4 Haziran 2011 Cumartesi

HAFTA SONU KAÇAMAĞI

Biliyorsunuz bebişim eşiyle 10 günlük bir tatile çıktığı için bizde hafta sonu İstanbulun keşmekeşinden kalabalığından ve trafiğinden kaçmak için cuma gecesi Saroza geldik.
Bizim çocuklarımız uzakta olduğu  için yaz trafiğimiz hep yoğun olur bu yaz da öyle .NONİM gidecek boram iş için 1 günlüğüne gelecek o gidecek 21 haziranda Decaflatte gelecek  onlarla bir Marmarise gidilecek yada ben öyle biliyorum,oradan gelinip Singapura giden kızım bebişleri bana bırakacak bende onları alıp Saroza gideceğim  temmuzda her iki kızımda Türkiyey gelecek buluşacaklar başınız döndü değilmi bende bu programı hergün en az 5 defa unutmamamk için tekrarlıyorum .
Bu yoğunluk hazır yokken bizde  buraya yani Saroza geldik yarın da bahçeme bir uğrayıp döneceğiz 14 ün de de cocuklarım için evi hazırlamaya 2-3 günlüğüne geleceğim. Ne kadar mutluyum anlatamam .Bugünde Kahvaltı sonrası biraz evin ahçesiyle   uğraştık sonra Gelibolu pazarına gittik.
Pazarda hava çok sıcak olduğu için terlediğimizden kendimizi denize attık.
İşte geldim burdayım

Okadar gübreyi bana verseler kimbilir ben ne olurdum gülümde nihayet sevindirdi beni


bahçede çalışırken saçım başım çiçek oldu

Sitede bütün güller bu şekilde harika

Kapıdan girince ortancam açmış zannettim ama meğersem sardunyam açmış rengi pembe ve kırmızı


Pazarda satılıyordu bu güzeller

Köylü teyzeler yetiştirdiği ne varsa pazara getirmişti

Ay çekirdeği ve erişte aldım bu teyzeden kendisi yapıyor erişte makarna kuskus.



Valla bu mevsim bu manzara benim goncam için olağan üstü bir şey kendisi acaip sıcak su sever ama bugün kandırdık onu ama deniz gerçekten harikaydı .Deniz dediğin biraz soğuk olacak ki serinliyebilelim değilmi ama.

Deniz sonrası saat 19 gibi teyzoşların tarlaya gittik 15 dönüm ceviz ağaçları var bir köşesinde de sebze  ben baklayı çok sevdiğim için bakla topladım.




Akşamda yemek için Gelibolu sahilindeki herzaman gittiğimiz Yelkenci restorana teyzoşları da alıp gittik.Ben bayağı eğlendim benim çalgicilar oradaydı beni hemen tanıdılar çaldılarda çaldılar göbecikleri attım valla kurtlarımı döktüm benden başka kurtlu yoktu malesef ama .Amannn kimselerden bana ne  arkamdan kim ne dediler ama kulaklarımı hep tıkar gönlümün gittiği yere giderim ben.

10 yorum:

  1. Sevgili Mevdoş'cuğum,mumları üfleyen benim, dün benim yaşgünümdü. Son karedeki de kızım.Beni kızım sandığın için son derece mes'udum:)))
    Sevincimden koşa koşa teşekküre geldim.Yazına yorumu sonra yapacağım. Ayaklarım yere basmaya başlayınca:)))

    YanıtlaSil
  2. Bahçen harika, yakında ben de bahçemi paylaşacağım..deniz mevsimini de açmışınız valla çok imrendim size..

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa inanmıyorum ya profil resminle alakası yok genç kız gibisin arkadaşım maşallah nazar değmesin valla ben kızın zannettim öpüyorum seni nasıl böyle kaldın ne kullandın sonra nalat bana öptüm nice senelere canım benim

    YanıtlaSil
  4. nasılda güzel görüntüler bunlar bende denize girmek istedim ama bende eşiniz gibi sıcak suyu sevnlerdenim:))eşimde hep takılır sizin dediğiniz gibi denize serinlemeye girilir diye:))
    ne mutlu ne güzel bahçeniz var .güzel günler diliyorum :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok hoş yerlermişç insana huzur veren ortamlarla dolu çiçekler eminim sizleri mutlu ediyordur bu tip el emeği pazarları çok severim mutlu haftasonları

    YanıtlaSil
  6. Yok be şekeriim, nerdeee... Zaten zorla mum üflettiler. O derece yamuk olmasam beni kızım sandın diye bu kadar sevinir miyim? Şaşı, çirkin ve buruşukum ben. Burada da sıcaktan yüze göze hiçbirşey sürülmüyor ki:))
    Geçirdiğin güzel güne, enerjine maşallah diyorum. Kızlarla geçen günlerinin tadını çıkart iyice, sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Ablacım keyfin neşen bol olsun:)
    Programın gerçekten çok dolu ama tatlı yorgunluklar olacak eminim:)
    Civcivlere bayıldım ve güllere:)

    YanıtlaSil
  8. Mevdoşcum fotolar çok güzel, güllerine bayıldım... Ben de Goncan gibi sıcak deniz sevenlerdenim ama beni kimse kandıramaz soğuk suya girmem için :)

    Biz de biraz önce geldik Alaçatı'dan ve ayağımın tozuyla internete daldım :)

    YanıtlaSil
  9. Annişkom Temmuz'da ve Eylül'de geldiğimde 3-4 günlüğüne mutlaka Saroz'a kaçalım harika görünüyor yapmazsak aklım kalacak ;)

    YanıtlaSil
  10. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

    YanıtlaSil