26 Temmuz 2011 Salı

URLA ve HAYAT DOLU BİR ARKADAŞ

Dedim ya kısa sürede çok yer göstermek istiyorum kızıma ve torunlarıma Ayvalık ,Cunda derken bir gece de Urladaki arkadaşımıza uğradık .Biz İstanbul trafiğinden yakınırken İzmirde acaip bir trafiğe girdik .Geç te olsa arkadaşımıza ulaştık.
Şimdi ne çok arkadaşın var yeter be kardeşim diyeceksiniz ama öyle var ama beni hayata bağlayan da biraz çevremdeki arkadaşlarım sevdiklerim  .Çok şantiye çok yer gezince öyle oluyor.Çocuklarımızın da o günlerden çok güzel anıları var tesadüf  onlarda bu sayede buluştu eski günleri andılar.
Çok koşturup yorulunca genç yaşta  emekli olan  Urlaya yerleşip kendine güzel bir dünya kuran  klasik müzik dinleyen ,çok güzel yemek yapan , kitapları ,kuşları çocukları ,torunu ve  çiçeleri ,bahçesiyle hayatın tadını çıkaran arkadaş
İlk resim evin terası ama ayrı bir dünya .Terasta kuş evi meyve ağaçları dağ çileği ve çiçekler çok keyifli .Sabah kahvemizi orada içtik.Sürekli çalan klasik müziği söylemiyorum.
Evin duvarları resimlerle dolu .Bu kitabı  mutlaka alıcam çok merak ettim.


Gece geç vakitlere kadar oturunca bizim sabah kahvaltısı öğlene kaydı bizde Urla sahilinde katmerciye  gittik.Kızlar balıklara ekmek attı. Çocuklar gibi şendik benden belli olmuyormu? torunlarla biraz daha birlikte yaşasam ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum.
İşte bizim kısa Urla gezimizden birkaç kesit sizlere.





Evin bodrum katı sağuna ve sporsalonu tam rus usulü.

5 yorum:

  1. Katmer mi o??:)))
    Kokusu geldi burnuma.

    YanıtlaSil
  2. Valla çok şekersiniz o yeşil gözlüklerle..

    YanıtlaSil
  3. Mevdoşcuğum, Tüfek Mikrop ve Çeliği en kısa zamanda oku bence. Birkaç yıl önce almıştım. Bütün Tübitak yayınları gibi bilgilendirici ve ilginç. Yediğimiz bitkilerin ve tahılların ıslah süreci ve evcil hayvanların tarihçesi gibi bir sürü ilginç konu var.

    Katmeri çok severim, canım çekti bak :))

    YanıtlaSil
  4. Gelip geçici değilde kalıcı arkadaşlıkların edinilmesi ne güzel:)

    YanıtlaSil
  5. Süper, Urla ya gitmeyin çok kötü dediler. Ama kısmetse seneye hem Urla hem de Seferihisar ı çok istiyorum.

    Ev mükemmel darısı başımıza.

    Özenti anne Çiğdem

    YanıtlaSil