19 Haziran 2011 Pazar

TATİLİ KİM SEVMEZ Kİ

Cuma günü goncam saat yedi gibi saroza geldi  .Ne benimle ne bensiz ben nereye adam beni kovalıyor.Ben sana fırsat vermişim dinle biraz kafanı vıdı vıdı yapan yok .Ah oh yoruldum diyen yok başında .Ama ne yalan söyleyeyim bayağı sevindim onu erkenden karşımda görünce yanlızlık zor diyordu evlenme purogramına katılan yaşlı teyzeler amcalar.Bende onlara kızıyordum ne diyorsunuz ya diye ama gerçekten doğru valla.Allah goncalarımıza uzun ömür versin .Olmayanlara da gonca nasip etsin ne diyeyim benden bu kadar duamı da ettim.

3Gündür görüşmedik ya ben karşısında kırım kırım kıırıttım o gece

OOOO adamın umrunda değil tl elinden düşmedi ya

Goncamın tam arkasında koya bir taş kedi yavrusu köpeği görünce nasıl tırmandı onun üzerine anlamadım

Hemende uyudu bir ara baktım yanında bir kurbağa koynuna girmeye çalışıyor .

Bizimki hemen uyandı şu güzelliğe bakarmısınız yaaa.Ama 16 sene kedimle mutlu mesut yaşadım onun üzerine başka kedi istemiyorum ona ihanet gibi geliyor.

Canım benim daha önce bahsetmiştim size Caddebostanda EGEOnun sahibi sevgili canım yeğenim.Hiç bu kadar birlikte olamadık herkesin yaşamı hayatla mücadelesi birbirimizi sevmediğimizden değil zamansızlıktan olmadı bugüne kadar .Tesadüfen sarozda annesinde karşılaştık bu güne kadar olmadığı kadar dolu dolu eşi ve tatli kızıyla birlikte olduk çok güzel vakit geçirdik dertleştik güldük söyledik bir daha kim bilir ne zaman böyle biraraya geliriz.




Cimcime bize neler neler yaptı daha 15 aylık ama





Bu manzara bana herşeyi unutturuyor

Akşama yemeğe misafirim var denizden saat 18 de gelmişim mnzara seyredeceğime mutfağa girmem lazım ama benim dünya umurumda değil elimin çabukluğuna güveniyorum belli ki.Şarabımı koydum keyfimi yaptım görev başına geçtim.

Beni gören goncam dyanamadı oda bana eşlik etti

Yemeği yetiştirdim sıcaklar biraz geç oldu ama açılışı zeytinyağlılarla yaptığımız için oda normal di yani. 

Evrimciğim yapımı çok kolay ama lezzeti harika bir tatlı yapıp getirmişti kahvenin yanında yemeği tatlı yiyelim tatlı konuşalımla bitirdik.

4 yorum:

  1. afiyet bal şeker olsun... keyifler daimi olsun.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Oh maşallah! saadetiniz daim olsun efenim.. başlarda epeyce güldüm:)

    YanıtlaSil
  3. Mevdoş'um evin de manzaran da sofran da harika! Bu manzaraya karşı yeyip içmemek haksızlık olurdu zaten,sür sefanı arkadaşım;sağlıkla mutlukla...Bana her zaman güzel yorumlar bırakıyorsun ,gelemediğin zaman merak ediyorum elbet ama seni çok iyi anlıyorum çünkü benim köydeki evimde de internet bağlantısı sorunlu,canı isterse bağlanır istemezse gün boyu uğramaz.3 G modemi de iade ettim ben çünkü hiç verim alamadım,ne zaman gerekli olsa bağlanamadım :( Seni çok öpüyor ve güzel bir hafta diliyorum arkadaşım.

    YanıtlaSil
  4. Mevdoş ablacım :)"doğru bir hitap şekli mi bilemedim:)" fotoğraflar çok renkli ben bakarken keyiflendim :) Amaaaaa en sondaki pasta paha biçilemez :D ÖPÜYORUM...

    YanıtlaSil