13 Haziran 2011 Pazartesi

İYİKİ DOĞDUN AŞK MEYVEM


 Bugün benim canımın içinin doğum günü.Onu ilk kucağıma aldığım gün bu günmüş gibi gözlerimin önünde.Maviş maviş tatlı tatlı bakardı .Biraz büyümeye başlayınca tek derdimiz yemek oldu.O kadar dolu doludur ki kitap gibidir  oku oku bitmez benim canımın içi.
O kapıdan içeri girince evin havası değişir neşe espiri çiçek kokar çünkü o bir çiçek delisidir ne zaman gelse elinde muhakkak bir demet kır çiçeği olur .Hiçbir zaman üzmedi bizi daima kibar nazik duygusal heyecanlı telaşlıydı .
Zaman hayat yetmez ona hep yapacak değişik birşeyleri vardır bana çok iyi bir hocadır çok güzel gaz verir beni daima heyecanlandırır ufkumu açar .Şimdi çok iyi bir anne.Yakında yine birlikte olacağımız için hepimiz çok ama çok mutluyuz.
Canım kızım iyiki doğurmuşum seni iyiki  sen benim kızım olmuşsun iyiki adını NİLÜFER çiçeğinden almışsın  isimler insanın karakterini belirler sende bu yüzden aynen Nilüfer çiçeği gibi nazik ve  kırılgansın ben seni çok ama çok seviyorum.
Yaşam boyu herşey gönlünce olsun .Ben bu postu seni doğurduğum için lohusa yatağımdan yazıyorum:))))
MUTLU YILLAR  BİTANEM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ BENİM BEBEĞİM AŞK MEYVEMSİN SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM BEN.

17 yorum:

  1. Ne mutlu kızına ki böyle bir annesi var :) Canlı, capcanlı, neşeli ve bilgili.. Sevgiler:) Nice güzel yaşlar olsun Nilüfer'e burdan da...

    YanıtlaSil
  2. hayatimda sizin gibi bir tek kadin olsaydi yeterdi valla baska bir sey istemezdim.. sakin yanlis anlamayin ben 47 yasinda bir kadinim ama su ana kadar hep icleri fesatlik dolu, kendi cocuklarini bile kiskanip sinsi sinsi iclerini oyan kakremsi kadinlarla yasadim hep.. onlar gibi olmamak icinde cok mucadele verdim .. onun icin de hep bi yanim buruk bir yanim kirik kaldi... neyse icinizi daraltmiyim..demem o ki siz benim icin ilham kaynagisiniz bazen kocama bile gosteriyorum blogunuzu bak boyle anneler, annaneler de var ne guzel dimi diye...
    size ve ailenizdeki tum bireylere kem gozlerden irak saglikli, huzurlu ve mutlu bir gelecek dilerim..her sey gonlunuzce olsun...))))

    sevgiler
    mevlude

    YanıtlaSil
  3. Ayy annecim benim yaaa... Utandirdin beni... Ben senin hocan olabilir miyim hiç? Tatlı annem... Yalnız valizde malzemelerimle geliyorum ona göre! Oturmak yok, üretmek var!!!! Ben de seni Cok seviyorum ! Bana hayat ve yasam sevinci verdigin icin sana minnettarim! Haftaya beraberiz!!!!!!!

    YanıtlaSil
  4. Bende cocuklari severken "askimin aski " diyerek severim:))kizinizi iyiki dogurmussunuz sizede hayat vermis,ne güzel,nice mutlu yaslara olsun!

    YanıtlaSil
  5. mutlu yıllar nilüfer... tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu yaşlar...

    YanıtlaSil
  6. mutlu yıllar hep beraber daha nice güzellikler yaşamanız dileğiyle

    YanıtlaSil
  7. kızınıza sağlıklı, ailenizle beraber upuzuuun bir ömür diliyorum. Blogumda linkinizi verdim. sizin bir tarifinizi denedim bakmak isterseniz,
    www.atolyenott.blogspot.com
    Sevgiler .)

    YanıtlaSil
  8. Canım ablam iyi ki doğmuş!!!!
    Annişim iyi ki ablamı önce doğurmuşsun ben daha genç olmuşum heee heee :)
    Sizi çoooook seviyorum!!!!

    YanıtlaSil
  9. Hayatının en güzel hediyesi olan kızlarıyla birlikte nice yıllara mutlulukla hep birlikte.. :)

    YanıtlaSil
  10. allah mutluluğunuzu daim etsin.en son kısma bayıldım lohus yatağı:))
    allah bozmasın mutluluğunuzu
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Canım ablam kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel , sağlıklı bir ömür dilerim.
    Ve Deli Anneme katılıyorum çok şanslı bir kızın var senin gibi tatlı,bilgili , neşeli bir anneye sahip:)
    Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  12. böyle neşe dolu eğlenceli ve sevgisini böylesine güzel ifade eden bir annaye sahip olduğunuz için çok şanslısınız nilüfere mutlu yıllar diliyorum noniyide unutmamak lazım

    YanıtlaSil
  13. mevdoşum yalnız senin kızların olmaları bile onlara büyük bi hediye iyiki dogmuş prensesin (noninin yorumuna çatladım gülmekten)

    YanıtlaSil
  14. Mutlu yıllar nilüfer ablaya :) Mevdoş siz ailece mükemmelsinizzz :)

    YanıtlaSil
  15. Nilüfere sağlıklı ve huzur dolu nice yıllar diliyorum...Biraz araştırdım Nilüferin bloguda varmış...kızlara bayıldım...Selin ve Derin onun kızları çok tatlılar...hayata bakış tarzın enerjin bana güç veriyor ablacım...rabbim kızlarınla eşinle tüm sevdiklerinle beraber yaşamak nasip etsin,sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Allah tüm ailenize sağlık ve neşe versin..Nice yıllara

    Yurdanur

    YanıtlaSil
  17. CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM ÇOK YOĞUN OLDUĞUM İÇİN AYRI AYRI YORUMLARINIZA CEAP YAZAMIYORUM BİR SÜRE BENİ İDARE EDİN BLOGUMU BİLE 2-3 İŞ ARASI OTUR KALK YAPABİLİYORUM HEPİNİZİN BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ BİLİYOR VE BANA ANLAYIŞ GÖSTERECEĞİNİZE İNANIYORUM.SADECE MEVLUDE ARKADAŞIM BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI VE ÜZÜLDÜM ONA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEDİM.
    CANIM BENİM DİĞER ARKADAŞLARIM GİBİ SENİN DE ÖVGÜLERİNE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN ÇOK ÖZEL BİRİ DEĞİLİM SADECE OLDUĞUM GİBİYİM ÇOK DOĞALIM ÇEVREMİN GÜZİN ABLASIYIMDIR SENİN DE GÜZİN ABLAN OLABİLİRİM SIKILINCA MAİL ADRESİME YAZ DERTLEŞELİM .
    HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÇOK AMA ÇOK ÖPÜYORUM

    YanıtlaSil