıldığında komik bulunacak bir olay yaşamışsınız,
    ben okurken çok keyif aldım:))

    Hatta "Abla siz gidin burası size göre değil derken benim gonca sırıtarak otel anahtarı elinde sallaya sallaya ufukta göründü." bölümünü okurken o kare gözümde canlandı:)

    YanıtlaSil
  5. Her şey güzel giderken sonu kötü olmuş. malesef böyle kötü yerlerde var.
    öyle kötü bir yere denk gelmenize üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  6. Her şey güzel giderken sonu kötü olmuş. malesef böyle kötü yerlerde var.
    öyle kötü bir yere denk gelmenize üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsunnnnnn Çılgın kadın!! Blogun yeni halinide sevdim. Sanki kızların eli değmiş gibi :))

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. NALAN ÜNAL:HİÇ SORMA CANIM 60INDAN SONRA DÜŞÜYORDUM .

    FLAME :SAĞOL CANIM EPEYDİR YOKTUN ÖZLEMİŞİM SENİ.AŞKOLSUN BLOGUM TAMAMEN BANA AİTTİR KIZLARIN ELİ DEĞMEDİ ÖĞÜNMEK GİBİ OLMASIN.

    NUR:HEP BERABER BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER YAŞAYALIM PAYLAŞALIM.

    YanıtlaSil
  9. hoşgeldiniz, allah kavuştursun ve geçmiş olsun diyeyim öncelikle. ucuz atlatmişınız mevdoş ablacım. bize okurken komik geliyorda senin orda nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum. karadenizliler böyle dediğim dedik, benimkide karadenizli.)

    YanıtlaSil
  10. Hey Ya Rabbim:))) En çılgın maceranı yaşamışsın:)) Sen çok korkmuşsun ama ben şiştim gülmekten:)) Allah kavuştursun. Yeni maceralara kucak açmadan önce iyice dinlen.))

    YanıtlaSil
  11. ya mevdoş abla senle tanışmadık ama seni apayrı çok seviyorum sen bizi güldürdün allahda seni güldürsün sevgiler çok öptüm :)

    YanıtlaSil
  12. mevdoşşş bu ne macerea
    ya bu otel bütün tur sitelerinde var.
    bilmiyodum böyle oldugunu saol valla.

    YanıtlaSil
  13. Çılgın hn. çok hoş bir anınız olmuş. Güral premierden sonra bu otel :)

    YanıtlaSil
  14. Yaaa Mevdoşum tam filmlik olmuşsunuz. Goncan maşallah yani gitmiş bulmuş burayı (yoksa daha önceden biliyor muydu acaba :)

    Bana ayrılık deme, sen anlatırken ben yaşamış gibi oldum. Bizimkileri de pazar günü yolcu edeceğiz Amerikaya. Veda sahnesini şimdiden kafamda kurup depresyona giriyorum :(

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten de çılgın bir macera olmuş. Neyse gazanız mübarek olsun. Öptüm sizi.

    YanıtlaSil
  16. Hii hii ay çoook güldüm annişim :)
    Bu senin başına bir kere de arkadaşın kendine Moldovalı hizmetçi ararken gelmişti hatırlıyor musun? adamın teki seni Rus sanmış gelmiş yanına hemen hii hii aman diyorum Allahın hakkı üçtür dikkat et kendine :)

    YanıtlaSil
  17. Ah mevdos ablacigim benzrri basimiza gekdi gecen hafta
    7agustos evlilik yil donumumuz bizim hem de 1. Yilimizdi. Zaten cesmede tatildeydik ve ayin 6 sinda bitiyordu tatilimiz esim bana supriz yapip bodrumda bir otelde 4 gunluk tatil daha almis. Otele gittik berbat. Valizlerini kendin tasiyorsun. Her tarafta abuk subuk hareketler yapan ruslar. Gorseniz sanki kampa gelmisiz o kadar kalitesiz. Yazik esim de cok uzuldu ozur dileyip durdu o da bilmiyormus boyle bir otel oldugunu. Bir gece zor kaldik arkamiza bakmadan kactik ordan.
    Sevgiler
    Gorkem

    YanıtlaSil