16 Mayıs 2011 Pazartesi

İstanbulda Bir Pazar Günü

İstanbulda kalınca bütün pazar sabahları aynı geçiyor.Helede hava sıcaksa ben hiç sevmem sokağa çıkmayı evde yayılmak çok hoşuma gider.
Bu pazar sabahı da öyle bir sabahtı.Kalk duş al kahvaltıyı hazırla kahve iç gazete oku aman ne sıkıcı iş yaa her pazar her pazar.
Ama yapacak bir şey yok  ki .Giyindik çıktık sokağa  vurduk kendimizi sahile uy anammm herkes kafayı mı yemiş yoksa evlerinden mi kovulmuşlar anlamadım.Blog arkadaşım Hüznün tadına  da yalancı çıktım belki yürüyüş yaparken görürüm sizi diye yazmıştım yorumuma.
Ama ne mümkün mangal yapanlar  yok yok yazmıyorum yazarken kafayı sıyırabilirim .Goncama sür anacığım arabayı durursan sonunu sen düşün ben bu manzarada 10 kilo vereceğimi bilsem hayatta yürümem dedim.Oda deliyle uğraşmak zor neme lazım bulaşmasın bana diyerekten durmadı valla .
Soluğu KOÇ TAŞ ta aldık dolap içlerini düzenlemek için  sepet alacaktım birde hurç bari o işi halledelim dedim.

Evet evet yanılmadınız yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.Gülüyorsunuz değilmi gülün gülün.Orası sokaktan daha berbattı canlarım.
 Evimizden çıktık binanın karşısındaki parkta doğum günü kutlaması vardı.

Sahilin en tenha yeri burası

Dragos çok seviyorum  manzara harika da acaba sokakları nasıldır bilmiyorum ben hep sahilden bakıyorum o manzaraya

Nihayet koçtaşa vardık girişte bizi bu güzel bahçe süsleri karşıladı

Sağdaki sepetten aldım portmantomun içine

Kalbim  duruyor zannettim bir an Anaaa bizim kız Moscowadan gelmiş zannettim bir an

Antredeki portmantomda bir raf var ben oraya şal,kaşkol,eldiven ve şapkalarımı koyar üzerine de toz olmasın diye bir örtü örtüyordum.Gittim 2 tane sepet aldım biri bana biri goncama ama gel görki goncam ölçüyü biraz kaçırdığı için bir süreliğine  en üste kondu  .Daha sonra uygun ölçülerde yenisi alınıp dolap içine konacak.Bunları da gardorap içinr uygun bir yerde göreve başlayacak.

Elbise fırçaları rulo tüy alıcı fırçalar çekecekler küçük çantalar portmantoya konan ıvır zıvır eşyaları topladım sepetime .

Bunu da baza altındakileri düzenlemek için almıştım ama.

Bir çanta delisi olduğum için herzaman çanta ararken başım döner .Bu hurcun önü de cam gibi şeffaf   aradığın çanta hemen gözünün önünde al tak ve çık.Bir bu kadar da başka kolide var .Ne yapayım seviyorum çantaları.
Bizim bir pazarımız da sepet ve hurç arayarak geçti ama iyi oldu. 

6 yorum:

  1. Sepetlerin güzel olmuş ablacım sen de benim gibi düzenden yanasın anladığım kadarı ile:)
    Çantayı seviyorum ama o kadar biriktiremedim hele de kızlardan sonra sanırım bulduğumu içine tıktığım için ( 2 bebek bezi gerçi artık bitti ama ıslık mendil,kraker,oyuncak,kızların gözlükleri vs. vs.)çok çabuk beni terk ediyor çantalarım:)

    YanıtlaSil
  2. Mevdoşcum inanki fotoyu ilk gördüğüm an ben de Noni sandım :)))

    YanıtlaSil
  3. Mevdoş senin koçtaş alışverişlerinin bizede faydası oldu,geçen hafta şeffaf ayakkabı kutularından aldık,bu kadar mı pratik olur :)
    Buarada cidden nekadar Noniye benziyoo :))

    YanıtlaSil
  4. Pazar günleri İstanbul çok zor. Eve yakın yerlerde hiç arabaya binmeden yürümek en güzeli.

    YanıtlaSil
  5. istanbulda pazar günü hariç hergün güzeldir :D

    YanıtlaSil
  6. Anaaaa o ben miyim ne zaman geldim aboooo gerçekten ne kadar bana benziyor annişim keşke önden de çekseydin merak ettim ;)

    Annişim o en sona koyduğun mavi çiçekli hurçtan bende gelince alıyım öyle içi görünen şeylere ihtiyacım var benim eminönünden aldığım hurçların fermuarı 2 günde bozuldu :(

    YanıtlaSil