29 Ağustos 2011 Pazartesi

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

Bugün Arife günü, saat olmuş akşamın 10u evde kalanlar tatile gitmeyenlerde bugün acaip bir telaş koşturmaca vardı.
Alışverişler yapıldı ciciler alındı .Belki de bütün işler bitti şu an yorgunluk kahvesi veya sıcak bir çay koydular ertesi günün heyecanını yaşıyorlar.
Ya ben bu duyguları yaşamayalı kimbilir kaç yıl oldu bayramlar yaklaştıkça nedense hep öyle olur ya sevdikleri uzakta olanlar dönülmez yolda olanlar aklımıza gelince bir daha göremiyecek olanlarda olur bu gözler dolar burnunun direğinde bir sızlama olur  işte tam şu an bende bunlar oluyor.
İşi gırgıra vurmaya çalışarak deliye hergün bayram deyip etrafımdakileri üzmemeye  çalışıyorum.
Bu yüzden kaçtık yine yollara vurduk kendimizi.O bana bakıyor ben ona anlat diyorum ne anlatayım sözün bittiği yerdeyiz ikimizde .
Allahtan elimdeki kitabın sonlarına geliyorum bir heyecan kendimi sayfaların arasına gömdüm gözüm birşey görmüyor hesabı daldım gittim başka hayatlara kaçıyorum.
Geldim Bencikteyim en son canlarımla ayrıldım buradan herşey onların bıraktığı yerde duruyor bir süre toplamayı düşünmüyorum ayağım saç tokasına takılıyor.
Minicik elleriyle oynadıkları oyuncaklar en son nerede kaldıysa  bir süre  daha orada kalsınlar istiyorum sanki hemen havuza gitmişler de gelip oyuna devam edeceklermiş gibi .
İşte ben bu yüzden bayramları sevmez oldum .AMA SİZİN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SAĞLICAKLA  KALIN

18 yorum:

  1. onlar hep senin yanındalar.. içindeler.. kalbindeler.. varsın mesafeler kat kat uzun olsun...gönüller bir olsun yeter..

    YanıtlaSil
  2. Mevdoş.um o kadar üzme kendini çocukların uzakta sağlıklı mutlu olsunlar.aslında bunun bilincindesin. ama özel günler ister, istemez koyuyor.insana:( bende özel günleri, bayramları sevmem.hep beni üzer. adet yerini bulsun. MUTLU BAYRAMLAR:)

    YanıtlaSil
  3. Seninde bayramin kutlu olsun Mevod teyzecigim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bayramın kutlu olsun mevdoş.
    bizde bayramları sevmeyiz.
    yani ben sevmem. hep hüzün veriri bana ve de özlem.
    birde sevdiğim canının canı senden cok uzakta olursa eger.

    su kıtabı merak ettim ben kaçıdrdım galıba post yapmısmıyıdın.

    YanıtlaSil
  5. Canım annem gözlerim doldu bu satırları okurken, lütfen sen hep mutlu ol, kalplerimiz bir, hem bak gelmeme 1 ay bile kalmadı, ben yine ordayım ve bu sefer seninle Marmaris-Datça keyfi yapacağız, bunları düşün kendini iyi hisset güzel annem, sen hiç üzülme...
    Yarın sizi arayacağız ama ben şimdiden babişimle senin bayramını kutluyorum güzel annem benimmmmm!

    YanıtlaSil
  6. Olsun Mevdoş'cuğum be... Hayat böyle. Sağ ve sağlıklı olduklarını bilmek bize bayram. Boş ver bayramı bak keyfine. Bizim gibi yap gel git bayram çikolatalarını kendin ye:)))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bayramın kutlu olsun Mevdoş. Bak biz de burdayız.

    YanıtlaSil
  8. Saat: 04:26 . Kerim ateşler içinde, ayağımda sallaıyorum biraz uyusun diye. Üstüne bu post. Bir de baktım ki şırıl şırıl ağlıyorum.. Ben hiç sevmem vedaları.. kalan eşyalar çok fena burktu içimi.

    Ama şükürler olsun gönüllerde birsiniz ya. Hem Noni geliyormuş yakında.. Dilerim çocuklarınızla, torunlarınızla geçireceğiniz nice güzel bayramlarınız olur daha. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. canım benım bayramlar duraktır sayılarımız aynıysa tesekkur edıp yola devam.empatı yap bırde cocuklarını bos yere sehıt veren annelerı dusun.huzur evlerınde kı yanlız atılmıs annelerı dusun bos ver atlamısın arabana saglıkla gıtmısın hayatın tadını cıkar bana bak umut mahsur kaldı .newyorkta arabalarda yatıyor .ben ne yapyım.mutlu gelecek dılıyorum sana ve hepımıze.ıyı bayramlar.

    YanıtlaSil
  10. iyi bayramlar mevdoş ablacım, sevgiler .)

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Mevdoş yeterki sağlıkları huzurları yerinde olsun varsın uzakta olsunlar. Senin güzel ruhun bayramları da güzel karşılar.
    Sevgiler ve en iyi dilekler gelsin benden bayram için...

    YanıtlaSil
  12. benim de gözlerim doldu belki bu bayram annem de aynı şeyi düşünüyor hepimiz savrulduk çünkü, sağlık olsun ne diyelim başka bayramlar da olacak daha

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Mevdoşcuğum, böyle güzel ayrılıklar olsun, onların huzuru mutluluğu her daim bayram sevinci yaşatsın sana ve eşine. Bir seslerini duyman yine getirir keyfini yerine. Sağlıklıi huzurlu keyifli bir bayram geçirmen temennisiyle.

    YanıtlaSil
  14. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ BAYRAMINIZ ŞEKER TADINDA OLSUN SEVGİYLE KALIN.



    KOVA KADINIM ZÜLFÜ LİVANELLİNİN SERENAD KİTAPI.

    YanıtlaSil
  15. Ah duygusal arkadaşım. Yazını okurken içim çok kötü oldu. Seni çok iyi anlayabiliyorum.

    Senin de bayramın kutlu olsun Mevdoşcum.

    YanıtlaSil
  16. Canım annem....
    Üzme beni lütfen...
    Biz bayramımızı beraberken kutladık...
    Arayacağım bugün...
    Sizi Cok oZledim, seviyorum! Xoxoxo

    YanıtlaSil
  17. canım mevdosum bende buralarda yapayalnız bır bayram gecırdım ne annem ne babam ne kardeslerım hıc kımse yok yakınımda komsularımda herkes fındık toplamaya gıttıler çocuklarımda babanneye gitti,apartmanda tek basımayım ama olsun saglıklıyım sızler vasınız okuyorum bloglarınızı gezıyorum sızlerı sevıyorum :)ıyı bayramlar:)

    YanıtlaSil