5 Temmuz 2011 Salı

KENDİNE ÇOK GÜVENMİYECEKSİN

Kendime fazla güvenmişim aslında gayet sakin başladım tatile yine de öyle bitirmek niyetindeydim ama 8 değişik karakter .Sürekli yakınan  2 yaşlı biri süreklii susan ve sürekli yakınan hiç mutlu olamayan .Diğeri hayatı boyu öğrendiği bütün bilgileri bir hamlede 5 günde paylaşmak isteyen bu yüzden de sürekli devreye girebilmek için basketçilerin mola vermek için yaptığı işareti yapmak zorunda kalan bendeniz cennet kuşu.Kıpır kıpır canımın içi aşklarım birde yemek yeseler allahım ne zormuş yemeyen çocuk .Onları yedireceğim diye yüzümde gerilmekten kırışık falan kalmadı yemin ediyorum.Keşke onlardaki bu iştahsızlık bende olsa da kilo verebilsem .
Gezmek ayrı bir dertti kısacası gittik gezdik zar zor da  olsa ne desem şimdi yaşlı mı desem dinazorları çıkardıkmı desem annnem kayınvalidemmi desem tırlatmaya az kaldımı desem yaptık işte birşeyler .Yok şikayet değil bu ben herkes mutlu olsun tatilin sonuda b.....ku çıkmasın diye uğraşmaktan valla tatilmi yaptım kafayımı tırlattım ama bir gece baktım da torunlarla tranbolinin tepesinde  zıplayan bir kadın siz anlayın işte benim 5 günlük tatilde geldiğim son  durumu.:))))
Herşey sizin için aşklarım benim

Kim gördüki bu güneş batmasını.Hayatta en ufak şeyden mutlu olmayı bilmek o kadar zor değil ayrıca bir okadar da güzel ama anlayana .Ben size birşey diyeyimmi ne dediğini anlamayan insanlar varsa etrafında sende her söylediğini o insanlara tercüme ediyorsan zor dostum zorrrrr. 

Dondular dondular sürekli yakınıp oturdular .Biri tavuğu sert buldu diğeri köfteyi bende ellerimi bağlayıp elime ya sabır çekmek  için neden tespih almadım diye kendime kızdım durdum.

Güzel Türkçem benim

Her gece canlarımı tramboline götürdük

Tatilin sonuna doğru artık tırlattmışım ki böyle zıplayıp durdum

Bayağı eğlenceli


Biz kahve içerken onlarda süt içti çok keyifçiler canım öyle böyle değil.

Ben artık kolayı her açan çiçeğin yaprğını incelemkete buldum.


Mevdoşun

Tırlattığı

Bu şişeye diktiğim sarmaşıkla tescillenmiştir.


Birde bu canlarımı kucağıma aldığımda tabi kim ne derse desin söylesin hiç ama hiç duymuyorum bu pozisyondayken .

16 yorum:

  1. Mevdoşşşşş okurken ben tırlatıyordum. Seninki tatilden ziyade yorgunluk olmuş. Ama bu fiziksel değil zihinsel bir yorgunluk. Offf hiç gelemem böyle şeylere, hemen domuz gibi olurum. Sen yine sabırlıymışsın be arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  2. canım benım.hersey yolunda gorunuyordu .ne kadar her sey guzeldı .bence sen fazla sorumluluk alıyorsun.sen elınden gelenın en ıyısını yapıyorsun.bos ver ınsanlara allah bıle yaranamamıs.

    YanıtlaSil
  3. DEPRESİF İŞ BENİ YORMUYORDA BENDEKİ HERKESİ MUTLU ETME HASTALIK HALİ KÖTÜ BU HUYUMDAN VAZGEÇEBİLSEM HERŞEY YOLUNA GİRECEK HERKESİ MUTLU ETMEK İSTERKEN BEN YORULUYORUM.
    BU ARADA TATİLE GİRDİN SENDE.

    TEYZOSUM HERŞEY YOLUNDAYDI ZATEN BEN EĞLENDİM KEYİFLİ SAATLER GEÇİRDİM ŞİKAYET OLARK TA YAZMADIM CANIM BENİM

    YanıtlaSil
  4. Mevdoş'um yaşlılarla tatil zor. Sen öyle bir işe kalkışmışsın ki helala olsun diyorum da başka bir şey demiyorum. İki yaşlı iki çocuk kaç nesi birarada... Zor dostum zor ama sağ salim çıkmışsın bu işin içinden alnının akıyla hem de... Maşallah arkadaşıma !

