1 Ağustos 2011 Pazartesi

BAĞ BOZUMU TEKNE TURU 2

Sabah kahvaltı sonrası evimizin arka bahçesindeki üzümleri topladı goncam.Bu sene verim çok az meyve ağaçları nedense çok verimsiz anlamadım gitti .Sarozdaki ağaçlarda hiç meyve yok buradakiler öyle mevsimsel deyip kendimi avutuyorum ama belki de ağaçlar yaşlandı ondandır.

Kızlar havuza gidince bende yarın yola çıkıyoruz minnoşlarımı Antalyada babayla buluşturacağız.Bizde bir gece kalıp istanbula döneceğiz.


Salkımların her biri hep bu kadar olurdu.

Koca asmadan çıkan üzüm bu daha önceleri bütün komşularıma dağıtır bir o kadar biz yerdik kalanı da sirke yapardım.Bir bilene sorma zamanı geldi galiba.

Yoldan gelirken bayağı bir salatalık almıştık .Ye ye bitiremedik bende kalanı turşu yaptım.

İşleri bitirince tekneyi denemek için bir daha turladık evet bir problem yok herşey yolunda .15  Gün sonra yine buralardayım balığa çıkmayı hayal ediyorum arıza falan istemiyorum.

Bencik koyu karşınızda efendim

MTA kampının sahili


Karşıdan görünen bizim sahilimiz .

Bizim sahil ve komşu  tekneler ahhhh ahhh

Goncaya yardım tekneden indiriyorum biraz tırsar da kendileri:))) yalvar yakar zor bindirdim bugün zaten.
10 günlük National Geography turmuz yarın akşam son buluyor .

7 yorum:

  1. Süpersiniz Mevdoşcuğum. Hem de maşallah maharetli. Hızınıza yetişemedim valla sizleri takip ederken. Sağlıcakla kalın. İyi yolculuklar.

    YanıtlaSil
  2. hiç görmediğimiz bilmediğimiz ne kadar güzel yerler varmış, fotoğraflar çok güzel tabi onları çeken de öyle =)

    YanıtlaSil
  3. cennet gibi koylar, marmarise en son balayımızda gitmiştik 6 yıl olmuş .)baktıkça özlediğimi anladım. turşu çok güzel görünüyor ellerinize sağlık, ne kadar hamaratsınız. elinizden her iş geliyor. sevgiler .)

    YanıtlaSil
  4. işte hayat orada diyorum deniz,kendi kıyın,ve sevdiklerin:)

    YanıtlaSil
  5. Mevdoşcum ne güzel anlar yaşıyorsunuz. Süpersiniz. Ayrıca üzümlerde gözüm kaldı. Bizim yazlıktaki asmalardan birine benziyor. Çok severim böyle üzümleri. Meyve yemeyen ben bunlardan kilolarca yerim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu güzel yeri bırakıpta niye gidiyorsunuz? Bayıldım valla.

    YanıtlaSil