25 Temmuz 2011 Pazartesi

20 YIL SONRA YENİDEN

Evet gerçek dostluk bu olsa gerek 20 Yıl önce  eşimin görevi nedeniyle 2 yılımız  Bolu Yeniçağda
geçti.Hrika insanlarla dost olduk arkadaş olduk .Daha sonraki görev yerimiz Marmaris AKSAZdı biz oradaykende bir süre görüşmeye devam ettik ve ne olduysa birbirimizin izini kaybettik .Bütün çabalarımıza rağmen buluşamadık.Taa ki bu yılAntalyada eşimin  İTÜ den arkadaşlarıyla buluşmamıza kadar Kader 100 kişilik toplantıda yanına oturduğum güzel bayana nereden geldiğini sormamla başladı .Güzel bayan Bolu dedi birden atladım bizde 20 yıl önce Yeniçağda oturduk dedim.
Güzel bayan ben aslen oralıyım dedi.Bana kimlerle arkadaş olduğumu sorunca hemen arkadaşlarımın adını söyledim ama birbirmizi kaybettik dedim oda ben tanıyorum sizi buluştururm dedi.





Dünyalar benim olmuştu bana milyarları verseler o kadar sevinemezdim.Ve dediği gibi de oldu telefonla görüşmemizden sonra dün yazlıklarına uğradık hayatımda unutamıyacağım ender güzel mutlu anlardan biriydi.Aradan sanki 20 yıl değilde 20 gün geçmiş gibiydi kaldığımız yeren muhabete başladık .Hasretgiderdik benim için harika bir gezi oldu.

7 yorum:

  1. Ne güzel Mevdoş :) İnsan geçmişten biriyle rastlaşınca eski günleri yaşıyor gibi oluyor gerçekten,artık izinizi kaybetmezsiniz :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Eski dostlukların yerini hiçbir şey tutmuyor değil mi? Hele ki kaldığınız yerden devam edebilmeniz zamanında ne kadar sağlam bir dostluk temeli attığınızın resmidir. Bu arada Mevdoş'um bizim de 25 yıl öncesine ait Bolu -Gerede maceramız vardır :)2 yıl kalmıştık orada ...Hey gidi günler hey...Öptüm seni.

    YanıtlaSil
  3. ay ne güzel kareler:)

    YanıtlaSil
  4. dost olmak böyle birşey galiba 20 senede geçse herşey devam edebiliyor ne mutlu size ben bile burdan heyecan yaptım:)

    YanıtlaSil
  5. Ah! Eski dostlar. Ve ne güzel bir buluşma.

    YanıtlaSil
  6. Emine Ve Sefa bizim de arkadaşımız.Yeniçağada hepimiz bekarkenden itibaren beraberdik.Biz evlenirken dünürlüğümüzü yaptılar.
    Yeniçağa dediğinizde yazını devamını okurken onları göreceğimi biliyordum sanki.
    Ne güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Tüylerim diken diken oldu. Ne şanslısınız.

    bence Loto da oynayınız :-)

    Kıskanç anne Çiğdem

    YanıtlaSil