    YanıtlaSil
  5. Ah canım kıyamam. Kendi teşhisini ne güzel koymuşun ama. "Herkesi mutlu etme hastalığı." Bu durumda çözüm de sende. Bir dur bi nefes al.

    YanıtlaSil
  6. çok güldüm dinozorlar yazını okurken mevdoş ablacım,trambolin çok keyif verici değilmi?

    YanıtlaSil
  7. ahh ahh,benim bir babaannem var,104 yaşında (maşallah) her satırda onu ve annemin mücadelesini gördüm.
    allah kolaylık versin...

    YanıtlaSil
  8. Hepsini gönderince biraz yavaşla Mevdoş'cuğum. Biraz dinlen, tatil yap:)))

    YanıtlaSil
  9. Herkesi mutlu etme düşüncesi çok yorucu ve çok zor. Kimin tefiyle oynayacağını şaşırırsın. Kimseyi kırmamak adına bunu yaptığını biliyorum ama kendine de acı arkadaşım.

    Dediğin gibi tatile girmiş gibi oldum ben. Herkes yazlıkta olduğundan evde yalnızım diye sağda solda çok sürtüyorum, eve gelince de blogla uğraşacak enerjim kalmıyor sanırım :)

    YanıtlaSil
  10. ücüncü fotografa ve tüm yazilara bayildim sevgili mevdos:))
    Sanirim üc kusak bir arada olunca ortalik böyle senleniyor iste;)
    Kocaman tebrikler sana.....

    YanıtlaSil
  11. Ah benim de annem cok kosardi kardesimin arkasinda yesin diye,buyudukce o sorun cozuluyor merak etmeyin :P
    Cok eglenceli fotograflar,her yasta cocuk olabilmek onemli,masallah size diyeyim ^_^
    Gunesli gunlerin tadini cikarmaniz dilegimle...

    YanıtlaSil
  12. Mevdoş,bloğunun ismine bayıldım,cep aynasının bloğundaki yorumlarda ismini gördüm çok hoşuma gitti.Kimseyi memnun edememe konusuna gelince ben Samsunda yaşıyorum.Kayınvalidemlerle beraber kullandığımız bir yazlık var.Her sene Almanya'dan kardeşinin gelini ve çocukları geliyor.Yok efendim hava kapalı,yok efendim keşke Antalya'ya gitseymişiz,yok efendim şu yok mu bu yokmu....Yıllardır böyle.Artık onlar gelince ben yazlığa gitmiyorum.Başka çare yok...

    YanıtlaSil
  13. AH CANLARIM BENİM BENİ ŞU ARALAR YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEK TEK CEVAP VERMEYİ OKADAR İSTERDİM Kİ BENİ HOŞGÖRECEĞİNİZİ BİLİYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER .
    YENİ ARKADAŞLARIMA DA GELDİKLERİ MİAFİRİM OLDUKLARI İÇİN ÇOK ÇOK SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM ŞU ARA PEK MONOTON BİR BLOG OLUYOR FARKINDAYIM AMA YAKINDA CANLANIRIM BEN:))))))

    YanıtlaSil
  14. Ya ama siz öyle anlatinca bize öyle tatli geliyorki,ne güzel hem anneniz hem kayinvalideniz bir aradalar,ben böyle yaslilari hep cok seker bulurum,yerim onlari ben:) e tabi bide size sormak lazim ,anladim ben ama yinede cok sekerler,öpüyorum ellerinden!

    YanıtlaSil
  15. Ay canım annem kıyamam ben sana yaaa tahmin edebiliyorum çok zor olmuştur ama neyseki alnının akıyla çıktın bu tatilden, seni çok seviyorum canım annem sen bitanesin aslında herkesin senin etrafında pervane olması gerekiyor!

    YanıtlaSil
  16. 2 hafta evvelde ben tırlatmıstım. yemek ev ısı, ıstanbulu gezdırler ugrasıyordum. hıc oturmadım. 7,5'da kalkıp aksam 11 'de oturdum. pakıstanlı mektub arkadasım aılesıye bende kaldı. evın her kosesı hergun obek obek toz, banyo, mutfak temızlık, makınaları dolsur bosalt, melısayla bırlıkte 4 cocugu mutlu et. et. et....et...:)

    YanıtlaSil