7 Mayıs 2011 Cumartesi

KERMES DENEYİMSİZLİĞİM

Tatilden yeni gelmişim eve alışmam lazım valizleri açmam lazım valizden çıkanları yıkamam ütülemem ardından evi bir güzel temizlemem lazım .Bunun yanında canım annemi 15 gündür görmemişim  2 gün sonra bize gelecekler evet kahvemi içerken jet hızıyla  kafamda yaptığım program bu.
Ben bu programı yapa durayım  cep telim  ısrarla çaldı açtım amca kızı arıyor.Hazırlan dedi yarın sana değişik bir deneyim yaşatacağım .Okey dedim ama benim 5 dakika önce yaptığım bütün program çöpe gitti.

 Hemen kalkıp bütün yarım kalan işlerimi önüme koydum sırayla gece saat 15 e kadar yaptım bitirdim. Heyecanım farklı ben yaptığım işlerin etrafta bırakacağı etkiyi merak ettim satış benim umrumda değil.Bunu da başardım Meydanda dükkanı olan bir bayan çok değişik çalışıyorsunuz size birinin telini vereceğim onu arayın dedi işte benim beklediğim de buydu zaten ve oldu .Yarın ilk işim Şule hnanımın verdiği telefonu arayacağım. bugün misafirim vardı doğum günü hazırlığı fırsat bulamadım .Gelin şimdi şu meşhur kemese gidelim.


Göksu evleri tam tepeye kurulmuş .




Akşam üzere mangal yapıldı içeride zeytinyağlılar dışarıda magal ve içecek daha sonra ateş yakıldı ateş atlandı birçok dizi oyuncusu da vardı kısacası renkli bir gün oldu.

Amca kızı komşu masaları geziyor



Oradakileri bilemem ama ben acaip eğlendim kendimce benim için kermesin amacı yeni insanlar tanımaktı o amacıma da ulaştım.



SATILDI

10TL

10 TL.

SATILDI

10 TL

5 TL

5 TL

5 TL

TANESİ 5 TL

5 TL

5 TL
kargo alıcıya aittir
Amca kızıyla yıllardır olmadığımız kadar yakın olduk bu gün seni seviyorum Semacığım bana değişik bir deneyim yaşattığın için sana çok teşekkürler yaşamım boyunca bu kermes günü anılarımda çok hoş bir gün diye kalacak.

Gelin kızlarım

İş çıkışı goncam da geldi yemeğini yiyip eve döndü.Bugün hıderlez diye bana gül aldı altına dilek yaptım

Canım kardeşlerim her zaman benim yanımda bana destek o günde öyle oldu akşam iş çıkışı ziyaretegeldiler.

Doğal deniz taşlı yüzüklerim valla ne yalan söyleyeyim yaparken parmakta güzel duracağından şüpheliydim ama bayağı hoş durdu alanların parmağında.
Evet gece 22 gibi eve döndüm goncam çayı demlemiş beni bekliyordu.bugün doğum günüm için erken yatayım dedim ama nerdeeeeee.

7 yorum:

  1. Mevdoşcum ne kadar güzel bir deneyim olmuş. Eminim çok eğlenceli geçmiştir. Senin adına sevindim gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. çok eğlenceli görünüyor ne güzel oluyor böyle kermesler sergiler, bir çok kişi ile tanışıp konuşma imkanı oluyor, yeni insanlar tanıyor kişi. ayrıca yaptıkların içinde tonton bayan kırmızı üzerine beyaz puanlı elbisesi olan çalışman mevdoşum bayıldım çok güzelmiş maşallah diyeyim nazar olmasın emeğine ellerine sağlık =)

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok hoş ürünler.sizin içinde değişik güzel bir gün olmuş..

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş bir gün geçirmişsin ablacım yüzünden ne kadar keyif alığın belli oluyor:)

    YanıtlaSil
  5. Emeklerini sergileyip vakit geçirmişsin eğlenmek de var tabiiki içinde bende teşekkür ediyorum arkadaşlığın için

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, blogunuzu tesadüfen buldum ve ilgimi çekti güzel bir blog ellerinize sağlık... sadece yazdığınız bir kelimeye takıldım belki bilerek yazıyorsunuzdur ama yinede belirtmek istedim AMICA kızı yazıyorsunuz ya sanki doğrusu AMCA kızı diye düşünüyorum selam ve sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. Annişim pasajda kendine bir sayfa oluştursana belki yüzüklerine ordan da alıcı çıkar ;)

    YanıtlaSil